La Roche Posay Unisex Lipikar Baume Ap+m Nemlendirici Balsam 400 ml + 2adet Lipikar Syndet Ap 100 ml

1.749 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.219 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Unisex Lipikar Baume Ap+m Nemlendirici Balsam 400 ml + 2adet Lipikar Syndet Ap 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermovitam Satıcı Ünvanı: SELMA TEZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8410049114
    Bu ürün Dermovitam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M Yatıştırıcı Balm 400 ml Çok kuru ve atopiye eğilim gösteren ciltler için cilt bakım ürünüdür. Bebek, çocuk ve yetişkinler için kullanıma uygundur. Onarıcı etkilidir, cildi yatıştırmaya yardımcı olur, yıpranmış ciltler için bakım sağlar. Aşırı kuruluk hissini azaltır. Cilt bariyerini güçlendirerek, ciltte rahatlama sağlar. Kullanım Şekli: Bebek, çocuk ve yetişkin ciltlerinde, rahatsızlık görülen çok kuru noktalara günde 1 defa uygulayınır. Yüz ve/veya vücutta kullanılabilir. La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ 100 ml Yoğun kuru cilde sahip bebek, çocuk ve yetişkin cildi için vücut yıkama jeli. Hassas, çok kuru ve tahriş olan cilt Atopiye eğilim gösterebilen cilt Shea Yağı ve Niacinamide ve Aqua Posae Filiformis ile zenginleştirilmiş vücut yıkama jeli. Parfüm içermez. Pediyatrik kontroller altında test edilmiştir. Oftalmolojik kontroller altında test edilmiştir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli: Fındık büyüklüğünde avcunuza döküp ıslak ciltte köpürtün. Yavaşça masaj yaparak cilde uygulayın. Ardından bol su ile durulayın. Gözde batma yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver