La Roche Posay Toleriane Foaming Gel - Temizleyici Jel 150ml

415,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (56)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449 TL440 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Toleriane Foaming Gel - Temizleyici Jel 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczanekapında Satıcı Ünvanı: PELİKAN SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728039142600013 Vergi Kimlik Numarası: 7280391426
    Bu ürün Eczanekapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: La Roche Posay Toleriane Gel Mousse Yumuşatıcı Köpüren Jel 150ml Ürün Markası: La Roche Posay Ürün Boyutu: 150ml Ürün Faydaları: Normal ve karma hassas ciltler için etkili temizleme sağlar. Sabun, parfüm ve paraben içermez. Uygun Cilt Tipi: Hassas, Normal ve Karma ciltler Kullanım Şekli: Sabah ve akşam tüm yüze uygulayın. Avucunuzun içine bir fındık büyüklüğünde döktüğünüz jeli su ile köpürtün. Göz çevrenizden sakınarak yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. Yüzünüzü durulayınız ve ovmadan küçük dokunuşlarla kurulayın. Ürün Bileşimi: Aqua, glycerın, dısodıum cocoamphodıacetate, peg-120 methyl glucose dıoleate, poloxamer 184, butylene glycol, coco-betaıne, glycol dıstearate, sodıum chlorıde, sodıum laureth sulfate, sodıum glycolate, peg-150 pentaerythrıtyl tetrastearate, dısodıum edta, cıtrıc acıd

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Toleriane Foaming Gel - Temizleyici Jel 150ml

Günlük yaşam koşturmacasında cildinizin kirlenmesi kaçınılmazdır. Havada uçuşan tozlar ve kirler ciltte birikir ve rahatsızlık hissi verir. La Roche Posay Toleriane foaming gel alerjiye eğilim gösteren hassas ve toleranssız cildiniz için özel olarak formüle edilerek üretilir. Bu ürün kirli havanın yüzeyde biriktirdiği bakteri ve virüsten arınmasını sağlamakla beraber suyun getirdiği kireç kaynaklı tahrişin önlenmesine yardımcı olur. Düzenli olarak kullandığınızda cildiniz bu jelle temiz ve ferah kalır. Alerjik hiçbir madde ve koruyucu parfüm içermez. Gözeneklerin açılmasını sağlayıp temizler ve cilde tazelik hissi verir. EDTA diye anılan sert su yumuşatıcısı ve nemlendirici gliserin ile zenginleştirilir. La Roche-Posay termal suyu içeren bu ürünün pH değeri 5.5’tir.

  • Her cilt tipi için uygun
  • Hem cilt temizleyici hem makyaj temizleyici
  • Yumuşak ve pürüzsüz dokulu jel

La Roche Posay Toleriane Foaming Gel Kullanımı

La Roche Posay Toleriane Foaming Gel Kullanımı

Gün içinde dışarıdaki toz ve kir sebebiyle oluşan tabakanın giderilmesi için düzenli olarak size uygun olan ürünlerle temizlik ve bakım yapılması gerekir. La Roche Posay Toleriane foaming jel 150ml hassas cildinizin, nazikçe temizlenmesine yardımcı olur. Günde iki kez bu ürünün sabah ve akşamları düzenli olarak uygulanması gerekir. Jelin içinde bulunan mineral ve vitaminler sayesinde cildin dokusu güçlenir ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Uygulanımı oldukça basit olan bu ürünü elinize bir miktar alıp su ile köpürterek yüzünüzü rahatlatabilirsiniz. Gözeneklerin açılmasına yardımcı olması için ılık su ve dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. Ürün kullanıldığı sırada göz çevresine uygulanmamasına dikkat edilmelidir. İşlem tamamlandıktan sonra cildin temizlenmiş ve ferahlamış olduğu görülür. Yumuşak ve pürüzsüz dokulu bu jele siz de sahip olabilir, ihtiyacınız olan düzenli bakımı yapabilirsiniz.

Işıldayan Cilt İçin La Roche Posay Toleriane Foaming Gel

Işıldayan Cilt İçin La Roche Posay Toleriane Foaming Gel

Yoğun günlerin koşturmacası sonrasında makyajın yüzünüzde olduğunu unutabilirsiniz. La Roche Posay Toleriane foaming ile hem makyajınızı temizleyebilir hem de yüzünüzü kirlerden arındırabilirsiniz. Düzenli ve devamlı olarak bu ürünü kullandığınızda ihtiyacınız olan temizliğe ve ferahlığa sahip olabilirsiniz. Gün içerisinde gözeneklere yerleşen birçok bakteri ve virüsü bu ürünle temizlemenin yanı sıra sunduğu vitaminler ile uykudayken bile gözeneklerin ve hasarlı bölgelerin onarılmasına yardımcı olur. Ayrıca bu ürün temizleme sonrası kullanacağınız ürünlere ve makyaj malzemelerine de cildinizi hazırlar. Ürün devamlı olarak kullanıldıkça yenilenmiş ve arınmış olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. La Roche Posay Toleriane temizleyici her cilt tipi için uygun olan bir ürün olmasının yanı sıra yağlı ciltlerdeki fazla yağ miktarını ortadan kaldırırken yağ salgılarını düzenlemeye yardımcı olduğu için gönül rahatlığı ile herkes tarafından kullanılabilir.

La Roche Posay Toleriane Foaming Gel Fiyatları

La Roche Posay Toleriane Foaming Gel Fiyatları

Düzenli olarak temizlenen ve bakım yapılan cilt, üzerindeki ulaşılması zor kirden ve sebumdan arınmalıdır. Günde iki kez temizlenmesi uygun bulunan La Roche Posay Tolariane Foaming Gel – Temizleyici Jel 150 ml fiyat olarak birçok müşterinin bütçesine uygun olduğu için çokça tercih edilen temizleyici seçeneklerinden biridir. Trendyol’da kolaylıkla bulabileceğiniz bu ürünle cildiniz ferahlığa kavuşur. İçeriğinde bulunan gliserin cildi nemlendirir. Kuruluk ve pullanma sorunları yaşanan cildinizde bu ürünle cildinizi nemlendirip bakım yapabilirsiniz. Özel formülünde herhangi bir koruyucu madde içermeyen bu ürün, hassas cildinize ihtiyacı olan rahatlığı verir. 3433422405912 ürün kodu ile aratarak bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. La Roche Posay Toleriane Foaming Gel - Temizleyici Jel 150ml yorumlar kısmından daha önce satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.