La Roche Posay Effaclar Gel Akne Eğilimli Yağlı Ciltler Için Sabun Içermeyen Temizleyici Jel 50ml

194 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
193,90 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
192,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Effaclar Gel Akne Eğilimli Yağlı Ciltler Için Sabun Içermeyen Temizleyici Jel 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MANDALİNA Satıcı Ünvanı: BALMUMCU OPTİK SAĞLIK MEDİKAL TURİZM TİCARET İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0139037490800015 Vergi Kimlik Numarası: 1390374908
    Bu ürün MANDALİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Effaclar Gel Akne Eğilimli Yağlı Ciltler için Sabun İçermeyen Temizleyici Jel 50ml Cilt Tipi: Hassas Form: Köpük Hacim: 101 - 150 ml Kullanma Amacı: Nemlendirici

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Form Köpük
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay La Roche Effaclar Jeli 50 ml

Cildin canlı ve taze olması, gün içindeki görünümünde büyük bir etkiye sahiptir. İş yaşamında ya da günlük hayatta insanlarla iletişim halindeyken cildinizin sağlıklı görünmesi enerjinizi de yükseltebilir. Sağlıklı görünen bir cilt pozitif enerji yaymanıza olanak tanır. Ciltteki bu canlılığı koruyabilmek için bazı yardımcı ürünler kullanmanız gerekebilir. Bu konuda sık tercih edilen ve sevilerek kullanılan La Roche Posay Effaclar jel 50 ml cildinizi nazikçe temizler. Gün içinde gözeneklerinize karışan toz tanelerini ve makyajı kusursuzca arındırır. Cildinizde ferah bir his bırakan La Roche Posay La Roche Effaclar jeli 50 ml akneye meyilli ve yağlı cilt tipine uygundur. Pratik kullanım özelliğiyle birkaç dakika içinde uygulanabilir.

  • Sağlıklı cilt görünümü
  • Akneye eğilimli ciltlere uygun
  • Termal su ve çinko içerikli

Cilde Nefes Aldıran La Roche Posay Effaclar Yıkama Jeli

Cilde Nefes Aldıran La Roche Posay Effaclar Yıkama Jeli

Hassas cilt gözenekleri kısa süreli dışarı çıktığınızda bile tozlarla dolabilir. Bu toz ve kirler akne ve sivilce yapabilir. Bu sebeple cildin her gün temizlenmesi ve bol su ile yıkanması önemlidir. La Roche Posay Effaclar yüz temizleme jel 50 ml ile temizlenen cilt nefes alır ve canlı bir görünüm kazanır. Özellikle makyaj ürünleri bir süre sonra ciltten temizlenmelidir. Temizlenmeyen ürünler, içerisinde bulundurduğu kimyasallar sebebiyle deride akne ve sivilce oluşabilir. Cilt problemleri yaşamamak adına termal su ve çinko içeren bu jelle yüzünüzü arındırabilirsiniz. Köpüren formuyla gözeneklerinizi temizleyen ürün canlı bir görünüm sunar. Pratik kullanım imkanı sağlayan La Roche Posay Effaclar yıkama jeli cildinizi temizler, yüzünüzde ferah bir his bırakır. Arındırıcı özelliğe sahip olan La Roche Effaclar temizleme jeli düzenli kullanımda sebumu azaltabilir.

La Roche Posay Effaclar Jel Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay Effaclar Jel Nasıl Kullanılır?

Bakım ürünlerinin içeriği kadar kullanım şekli de önemlidir. Ürünü doğru şekilde kullandığınızda olumlu sonuçlar almanız mümkündür. La Roche Posay Effaclar kullanımı oldukça pratiktir. Elinize bir miktar La Roche Posay Effaclar jel temizleyici alarak suyla köpürtmeniz ve yüzünüze hafif masaj yaparak uygulamanız yeterlidir. Özellikle T bölgesine odaklanmaya ve uygulama sırasında ılık su kullanmaya özen göstermeniz gerekir. Gözeneklerin sıkılaşması için durulamayı soğuk suyla yapabilirsiniz. Temiz havluyla tampon yaparak yüzünüzü kurulayabilirsiniz. Çoğu kişi yüz kurulamayı yanlış yapabilir. Sert şekilde havluyla yüzünüzü kuruladığınızda cildiniz tahriş olabilir. Bu konuda dikkatli ve özenli olmanız gerekir. Bu şekilde köpüren formülüyle La Roche Posay Effaclar jel kullanımı son derece kolaydır. La Roche Posay Effaclar 50 ml düzenli uygulama sonucunda siyah nokta görünümünü azaltır, cildi fazla kurutmadan yağdan arındırır.

La Roche Posay Effaclar Jel Fiyatı

La Roche Posay Effaclar Jel Fiyatı

La Roche Posay Effaclar jeli pratik kullanımı ve etkili sonucuyla cilt problemlerini giderebilir. Akneye eğilimli, yağlı ve hassas cilde sahip olanlar için uygundur. Komedojenik olmayan ve alkol içermeyen ürünün pH değeri 5.5’tir. Bu jeli kuru ciltli kişilerin kullanması tavsiye edilmez. Düzenli olarak La Roche Posay Effaclar jel 50 ml kullananların tavsiye ettiği bu ürünü Trendyol’da bulabilirsiniz. La Roche Posay Effaclar jel fiyat aralığı da müşterileri memnun edebilir. Önceden bu jeli kullanan ve etkilerini gören müşterilerin La Roche Posay Effaclar jel yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ürünü favorilerinize ekleyebilir, indirimli La Roche Posay La Roche Effaclar jeli 50 ml fiyatlarını takip edebilirsiniz. 3337872414961 ürün numarasıyla sunulan bu jel sayesinde cildinizi etkin şekilde temizleyebilirsiniz.