La Roche Posay Rosaliac Uv Legere Yatıştırıcı Bakım Kremi 40 ml

1.930 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Rosaliac Uv Legere Yatıştırıcı Bakım Kremi 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ByKam Satıcı Ünvanı: POYRAZ PHARMA İLAÇ MEDİKAL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733081040900001 Vergi Kimlik Numarası: 7330810409
    Bu ürün ByKam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Rosaliac UV Legere 40 ml Ürün Özellikleri Hassas, kızarıklık görülen reaktif ciltlerde çok yönlü koruma sağlar. Cildi güçlendiren ürünün içeriğinde bulunan Vitamin CG ve B3 kızarıklığın yayılmasına engel olur. Mexoryl UV koruma sistemi sayesinde cildi UV ışınlarından korur. Cildi derinlemesine yatıştıran nemlendirici içeriklerle formüle edilmiş olup, rahatsızlığı önleyebilen La Roche Posay Termal Su ile zenginleştirilmiştir. Kızarıklığı kaynağında yok etmeye çalışan uzun süreli etkiye sahip olup, cildi derinlemesine yatıştırır. Ürün Uygulaması Göz çevresinden kaçınarak tüm yüze uygulanır. Ürün Sunumu 40 ml orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır. La Roche Posay markasına ait fabrikalarda hijyenik ortamlarda üretilmiş olup markanın güvencesi altındadır. Son kullanım tarihi geçmiş ürünler sitemizde asla satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Rosaliac UV Legere - 40 Ml Nemlendirici Bakım Kremi

Güneş ışınları, rüzgâr, stres ve dengesiz beslenme gibi birçok koşuldan kolayca etkilenen yüzü korumak için çeşitli bakım ürünleri kullanmak gerekir. La Roche Posay Rosaliac UV Legere yüz kremi, özel içeriği ile cildi zararlı çevresel koşullara karşı korumaya alır. Özellikle UV filtreli olması ile beğeni kazanan bu ürün, dışarıda özgürce vakit geçirebilmeye yardımcı olur. Cilt tarafından kolayca emilen krem formülü, nemlendirici özelliğe sahiptir. Krem, cildin zamanla kaybettiği canlı ve sağlıklı görünümünü yeniden kazandırır. Rosaliac krem, cildin olması gereken nem ve yağ dengesine kolayca ulaşması için çalışır. La Roche Posay Rosaliac UV Legere 40 ml nemlendirici krem, düzenli kullanımda parlak ve sağlıklı bir cilt görünümü yaratır.

  • Miktar: 40 ml
  • İçerik: Gliserin, B3 vitamini, CG vitamini
  • Özellik: Nemlendirici, yatıştırıcı, koruyucu

La Roche Posay Rosaliac UV Legere Neden Kullanılmalıdır?

La Roche Posay Rosaliac UV Legere Neden Kullanılmalıdır?

La Roche Posay Rosaliac UV Legere yüz kremi, değerli bileşenlerden oluşan içeriği ile yüz ve boyun için son derece iyileştiricidir. Dışarıdan gelebilecek tüm zararlı etkenlere karşı son derece açık olan yüz ve boyun derisi, bu krem sayesinde sağlığına yeniden kavuşur. Kuruyan ve matlaşan cilt, Rosaliac kremin değerli içeriği ile kaybettiği faydalı bileşenlere yeniden kavuşur. Bu ürün, cildin elastikiyetini ve canlı görünümünü korumak için kullanılmalıdır. Aynı zamanda kremin UV filtreli formülü, güneşin zararlı ışınlarının cilde ulaşmasını engeller. Cilt, uzun vadede son derece tehlikeli etkiler gösterebilen UV ışınlarından bu krem sayesinde korunmuş olur. La Roche Posay Rosaliac UV Legere 40 ml krem, kılcal damarların yoğun olduğu hassas ve kızarık ciltleri yatıştırmaya yardımcıdır. Bu ürün, hassas ciltleri güçlendirici etki de gösterir.

La Roche Posay Rosaliac UV Legere Her Cilde Uygun mu?

La Roche Posay Rosaliac UV Legere yüz kremi, etkili içeriği ile her kesimden son derece ilgi görür. Güçlendirici, yatıştırıcı, nemlendirici ve koruyucu etki gösteren bu ürün, hemen hemen tüm cilt tipleri için uygundur. La Roche Posay krem, öncelikli olarak kuruma ve matlaşmaya yatkın hassas ciltler için üretilmiştir. Kremin içeriğindeki tüm elementler, cilt için zararsız ve doğaldır. Nemlendirici krem, hassas ciltlerde sıkça meydana gelen kızarıklığı ve kılcal damarlı görünümü ortadan kaldırmayı amaçlar. Bu ürün, hassas cildi yatıştırarak güçlendirir. Düzenli kullanımda kızarık görünümünün önüne geçen kremin formülü su ile üretilmiştir. Bu sayede yağlı ve karma ciltler için de rahatlıkla kullanılabilir. Suyla geliştirilen formül, cilt tarafından kolayca emilirken cildin nem ve yağ dengesini olması gerektiği değerlere ulaştırır.

La Roche Posay Rosaliac UV Legere İçeriği Nedir?

Güneş koruyucu ve nemlendirici krem, özel içeriği ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Her gün sabah ve akşam kullanıma uygun olan bu ürün, sağlıklı ve doğal bir içeriğe sahiptir. SPF 15 içeren krem, güneş ışınlarının cilde ulaşmasını engeller. Bu özelliği ile tek başına koruyucu ve nemlendirici bir ürün olarak kullanılabilen krem, makyaj bazı olarak da tercih edilir. Su bazlı ürün, cilt tarafından kolayca emildiği için yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. La Roche Posay Rosaliac UV Legere yüz kremin içeriğinde öne çıkan bileşenler arasında gliserin, CG ve B3 vitaminleri yer alır. Son derece kaliteli ve özel içeriğe sahip olsa da tüm yüz kremleri gibi bu ürünün de göz çevresine uygulanmaması gerekir. La Roche-Posay Rosaliac UV Legere kullanıcı yorumları, ürünün kalitesini ve etkilerini daha gerçekçi bir şekilde görebilmenizi sağlar. Hem güneşin zararlı etkilerinden korunmak hem de cildinizi yoğun bir bakıma almak için bu ürünü, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.