La Roche Posay Rosaliac Ar Intense Cilt Kızarıklık Kremi 40 ml

3.500 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense Cilt Kızarıklık Kremi 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hiperecza Satıcı Ünvanı: RİMAS İLAÇ VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735103070400001 Vergi Kimlik Numarası: 7351030704
    Bu ürün hiperecza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Rosaliac AR Intense Cilt Kızarıklık Kremi 40 ml Ürün Özellikleri Cildi yatıştırıcı ve rahatlatıcı özelliği olan La Roche Posay Rosaliac AR Intense kızarıklık kremi, güçlü onarım ve bakım sağlar. La Roche Posay Rosaliac AR Intense 40 ml Kızarıklık Kremi, kızarıklık karşıtı yoğun bakım uygulayarak cildi besler. Akışkan, tazeleyici ve yağlı bir his bırakmayan jel dokuya sahip olan ürün, kızarıklığa yatkın ve hassas ciltler için geliştirilmiştir. Ciltteki kızarıklıkları iyileştirerek pürüzsüz bir cilt görünümü hedefler. 3 aktif madde içeren içeriği ile kızarıklık görünümünü azaltmaya ve tekrar oluşmasını engellemeye yardımcı olur. Zengin polifenol içeriğiyle ciltte rahatlatıcı ve yatıştırıcı bir etki sahip olup, termal suyu sayesinde de tahrişi önlemeye yardımcı olur. Ürün Uygulaması Temiz ve kuru cilde uygulanması önerilir. Ürün Sunumu 40 ml orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır. La Roche Posay markasına ait fabrikalarda hijyenik ortamlarda üretilmiş olup markanın güvencesi altındadır. Son kullanım tarihi geçmiş ürünler sitemizde asla satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Posay Rosaliac Ar Intense 40 ml Krem

La Roche Posay 40 ml Rosaliac Ar Intense kızarıklık önleyici bir yoğun bakım kremidir. Akışkan, jel bir yapısı vardır. Tazeleyici etkiye sahiptir. Kullanım aşamasında cilt üzerinde yağlı bir etki bırakmaz. Komedojenik değildir; yani tendeki gözenekleri tıkamaz. Bununla birlikte hipoalerjeniktir. İçeriğinde birçok cilt rahatsızlığına iyi gelen termal su bulunur. Ürünün ambalajı hava geçirmez özelliğe sahiptir. Böylece uzun süre boyunca bozulmadan saklanabilir ve kullanılabilir. La Roche Posay 40 ml Rosaliac Ar Intense kremin içeriğinde paraben, alkol, parfüm ve renklendirici bulunmaz. Ürünün formülü 3 adet aktif madde içerir. Bu bileşenler sayesinde cilt üzerindeki kızarıklık azalır ve tekrar oluşma ihtimali en aza iner.

  • Bu krem, hassas ciltler için uygundur
  • İnsan sağlığını olumsuz etkileyecek maddeler barındırmaz.
  • Kızarıklıkların iyileşmesine yardımcı olur.

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense 40 ml Krem Özellikleri

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense 40 ml Krem Özellikleri

La Roche Posay 40 ml Rosaliac Ar Intense krem hassas cilt tipine sahip bireylerin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Gözenek tıkamayan yapısı sayesinde teniniz gün içerisinde rahat bir şekilde nefes almaya devam eder. Bununla birlikte ürünün hipoalerjenik yapısı, alerjik reaksiyonların ortaya çıkma ihtimalini en aza indirir. Rosaliac Ar Intense kremin jel ve akışkan formu, rahat bir şekilde kullanılmasına imkân tanır. İçeriğindeki doğal bileşenler ciltte rahatlatıcı etki yaratır. Ayrıca yatıştırıcı bir etkisi vardır. Bu ürün tahriş problemlerini önlemeye yardımcı olur. 4 hafta sonunda ciltteki kızarıklık ve renk eşitsizliği azalır. Krem, sabah ve gece kızarıklık olan bölgeye uygulanmalıdır. Güneş ışınlarına yoğun olarak maruz kalınan günlerde uygun bir güneş kremi ile birlikte kullanılmasında sakınca yoktur.

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense Krem Hangi Cilde Uygun?

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense Krem Hangi Cilde Uygun?

Bu ürün hassas ve kızarıklığa meyilli ciltler için geliştirilmiştir. Yoğun bakım sağlar. Yağlı bir his bırakmaması sayesinde ürün, birçok kullanıcının rahatlıkla tercih edebileceği bir kremdir. İçeriğinde 3 aktif madde bulunur. Bunlardan ilki olan ambophemol, doğal bir bileşen olan polifenole sahiptir. Böylece cilt üzerinde rahatlatıcı bir etki yaratır. İkincisi nörosensin maddesidir. Bu bileşen, tene uygulandığında yatıştırıcı görevi görür. Son olarak da termal suyu içeren krem olası tahriş problemlerinin oluşma riskini azaltır. Ayrıca her yetişkin birey tarafından kullanılabilir. Kuru, karma ve yağlı cilt tipine sahip kullanıcılar da üründen yararlanabilir. En verimli sonuç, 4 hafta boyunca tavsiye edilen biçimde ve düzenli kullanıldığı takdir elde edilir.

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense 40 ml Krem Kaliteli mi?

La Roche Posay Rosaliac Ar Intense 40 ml Krem Kaliteli mi?

La Roche Posay 40 ml Rosaliac Ar Intense oldukça kaliteli bir üründür. Günlük kullanım için üretilmiştir. Günde iki kere ihtiyaç duyulan bölgeye uygulanabilir. Krem anında etki gösterir. Hipoalerjenik yapıdadır ancak kullanım öncesinde içeriğinin okunması tavsiye edilir. Ürün, küçük bir bölgeye uygulandıktan sonra etkileri gözlemlenebilir. Sizin için uygun olduğuna karar verdiğiniz takdirde düzenli bir biçimde kullanmaya başlayabilirsiniz. Yüksek kalite standartları gözetilerek geliştirilen bu ürün, açık yaraların ve enfeksiyon kapmış bölgelerin üzerine kesinlikle uygulanmamalıdır. Ciddi bir cilt hastalığı ile mücadele ediyorsanız kremi kullanmadan önce doktorunuzdan tavsiye almanız önerilir. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlar ile satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de La Roche Posay 40 ml Rosaliac Ar Intense krem yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Cildinizin canlanmasını ve tazelenmesini sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.