La Roche Posay Cicaplast Baume B5 15 mlKuru ve Tahriş Olmuş Ciltler için Onarıcı Bakım Kremi 3337872418730

325 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353 TL336 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
335,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 15 mlKuru ve Tahriş Olmuş Ciltler için Onarıcı Bakım Kremi 3337872418730

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmabutik Satıcı Ünvanı: FARMABUTİK KOZMETİK MEDİKAL İTRİYAT GIDA İNŞAAT TURİZM VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385134952600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851349526
    Bu ürün Farmabutik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içeriğindeki panthenol 5 ve madecassoside ile zarar görmüş hassas ciltlerin bakımında yardımcı olur, cilde bakım yapar
  • Bebek, çocuk ve yetişkinler için uygundur
  • Bebek, çocuk ve yetişkin cilt sorunları ve yetişkinlerde görülen cilt ısınmasının azaltmaya yardımcı olmak için kullanılabilir
  • Vücut, yüz ve dudaklara uygulanabilir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay Cicaplast Baume B5

Kış aylarında dış etkenler nedeniyle cildiniz kuruyabilir ve buna bağlı olarak cildinizde bazı tahriş durumları oluşabilir. Bu gibi durumların önüne geçebilmek ya da önlem alabilmek için nemlendirici krem kullanmamız oldukça önemlidir. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 15 ml cildinizin kurumasını önlemek için özel olarak tasarlanmıştır.

 
  • Kuru ciltler üzerinde olumlu etkiler gösterir.
  • Son teknolojiyle üretilmiş olan ürün, tahriş olan bölgelere uygulanabilir.
  • Yaz ya da kış fark etmeden her mevsim kuruyan bölge üzerinde kullanılabilir.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Özellikleri

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Özellikleri

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 cildinizde oluşan tahriş ya da kuruma gibi durumların önüne geçmek için kullanılan bir üründür. Eğer kış aylarında yüzünüzde ya da vücudunuzda herhangi bir kuruma ve tahriş yaşanıyorsa siz de bu ürünü kullanabilirsiniz. Örneğin, kış aylarına girerken genellikle ellerin sivri bölgeleri ve gözlerin altı kuruyabilmektedir. Cicaplast Baume B5 bu bölgelere günlük olarak düzenli bir şekilde uygulandığında üstün etki gösterir. Kuruyan bölgeler düzenli olarak nemlendirilmezse bu kurumalar zaman içerisinde tahrişe kadar ilerleyebilir. Bu tahrişlerin önüne geçmek ve tahrişe bağlı olarak oluşan yaraları önlemek için nemlendirici krem kullanmak oldukça önemlidir. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 cilde bakım yaparak yatıştırır ve cilt bariyerini yenileyerek onarır. Zengin içeriği sayesinde cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

 

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Kullanımı

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Kullanımı

Ürün genellikle kuru bir cilt yapısına sahip bireyler tarafından tercih edilir. Fakat La Roche Posay Cicaplast’ı kullanmak için kuru bir cilde sahip olmanıza gerek yoktur. Normal ya da karma bir cilde sahipseniz de kullanmayı tercih edebilirsiniz. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 kullananlar ürünün nemlendirici ve yatıştırıcı özelliği sayesinde tam not vermektedir. Özellikle soğuk ya da ayaz olan bölgelerde yaşıyorsanız cildiniz kurma eğilimine girecektir. Bu gibi durumlardan korunmak için düzenli olarak nemlendirici krem kullanmanız dermatologlar tarafından önerilmektedir. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 yorumları arasında ürünün kalitesi ve üstün etkisi kullanıcılar tarafından belirtilmiştir. Kış aylarında kuru bölgelere yapılan uygulamalarla tanınan Cicaplast Baume, tahriş olan bölgelerde de üstün etki gösterir. Ürün sadece kurumaya bağlı tahrişleri de önlemez. Dış etkenler sebebiyle oluşmuş herhangi bir tahriş, Cicaplast Baume B5 ile tedavi edilebilir. Fakat hassas bir cilde sahipseniz kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanız gerekir. La Roche Posay kuru ciltler için nemlendirici etkili formülü ve rahatlatıcı yapısıyla soğuk kış günlerinde cildinizi yalnız bırakmaz.

 

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Fiyatı ve Yorumları

La Roche Posay Cicaplast Baume B5 Fiyatı ve Yorumları

İnsanlar arasında en sık görülen cilt sorunlarından biri de cilt kuruluğudur. Ülkemizin birçok bölgesi oldukça kurudur ve cilt de uzun vadede bu kuruluktan etkilenebilir. Eğer cildinizin soğuk havalardan etkilenmemesini ve kuruluk nedeniyle hızlı yaşlanmamasını istiyorsanız kaliteli bir nemlendirici tercih etmelisiniz. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 sizin için en doğru tercih olabilir. Eğer siz de Roche Posay Cicaplast Baume B5 kremi satın almak istiyorsanız öncesinde yorum ve değerlendirme bölümünü inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilir, ürünün diğer kullanıcılar tarafından paylaşılmış fotoğraflarına göz atabilirsiniz. Ayrıca ‘’Satıcıya Sor’’ özelliğiyle satıcı ile birebir iletişime geçebilirsiniz. La Roche Posay Cicaplast Baume B5 fiyatı ve diğer detayları ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz bu ürünü hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.