La Roche Posay Lipikar Baume Nemlendirici Balsam AP Kuru/Atopiye Eğilim Gösterebilen Ciltler 400ml

786,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (63)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
788,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Lipikar Baume Nemlendirici Balsam AP Kuru/Atopiye Eğilim Gösterebilen Ciltler 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoriva Satıcı Ünvanı: OKAN ADIYAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3535428820000001 Vergi Kimlik Numarası: 0080468955
    Bu ürün Dermoriva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Kuru Ciltler için Nemlendirici 400 ml Ürün Markası: La Roche Posay Ürün Boyutu: 400ml Özet Bilgi: Bebek, çocuk ve yetişkinler için kuruluk karşıtı balsam Ürün Faydaları: • Kuruluk karşıtı bakım sağlar. • Parfüm içermez. • Günlük uygulamayı hızlandırmak ve kolaylaştırmak için hızlı emilen yapıya sahiptir. • Uygulandıktan sonra ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Uygun Cilt Tipi: Çok kuru ciltler. Kullanım Şekli: • Bebek, çocuk ve yetişkin ciltlerinde günde 1 defa uygulayın. • Yüz ve/veya vücutta kullanılabilir. • Lipikar Syndet gibi sabun içermeyen bir ürün ile temizlenmiş ciltte kullanılması önerilir. Ürün Bileşimi: aqua / water butyrospermum parkii butter / shea butter glycerin dimethicone niacinamide paraffinum liquidum / mineral oil cetearyl alcohol brassica campestris oleifera oil / rapeseed seed oil ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate peg-100 stearate glyceryl stearate peg-20 methyl glucose sesquistearate cera microcristallina / microcrystalline wax paraffin sorbitan tristearate dimethiconol mannose disodium edta capryloyl glycine vitreoscilla ferment xanthan gum pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate sodium benzoate

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay 3337875696548 Lipikar Baume APM+ Çok Kuru ve Atopiye Eğilim Gösterebilen Ciltler için Nemlendirici

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendirici, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla her yaştan beğeni kazanır. Özel içeriklere sahip olan ürün, cilt mikrobiyomunu dengeler. Cildi yatıştırarak kuruluğun oluşturduğu kaşınma hissini büyük ölçüde azaltır. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendirici, cilt bariyerini güçlendirmesiyle de ön plana çıkar. Cildi rahatlatarak kaşıntıların tekrarlamasını engeller. Çok kuru ve atopiye eğilimli ciltlere sahip kişilerin kullanımı için uygundur. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendirici, dermatolojik ve pediatrik kontrol altında çeşitli testlerden geçer. Açıldıktan sonra 6 ay içerisinde kullanılması tavsiye edilir. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, farkını düzenli kullanımdan sonra görebilirsiniz.

  • Bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygundur.
  • İçerisinde shea yağı, aqua posae filiformis ve niasinamid bulunur.
  • Sabah ve akşam tüm yüze, vücuda ve ellere uygulanabilir.

La Roche Posay Lipikar Baume APM+ Nemlendiricinin Özellikleri

La Roche Posay Lipikar Baume APM+ Nemlendiricinin Özellikleri Nelerdir?

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendirici balsam, cildi anında yatıştırmaya yardımcı olur. Kuruluk hissinin azalmasını sağlayarak kaşıntı, kızarıklık ve tahrişin oluşmasını önler. Tekrarlama karşıtı etki gösteren ürün hem size hem de sevdiklerinize konforlu bir yaşam sunar. Cilt bariyerinin güçlenmesine de yardımcı olan nemlendirici, uygulandığı alanda eşsiz bir rahatlama sağlar. Yapılan araştırmalara göre La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendiriciyi deneyen kişilerin %85’inde uyku kalitesinin arttığı görülür. Cilt problemlerini azaltan ürün, kaşıntı ve kızarıklık gibi problemlere etki ederek rahat bir uyku süreci geçirmenizi sağlar. Özel içeriklere sahip olan nemlendirici, bebeklerden yetişkinlere kadar tüm aile bireylerinin kullanımına uygundur. Atopiye eğilim gösteren ciltleri rahatlatarak gün içerisinde eşsiz bir konfor sağlar. Ürünü tüm vücudunuza uygulayabilir, problemli bölgelerin kısa sürede iyileşmesini sağlayabilirsiniz.

La Roche Posay Lipikar Baume APM+ Nemlendirici Ne İşe Yarar?

La Roche Posay Lipikar Baume APM+ Nemlendirici Ne İşe Yarar?

La Roche Posay Lipikar Baume AP+M 400 ml nemlendirici, özel olarak geliştirilen içerikleri sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu bakımı yapar. İçerisinde bulunan niasinamid, kuruluk kaynaklı kaşıntı hissinin giderilmesine yardımcı olur. Yatıştırıcı bileşenlerini aktif hâle getirerek cildin lipit tabakasını onarır. Atopiye eğilim gösteren hassas ciltlerin rahatlamasına da yardımcı olur. Shea yağı, tüm lipikar formüllerinde kullanılan temel bileşenlerden bir tanesidir. Cildin hidrolipidik tabakasını yenilemesi ile ön plana çıkar. Aqua posae + microresyl, kısaca AP+M teknolojisi olarak bilinir. Bu içerik, gözle görülmeyen canlı bir ekosistem olan cilt mikrobiyomunu dengeler. La Roche Posay Lipikar Baume AP+M 400 ml nemlendirici, içerdiği güçlü bileşenler sayesinde cilde ihtiyaç duyduğu bakımı yapar. Cildi anında yatıştırarak etkisini uzun bir süre gösterir.

La Roche Posay Lipikar Baume APM+ Nemlendirici Nasıl Kullanılır?

La Roche Posay Lipikar Baume APM+ Nemlendirici Nasıl Kullanılır?

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendirici, iki haftanın sonunda 2 kata kadar daha az kaşıntı hissi sunar. Dermatologların tercihi olan ürün, işlevselliğinin yanı sıra ideal boyutlarıyla da ön plana çıkar. 400 ml boyuta sahip olan ürün, uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Pompalı şişe tasarımı sayesinde tam da ihtiyaç duyduğunuz kadar ürünü elinize alarak dilediğiniz bölgeye sürebilirsiniz. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M nemlendiricinin kullanımı da oldukça basittir. Sabah ve akşam kullanabileceğiniz ürün, cildin gün boyu rahat etmesini sağlar. İhtiyaç duyduğunuz miktarda nemlendiriciyi elinize alarak tüm vücuda, ellere ve yüze uygulayabilirsiniz. Masaj hareketleriyle sürülen ürün, kısa bir süre sonra emilerek cildinize nüfuz eder. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.