La Perla Doğal At Kılı Selülit Fırçası

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

La Perla Doğal At Kılı Selülit Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMOTURK Satıcı Ünvanı: AKÇİÇEK KOZMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0466002211100014 Vergi Kimlik Numarası: 4660022111
    Bu ürün KOZMOTURK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Perla Doğal At Kılı Selülit Fırçası &Quot
  • Selülitsiz Bacaklar Hayal Değil .&Quot
  • La Perla At Kılı Fırçası İle Yapılan Kuru Vücut Fırçalama, Deri Altındaki Kan Dolaşımını Hızlandırırken, Kuruluktan Pullanan Ve Kıl Dönmesi Sorunu Yaşayan Bacaklar İçin De Çok Daha Parlak Ve Pürüzsüz Bir Görünüm Sağlamakla Birlikte, Selülit Sorununu Da Ortadan Kaldırmaktadır. La Perla Olarak, Farkımız Fırçamızın Hiçbir Şekilde Sentetik Kıl İçermemesi Ve %100 Doğal At Kılından Üretilmiş Olmasıdır. Ayrıca, Üretim Aşamasında Kimyasal Yapıştırıcı Kullanılmamaktadır, Çakma Yöntemi İle Kıllar Ahşaba Sabitlenir.. Düzenli Olarak Uygulandığında İlk Haftadan İtibaren Gözle Görülür Bir Etki Sağlar. Nasıl Uygulayacağız? Fırçayı Derinize Bastırma Hızınızı Ve Sertliğinizi Cilt Tipinize Göre Ayarlamayı Ve Kuru Cildinize Uygulamayı Unutmayınız. İşlem Görmüş, Yanığa Maruz Kalmış Ve Yaralı Cilde Kesinlikle Uygulanmamalıdır. Sabah Akşam 5 İla 10 Dakika Olacak Şekilde, Aşağıdan Yukarıya, Kalp Yönüne Doğru Fırçalamanız Gerekmektedir. Fırçalamanız Bittiğinde, Dilerseniz, Nemlendirici İle Masaj Yapabilirisiniz. Düzenli Olarak Uygulandığında İlk Haftadan İtibaren Gözle Görülür Bir Etki Sağlar. La Perla At Kılı Fırçası, Atın Yelesindeki Kıllardan Özenle Seçilip Üretilmektedir. Kesinlikle Artık Kıl Kullanılmamaktadır. Bu İşlem Yapılırken, Hiç Bir Ata Zarar Verilmemektedir. Nasıl Sterilize Edebiliriz? Fırçanızı Lütfen Su İle Temas Ettirmekten Kaçınınız. Kullandıktan Sonra Nemli Bir Bezle Temizleyip Kurumaya Bırakabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver