La Mer The Neck And Decollete Concentrate Süper Göğüs Kremi 50 Ml.

9.600 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.789 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.879 TL

Ürün Bilgileri

La Mer The Neck And Decollete Concentrate Süper Göğüs Kremi 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUXURY MARKT Satıcı Ünvanı: GÜRKAN CENGİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2050559198
    Bu ürün LUXURY MARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Neck & Décolleté Concentrate, yaşlanmayan bir dönüşüm ve yenileyici nemlendirme için hassas boyun ve dekolte bölgesini nazikçe kaplar. Bu yoğun balsam, daha genç görünen bir boyun çizgisi oluşturmaya yardımcı olmak için dolgun bir nemlendirme ve konsantre hücre yenileyici Miracle Broth™ sunar. Son derece görkemli, en narin ve çekici cildinize daha kalkık bir görünüm ve daha sıkı bir his verir. Bu konsantre Mucize İksir™ balmı, cildin hayati enerjilerini kullanarak cildin doğal yenilenme özelliklerini güçlendirir. Cilt daha yumuşak ve dolgun olurken boyun ve dekolte bölgesindeki çizgiler ve kırışıklıklar düzelir. Sabah ve akşam boyun ve dekolte bölgesine nazikçe uygulayın, ardından yukarı doğru hareketlerle masaj yapın. İdeal sonuç için La Mer nemlendiricinizle devam edin. Fırça Bakımı: Her kullanımdan sonra yumuşak sabun ve su ile yıkayınız.
Geri Bildirim Ver