La Mer Eye Area Fine Line and Anti-Wrinkle Soothing Eye Balm Intense Cream 15 ml KeyÜrün168

7.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La Mer Eye Area Fine Line and Anti-Wrinkle Soothing Eye Balm Intense Cream 15 ml KeyÜrün168

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YORSSTYLE Satıcı Ünvanı: ÖZLEM KÖSEOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2805240377800001 Vergi Kimlik Numarası: 8180130275
    Bu ürün YORSSTYLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eye Balm Intense 15 ml
  • The La Mer Eye Balm Intense, La Mer'in derin dönüştürücü gücünün kalbi olan Mucize İksir™'in üç benzersiz formülünü kullanır. Göz çevresindeki şişliği gözle görülür şekilde azaltan ve göz çevresindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü düzelten yatıştırıcı bir göz bakım kremi. Ağ benzeri bir deniz jeli ile süspanse edilen Marine De-Puff Ferment™, hassas göz bölgesini derinlemesine şekillendirmek, pürüzsüzleştirmek ve nemlendirmek için nadir bulunan bir turmalin ile çalışır. Çizgiler ve kırışıklıklar gözle görülür şekilde azalır ve cilt daha sıkı ve daha kalkık görünür. Cildi soğutmak ve temas halinde mikro dolaşımı iyileştirmek için özel olarak tasarlanmış, gümüş uçlu bir aplikatör ile uygulayın. The Eye Balm Intense normal, kuru, karma ve yağlı ciltler için idealdir.
  • KeyÜrün168
Geri Bildirim Ver