La melon Moisturizer Make Up Base Gel Cream

669 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La melon Moisturizer Make Up Base Gel Cream

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMELON Satıcı Ünvanı: SDG GRUP KOZMETİK VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757086025800001 Vergi Kimlik Numarası: 7570860258
    Bu ürün LAMELON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilde nem verir, cilt tonunu eşitleyerek dengeler. Antioksidan içerikleri ile cildin sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur, anti aging görevi görür ve cildin genç kalmasını sağlar. Zengin doğal içeriği ile cildi besler ve sağlıklı bir cilt oluşumunu sağlar, cilde nem verir. Cildin günlük nem bakımı için uygundur. Makyaj bazı olarak da kullanılır. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit sayesinde cildin tüm katmanlarına nem verir. Hyaluronik asit, ciltte doğal olarak oluşan bir şeker molekülüdür ve suyu kolajene bağlayarak cilde hapseder, cildin daha dolgun, daha nemli ve daha canlı görünmesine yardımcı olur. Içeriğinde bulunan uviox (hidrolize kırmızı üzüm derisi) antosiyanin, gallik fenol ve kateşince zengindir, antiradikaldir ve oksidatif strese karşı koruma sağlar. Kolajenazı engeller, mikro dolaşıma pozitif etkilidir, anti-Inflamatuar etkisiyle, uv radyasyonuna karşı koruma sağlar. Su bazlıdır, çözücü içermez. Dermal yaşlanmaya karşı cilt nemliliğini korur, doğal deri yaşlanması ve doku kaybındaki karşıtlığı tonlar, fenolik içeriği sayesinde yüksek antioksidan aktiviteye sahiptir. Photo-Aging özelliği cildi, photo-Aging’in en önemli sebeplerinden biri olan sürekli güneş ışığına maruz kalmanın neden olduğu zarardan korur. Uvıox®? bifenol, sıvı tıkanıklığını engelleyerek, cildin micro dolaşımının gelişmesine yardım eder. İçeriğindeki zencefil kökü ekstresi, kolajenaz enzim inhibisyonu ile kolajen yıkımını neredeyse tamamen engelleyebilmesi nedeniyle mükemmel yaşlanma karşıtı özelliklere sahiptir. Dermiste protein seviyelerinin korunmasına ve cilt esnekliğine izin verir. İçeriğinde bulunan hint inciri özü harika bir antioksidan kaynağı olmanın yanı sıra, aynı zamanda cilde tazeleyici ve nemlendirici faydalar sağlayan çoklu doymamış yağ asitleri ve amino asitler içerir. Birçok bitki kaynaklı antioksidan gibi, havadaki kirleticilerin zararlı etkilerini etkisiz hale getirmeye yardımcı olur. La melon moisturizer make up base gel cream Paraben içermeyen ve sizin için özel olarak seçilmiş doğal içeriğe sahip nemlendirici baz krem
  • her zamankinden daha sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar. gözenekleri tıkamadan cildin güzelleşmesine yardımcı olur. Moisturizer make up base gel cream Sayesinde pürüzsüz ve kusursuz bir cilde anında sahip olabilirsiniz. Baz, cildinizdeki ince çizgilerin görünümünü azaltırken gözeneklerin de küçülmesini sağlayarak, cilt tonunu eşitleyerek makyaj öncesi güzel bir zemin oluşturur. Cilt ve makyaj arasında bariyer görevi oluşturarak cildin makyajdan nefes almasını sağlar. Içeriğindeki hyalüronik asit sayesinde çizgi ve kırışıklıkları doldurarak cildin pürüzsüz görünmesini sağlar. Ciltte bulunan lekeleri, kızarıklıkları nötrleyerek ton farkını ortadan kaldırır ve cildin tek renk görünmesini sağlar. Aydınlatıcı etkisiyle cilde gün boyu ışıltılı bir görünüm sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Renk Pembe
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver