L'oreal Professionnel L'oreal Steampod 3.0 Buharlı Saç Düzleştirici ve Şekillendirici

14.000 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.000 TL

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel L'oreal Steampod 3.0 Buharlı Saç Düzleştirici ve Şekillendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOREAL PROFESSIONNEL Satıcı Ünvanı: COSMOGROSS KOZMETİK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212048023300001 Vergi Kimlik Numarası: 2120480233
    Bu ürün LOREAL PROFESSIONNEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buhardan aldığı güç sayesinde saçı daha pürüzsüz ve hızlı şekillendirir, saç tellerinizin %78 daha az zarar görmesini sağlar Saç tipiniz ne olursa olsun, uzun süreli saç modelleri, doğal akış ve yumuşak sonuçlar çıkarır İki kat daha hızlı ve iki kat daha pürüzsüz mükemmel sonuçlar %78 daha az hasar 50 derece daha az ısı ile daha iyi düzleştirme Ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanım Düz veya dalgalı istenilen görünüme kolay ulaşım Kolay çıkarılabilen entegre tarağı sayesinde kolay şekiilendirme Cihazın içerisindeki su bölümü demineralize su ile doldurulur Alet istenilen ısıya ulaştığında yanıp sönen ışık sabitlenir Sonrasında saç istenildiği gibi şekillendirilir İnce telli saçlarda 180 derecede, normal telli saçlarda 200 derecede, kalın telli saçlar için ise 210 derecede kullanım önerilir

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 210 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Tip Plaka
  • Dijital Ekran Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

L'oreal Professionnel Steampod 3.0 Buharlı Saç Düzleştirici ve Şekillendirici

Buhar desteği sağlayarak saçlardaki kırılmaları, yıpranmaları, tel tel ayrılmaları sorun olmaktan çıkaran Steampod Loreal profesyonel bir şekilde saçlarınıza şekil verebilmenizi sağlar. Süt ve kremlerle birlikte kullanıldığı zaman başarılı sonuçlar elde edebilir, parlaklık ve canlılık için de serum desteği alarak saçlarına işlem yapabilirsiniz. Kuru saçlar üzerinde yapılan uygulamalar saç tellerine zarar vererek yıpranmalara yol açar. Cihazın nemli saçlar üzerinde uygulanması ve ayrıca buhar desteğinin sağlanması ile beraber kısa süre içerisinde istediğiniz saç modeline sahip olabilirsiniz. Belirli bir ısıya gelene kadar yanıp sönen ışık, durduğu andan itibaren kullanıma hazır hale gelerek L'oréal professionnel steampod 3.0 210 dereceye kadar ısı verir. Saç tipinizin ince, normal ve kalın telli olma durumuna göre ısı ayarlarını belirleyebilirsiniz.

  • Çıkarılıp takılabilen tarak
  • Düşük seviyelerde etkili performans
  • Buhar desteği

L'oreal Professionnel Steampod Şekillendirici Özellikleri

L'oreal Professionnel Steampod Şekillendirici Özellikleri

Bakımına özen gösteren kadınlar için kolay bir şekilde kullanılan saç bakım ürünleri zamandan tasarruf etmelerine katkı sağlar. L'oréal Professionnel Steampod 3.0 set kolay ve güvenilir kullanımıyla sabah işe gidiş saatlerinizde saçınızı profesyonel bir şekilde şekillendirmenize yardımcı olur. İsterseniz düzleştirebilir isterseniz de dalga bırakarak farklı görünümlere sahip olabilirsiniz. Buhar teknolojisi ile donatılan ürün haznesine belirli bir miktar su koyularak çalıştırılır. Cihaz ısınma esnasında bir tarafında bulunan ışık sürekli yanıp söner. Yanıp sönen ışıklar ısı ayarı belirli bir dereceye geldikten sonra kullanıma hazır hale gelir. %78 oranında canlandırıcı özelliği ile saçları yıpratmadan şekillendirmenize olanak tanır. Zarar vermeden üstün performanslı gücü sayesinde kısa süre içerisinde şekillendirme işleminizi tamamlayabilir, güzellik salonunda yaptırmış kadar başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu sayede bakımlı ve canlı görünebilirsiniz.

Buharlı Saç Düzleştirici de L'oreal Avantajı

Buharlı Saç Düzleştirici de L'oreal Avantajı

Sabah erken saatlerde bakımın kısa bir süre içerisinde yapılması tüm kadınların hayalidir. İki kat hızlı ve istenilen görüntüye ulaşma imkanı sağlayan L'oreal professionnel steampod 3.0 buharlı saç düzleştirici ve şekillendiricisi her saç tipine uygunluk gösteren özelliği ile düzleştirme imkanı sağlarken aynı zamanda dalgalı modelleri de yapabilmenize olanak tanır. Özel davetleriniz ve organizasyonlarınıza katılacağınız anlarda kuaföre gitmek için fırsat bulamazsanız buharlı düzleştirici ve şekillendirici aleti ile saç tarzınızı kendiniz belirleyebilirsiniz. Serumlarla beraber destekleyerek yumuşak dokular elde edebilir böylece elektriklenme probleminin önüne geçebilirsiniz. Kırılmaları ve yıpranmaları engelleyen cihaz serumların verdiği katkı ile beraber saçları besler. Son teknolojiye göre uyarlanan bütün sistemleri, ergonomik bir tutuş desteği sağlayarak işleminiz boyunca parmak uçlarınızda ağrı ve acı hissetmemenize katkı sağlar.

Avantajlı Fiyatıyla L'oreal Düzleştirici Trendyol'da

Avantajlı Fiyatıyla L'oreal Düzleştirici Trendyol'da

Bazı yoğun anlarda salonlara giderek saç bakımının yaptırılması uzun ve yorucu olabilir. Elinizin altında bulunan Loreal Steampod ile istediğiniz anlarda kendinizi hazırlayabilir, elbiselerinize uygun saç stillerini oluşturarak kendinize hayran bırakan tasarımları kolayca yapabilirsiniz. Sıcaklığın düşük seviyede tutulsa bile üstün performanslar gösteren ürün, saçlarınızı yakmadan ve yıpratmadan şekillendirebilmenize imkan tanır. İlk defa kullanacaksanız düşük ayarlardan başlayarak etkisini görebilir, yüksek performansının başarılı sonuçlarını gözlemleyebilirsiniz. Süt ve kremlerle beraber kullanılması sonucunda gün içerisinde herhangi bir bozulma ya da elektriklenme sorunu ile karşılaşmazsınız. Kalın telli saçların, nemliyken üzerine süt kullanılarak uygulanması önerilir. İnce telli saçlara sahip olanlar ise nemlilik halinde kremleri uç bölümlere sürerek ürünü kullanabilirler. L'oreal professionnel steampod fiyatının her bütçeye uygun olmasının yanı sıra kullanışlı ve kaliteli olan bu ürüne sahip olabilirsiniz.