L'oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan 300 ml

68,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telli Kozmetik Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6630018857
    Bu ürün Telli Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yıpranmış saçlar için onarıcı bir profesyonel şampuan olan Absolut Repair'in altın kinoa ve proteinlerle zenginleştirilmiş formülü ile saç anında daha yumuşak, güçlü ve parlak görünür
  • Saçı derinlemesine onarır
  • Zengin içeriğiyle saçları beslerken daha parlak görünüme ulaştırır
  • Yıpranmış saçları derinlemesine onarır
  • Saç anında daha yumuşak, güçlü ve ışıltılı görünür
  • Islak saça eşit olarak dağıtın
  • Köpürtün
  • Durulayın
  • Gözle temas etmesi halinde bol su ile durulayın
  • L'Oréal Professionnel Absolut Repair serisi aşırı yıpranmış saçlar için yoğun cilt bakım tedavilerinden esinlenerek geliştirilen bir saç bakımı serisidir
  • Yoğun kimyasal işleme maruz kalmış saçların hasar görüp bozulan yapısını iyileştirerek daha kolay şekil alan, parlak ve sağlıklı görünen saçlar ortaya çıkarmayı hedefler

Ürün Özellikleri

  • Etki Parlaklık Verici
Geri Bildirim Ver

L'oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan 300 ml

Loreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair 300 ml kadın ve erkekler için uygun olan bir şampuandır. Saçlarınız birçok etkenden dolayı zarar görebilir. Olumsuz hava şartları, saçlarda kullanılan boyalar ve açıcılar, ilerleyen yaş, genetik etkenler, kurutma makineleri ya da düzleştiriciler zamanla saçların yıpranmasına neden olur. Bu durum kötü bir görüntünün yanı sıra sağlıksız saç yapısına sahip olmanıza neden olmaktadır. Hemen bazı önlemler alarak saçlarınızı onarmanız gerekir. Böylelikle hem parlak hem de dayanıklı saçlara sahip olursunuz. Bu konuda Loreal Professionnel onarıcı şampuana güvenebilirsiniz.

 
  • Saçlarınızı derinlemesine onaracaktır.
  • Saçlarınızı beslerken parlak bir görünümü de size sunacaktır.
  • Yıpranmış ve kuru saçlarda güvenle kullanabilirsiniz.

L'oreal Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan Özellikleri

L'oreal Professionnel Serie Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan Özellikleri

Loreal professionnel onarıcı şampuan özellikleri incelenecek olursa kinoa kepek özü ve buğday proteini kullanıldığı görülür. Kinoa oldukça faydalı bir besindir. Saçınızı zararlı etkenlerden korur. Zayıf ve yıpranmış saçlarınız varsa onları güçlendirir. Saç kırılmalarını önler. Saçların beslenmesi ve nemlenmesi kinoa ile mümkündür. Buğday proteini ise saç tellerinde azalan proteinin geri kazanılmasını sağlamaktadır. Bu da saçlarınızın dolgun ve hacimli olmasını sağlar. Loreal Professionnel günlük kullanım için ideal bir şampuandır. Zengin bir içeriğe sahip olmasıyla tercih edilen bir üründür. Özellikle farklı etkenlerden dolayı yıpranmış olan saçlarınız için kullanabilir ve farkı görebilirsiniz. Düzenli bir kullanımdan sonra saçlarınızın daha canlı ve daha dolgun olduklarını görebileceksiniz. Böylelikle kendinizi daha iyi hissedebilir ve saçlarınıza istediğiniz şekli kolaylıkla verebilirsiniz.

 

L'oreal Professionnel Yıpranmış Saçlar Onarıcı Şampuan Kullanımı

L'oreal Professionnel Serie Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan Kullanımı

Serie Expert Absolut Repair şampuan kullanımı oldukça kolaydır. Saçlarınızı ıslattıktan sonra bir miktar şampuanı avuç içine alınız. Tüm saça yedirerek saç derisine hafif masajlar yapınız. Bu durum kan dolaşımının hızlanmasını da sağlayacak ve faydalı olacaktır. Şampuanlama ve köpürtme işlemi bittikten sonra birkaç dakika beklemeniz yeterli olacaktır. Saçınızı iyice durulayarak yıkama işlemini tamamlayabilirsiniz. Şampuanı saçınıza iki kez de uygulayabilirsiniz. Durulamayı düzgün bir şekilde yapmalısınız. İsterseniz durulamanın ardından saç kremi ile saçlarınızı yumuşatabilirsiniz. Saçlar bazı kimyasallardan dolayı da olumsuz yönde etkilenir. Hasarlı saçların bozulan yapısını iyileştirmek, kolay şekil almasını sağlamak, parlak ve sağlıklı bir saç yapısına ulaşmak Loreal Professionnel onarıcı şampuanla mümkündür. Saçların gördüğü ısıl işlem ve boyama gibi faktörler sonucu yıpranan saçlar için bu ürün oldukça idealdir. Şampuan saçların onarılmasına yardımcı olmaktadır.

 

Professionnel Serie Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan Fiyatı

L'oreal Professionnel Serie Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Şampuan Fiyatı

Kadın ve erkekler için saçlar oldukça önemli bir unsurdur. Saçlarınızın uzun ya da kısa olması onlara gereken özeni göstermenize engel değildir. Önemli olan sağlıklı saç köklerine sahip olmaktır. Yıpranmış olan saçlar özellikle aynanın karşısında moralinizin bozulmasına neden olur. Saçlarınızı onararak eski canlılığına ve parlaklığına kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Loréal Professionnel Serie Expert kullananlar saçlarının yumuşacık olduğunu ve güçlendiğini söylemektedir. Bazı kullanıcılar saç kremi kullanmadan yalnızca şampuan ile saçlarını yıkadığını belirtmektedir. Ayrıca güzel bir kokuya sahip olduğu da kullanıcı yorumlarında yer almaktadır. Olumlu yorumlara sahip olan şampuan 300 ml’lik ambalajında bulunmaktadır. Uzun süre kullanılması mümkündür. Loreal Professionnel onarıcı şampuanın fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. Dilerseniz ürünü sayfadan kolayca sipariş edebilirsiniz. Hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.