L'oreal Professionnel Blondifier Cool Boyalı Sarışınlar Için Mor Şampuan 1500 ml

950 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Blondifier Cool Boyalı Sarışınlar Için Mor Şampuan 1500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telli Kozmetik Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6630018857
    Bu ürün Telli Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'oreal Professionnel Blondifier Cool Boyalı Sarışınlar İçin Mor Şampuan 1500 ml

Ürün Özellikleri

  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Professionnel Paris Blondifier Cool Shampoo 1500 ml

Saç bakımı, kadınlar için önemli rutinlerden biridir. Saçların doğal görünümü korumak için çeşitli şampuan ve bakım kremleri kullanılır. Özellikle boyalı saçlara bakım yapmak son derece önemlidir. Boyalı saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülüyle Loreal blondifier cool şampuan, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Ürün, soğuk sarı tonlarda olan renklerde zamanla oluşan turunculaşmayı önleyen mor pigmentler içerir. Nemli saça masaj yaparak uygulandıktan sonra 1-2 dakika bekletilip durulanır. Sarı saçları ipeksi ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Zamanla güneşin etkisiyle oluşan solma ve renk değişimlerine çözüm sunar. Siz de boyalı saçlarınızı ilk günkü renginde korumak için L'Oreal professionnel Paris blondifier cool shampoo 1500 ml olan ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürünü 3474636628926 kodu ile kolayca bulabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz.

  • Canlılık ve parlaklık
  • Acai özü ve mor pigmentli formül
  • Soğuk sarı renklere uygun

L’Oreal Professionnel Paris Blondifier Şampuan Özellikleri

L’Oreal Professionnel Paris Blondifier Şampuan Özellikleri

Ürün, ilk yıkamadan itibaren gözle görülür şekilde etki gösterir. Soğuk sarılarda oluşan renk tonları eşitsizliğini nötralize eder. Saçlarınıza ekstra canlılık ve parlaklık kazandırır. Acai meyvesinin özü ile zenginleştirilmiş formülüyle aralarda oluşan turunculaşmaları engeller. Mor pigmentli yapısı ile daha soğuk sarışınlık isteyen müşteriler için blondifier cool shampoo seçeneği, beklentiyi karşılar. Ürün, platin ve tüm soğuk sarı tonlarında yüksek performans sunar. Yıpranmaları onararak yumuşaklık ve canlılık katar. Siz de bu şampuanı kullanarak yıpranan saçlarınızın bakımını keyifle yapabilirsiniz. Temizleme ve saç kremi bakımını bir arada sunan bu ürünü, günlük bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Turuncu yansıma ve mat görünümü bu şampuan sayesinde engelleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatıyla L’Oreal professionnel Paris blondifier cool shampoo 1500 ml satın alma işlemini basit birkaç aşamanın ardından gerçekleştirebilirsiniz.

L’Oreal Professionnel Paris Blondifier Shampoo Yorumları

L’Oreal Professionnel Paris Blondifier Shampoo Yorumları

Saç boyaları, günlük hayatta sıklıkla kullanılan kozmetik ürünleri arasındadır. Ancak işlemler oldukça yıpratıcı olduğundan saçın doğal yapısını korumak oldukça zorlaşır. Boyasız saçlara oranla daha fazla bakım gerekir. Saçın rengini koruyacak özel içerikli şampuanlar, oldukça faydalı olur. Loreal Paris blondifier cool, profesyonel bakımı evinizin konforunda sunar. Acai meyvesi özü ve mor pigmentler içeren özel formülü ile soğuk sarıların bakımını sağlar. Saçlarınızın aralarında oluşan ton farklılıklarını nötrleştirir. Ürün, turuncu yansımalar ve güneşten kaynaklı renklerde solma gibi istenmeyen görüntüleri düzelterek daha canlı ve parlak görünüme kavuşturur. Siz de ürünü deneyimleyen müşterilerin L’Oreal professionnel Paris blondifier cool shampoo 1500 ml yorum ve değerlendirmelerini hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Pek çok faydaya sahip bu ürünü değerlendirebilir, siparişinizi istediğiniz zaman kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

L’Oreal Professionnel Paris Blondifier Shampoo Fiyatı

L’Oreal Professionnel Paris Blondifier Shampoo Fiyatı

L’Oreal professionnel Paris blondifier cool shampoo 1500 ml fiyat aralığı belirlenirken ürünün sağladığı avantajlar dikkate alınır. Ürün, boyalı saçların ihtiyaç duyduğu profesyonel bakımı sağlar. Soğuk sarı tonlarına sahip, yıpranmış saçların canlı bir görünüme ulaşmasına olanak tanır. Ayrıca saçınızın ihtiyacı olan doğal nem miktarının karşılanması üzerinde de etkilidir. Beklentileri tam anlamıyla karşılaması ve verimli sonuçlar vermesi, ürünün sıklıkla tercih edilmesine yol açar. Bu özelliklerin yanında fiyat performans ürünü olması da bu şampuana duyulan ilgiyi artırır. Loreal blondifier cool, her bütçeye hitap eden fiyatı ve avantaj sağlayan özellikleri ile beğeni toplar. Siz de L’Oreal professionnel Paris blondifier cool shampoo 1500 ml kullananlar tarafından yazılan ürün değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol aracılığı ile kolayca ürünü bulabilir, hızlıca satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.