L'Oreal Paris L'oréal Paris Color Queen Tekli Göz Farı 37 Extraordinnaire

46,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris Color Queen Tekli Göz Farı 37 Extraordinnaire

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tuffy kozmetik Satıcı Ünvanı: TUFFY KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Vergi Kimlik Numarası: 8600756076
    Bu ürün tuffy kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün Tek sürüşte yoğun renkleri Color Queen Tekli Göz Farı ile keşfedin! Formülündeki %30 değerli yağlar sayesinde kolay uygulanan kremsi yapı maksimum pigmentasyonu verir. Tekli yapısı sayesinde sadece birkaç rengi kullanılan far paletlerinden ayrışır. Üstelik mat, satin, simli ve metalik olmak üzere 4 farklı bitişte 36 renk seçeneği ile.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Görünüm Işıltılı
  • Renk Turuncu
  • Boy Tekli
  • RGB #E3496F
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris 30173354 Color Queen Mono Eyeshadow 37 Extraordinnaire Tekli Göz Farı

Kullanıcıların, daha ilgi çekici bir görünüm elde etmelerine yardımcı olan L’oreal Color Queen 37, rahat ve verimli bir göz makyajını mümkün kılar. İçeriğinde değerli yağlar bulunduran ürün, ilk uygulamadan itibaren göz kapaklarına yoğun bir renk kazandırır. Kolay bir kullanıma sahip olan far, makyaj fırçası kullanma veya özel teknikler uygulama gereksinimini ortadan kaldırır. Kremsi ve pul görünümü yaratmayan bir dokuya sahip olan L’oreal Color Queen 37, yoğun pigmentli 3 farklı bitiş sunar. Mat, satensi ve metalik olan bu tonlar, kullanıcının farklı tarzları yansıtmasına imkân tanır.

  • Bu ürün, dermatolog ve oftalmologlar tarafından test edilmiştir.
  • Alerji testinden geçtiği için hassas cilde sahip kişiler tarafından kullanılabilir.
  • Yağ içeriği %30 civarındadır.

L'Oreal Paris Tekli Göz Farı’nın Özellikleri Nelerdir?

L'Oreal Paris Tekli Göz Farı’nın Özellikleri Nelerdir?

Kaliteden ödün vermeden üretilen L’oreal Color Queen Extraordinaire, sahip olduğu nitelikli ham maddeler sayesinde zengin ve yoğun bir renk barındırır. Bu da daha keskin ve göze hoş görünür bir makyaj yapılmasının önünü açar. Seride yer alan 40 farklı renkten birisi olan L’oreal Color Queen 37, ışıltılı yapısı sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Barındırdığı simli boya, farklı bir tarzlara uyum sağlamayı başarır. Ürün, %30 oranında değerli yağ içerir. Bu da göz farını hem daha özel kılar hem de kalitesini artırır. Birden fazla tona sahip olan ürün; mat, metalik ve satensi olmak üzere 3 ayrı tona sahiptir. Zaman içerisinde kolay kolay bozulmaz. Bu sayede en yüksek tempolu günlerde bile gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

L'Oreal Paris Tekli Göz Farı Kalıcı mıdır?

L'Oreal Paris Tekli Göz Farı Kalıcı mıdır?

Verimli ve konforlu bir makyaj deneyimi yaşatmak amacıyla üretilen L’oreal Paris Color Queen tekli göz farı 37 Extraordinnaire, bu konuda profesyonel olan kişilerden yardım alınarak dizayn edilmiştir. Tek kullanımda uzun süreli kalıcılık sağlaması, birçok kullanıcının bu ürünü sıklıkla tercih etmesini sağlar. Farklı tarzları benimsemiş kişiler, bu göz farı sayesinde kendilerine uygun makyajı kolaylıkla yapabilir. Ürünün özel olarak geliştirilen formülü, az miktarda terden ve sıvıdan etkilenmez. Bu sayede özel günlerde veya etkinlikler sırasında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Barındırdığı zengin renk, bakışlarınızın daha etkileyici olmasına yardımcı olur. Lens takan kullanıcılar bu ürünü tercih edebilir. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde cilt üzerinde herhangi bir kaşıntı ve kızarıklık meydana gelmez.

L'Oreal Paris Tekli Göz Farı’nın Sürümü Kolay mıdır?

L'Oreal Paris Tekli Göz Farı’nın Sürümü Kolay mıdır?

Kullanıcılara her türlü kolaylığı sağlayan L’oreal Color Queen 37, uygulama esnasında da bu rahatlığı sürdürür. Ürün sayesinde üst üste katmanlar uygulamak zorunda kalmazsınız. Oldukça kolay bir uygulama prensibine sahip olan göz farı, bu işlem sırasında makyaj fırçası veya başka eşyaların kullanılmasını gereksiz kılar. Kişilerin parmakları, düzgün bir göz makyajı yapmak için yeterlidir. Profesyonel dermatolog ve oftalmologlar tarafından incelenen ürün, alerji testinden geçmeyi başarmıştır. Hassas bir cilt yapısına sahip olan kişiler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Formülünde yer alan değerli yağlar sayesinde kremsi bir yapıya sahip olan göz farı, kozmetik ürünler ile yeni tanışan kişiler tarafından bile rahatlıkla kullanılabilir. Dilerseniz siz de L’oreal Paris Color Queen tekli göz farı 37 Extraordinnaire yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Trendyol üzerinde bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.