L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi 50 Ml&şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı – Kivi Tohumu

1.499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi 50 Ml&şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı – Kivi Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümra E-Ticaret Satıcı Ünvanı: FATİH ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3440177805
    Bu ürün Zümra E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saf Kil Maske 50 ML & Şeker Peelingi cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı yapmanıza yardımcı olur. Saf Kil Maske, mineral bakımından zengin içeriğiyle cildinizin neme doymasını sağlar. Saf Kil bakım maskesini cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşması ve fazla yağdan arınması için kullanabilirsiniz. Maske, cildinizden kiri bir mıknatıs etkisi yaratıyormuşçasına çeker ve yoğun bir temizlik sağlar. Hızlı bir şekilde cildinize bakım yapan ürünün sonuçlarını ilk uygulamanızdan itibaren görebilirsiniz. Cildin tazelenmesini ve ışıltılı görünümünün artmasını sağlayan bakım maskesi, haftada 2 ya da 3 kere kullanıldığında, düzenli kullanımın da etkisiyle kalıcı ve olumlu sonuçlar verir. Göz ve dudak bölgeniz hariç tüm yüzünüze ince bir tabaka halinde uygulayıp, kuruyana kadar beklettikten sonra yıkamanızla beraber cildinizin kir ve yağdan arındığını görebilirsiniz. Set içerisinde bulunan Şeker Peelingi, 3 farklı şekerin kivi tohumlarıyla birleştirilmesiyle ortaya çıkan formülü neticesinde cildinizin arınıp siyah noktalardan temizlenmesini sağlar. Nane ve limon yağlarını da içeriğinde bulundurulan formülü sayesinde cildinizin arınarak daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlayan ürünle gözeneklerinizi yoğun bir biçimde temizleyebilirsiniz. Esmer, sarı ve beyaz şekerlerin temizleyici etkisinin doğal içeriklerle buluşmasıyla ortaya çıkan ürün, cildinizin siyah noktalardan arınarak temizlenmesine yardımcı olur. İlk kullanımdan itibaren farkını ortaya koyan ürünün düzenli kullanımıyla etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver