L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 8.1 Koyu Sarı Küllü

Çok Al, Az Öde!
1 x  199,90 TL
%10 indirim
3 x  179,91 TL
539,73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 8.1 Koyu Sarı Küllü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün Üç aşamalı komple bakım.Pro-keratin + Seramid + Ionene G ile güçlendirir, korur, yeniler. 100% beyaz kapama. Zengin, parlak, uzun süre kalıcı saç rengi. Excellence Krem Boya zenginleştirilmiş 3'lü bakım ile saçlarınızı güçlendirir, korur ve yeniler. Dirençli beyazlarda bile %100 beyaz kapama sağlarken saçlarınız daha zengin, parlak ve uzun süre kalıcı mükemmel renk sonucuna ulaşır. Boya Öncesi Koruyucu Serum' u saçlarınızın her yerine uygulayın. Krem Saç Boyasını, Oksidan Krem şişesinin içine dökün ve kapağı kapadıktan sonra iyice çalkalayın. Saçınıza uygulayın. 30 dakika bekleyin ve saçlarınızı su ile duruladıktan sonra Boya Sonrası Koruyucu Bakım Kremi' ni uygulayın. SARI TÜM CİLT/SAÇ TİPLERİ Her yaşa uygun Pro Keratin & Seramid & Ionene G

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • RGB #A58265
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 8.1 Koyu Sarı Küllü Rengi

Pek çok kişi, zevklerine ve tarzlarına bağlı olarak saç rengini zamanla değiştirebilir. Bu durumda saçların yapısına zarar vermeyecek ve zengin renk tonlarına sahip olan bir saç boyası tercih etmek gerekir. Koyu küllü bir sarı renge sahip olan bu saç boyası, içeriği sayesinde saçınızın yapısına zarar vermenin aksine saçın ihtiyacı olan nemi karşılamaya yardımcı olur ve saça bakım yapar. Beyazları tamamen kapatacak formülü ile saçlarınızın daha zengin ve parlak bir renge kavuşmasını sağlar. Dirençli beyazlarda bile etkili olan Excellence Creme saç boyası saçlarınızı güçlendirerek korur ve yenilenmelerine destek olur.

 
  • Zengin renk tonuna sahiptir.
  • Saça zarar vermeyecek formüldedir.
  • Saçları güçlendirir, korur ve yeniler.

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası Özellikleri

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası Özellikleri

Çok uzun yıllardır pek çok kişinin sürekli olarak kullanmakta olduğu saç boyaları, gelişen teknoloji ile birlikte çok daha farklı formüller ile karşınıza çıkar. L’Oreal Excellence 8.1 rengi, saçlara bakım yapan formülü sayesinde saçlarınızın zengin bir küllü sarı rengine kavuşmasını sağlarken aynı zamanda saçlarınızın parlak bir görünüm kazanmasına da yardımcı olur. Zenginleştirilmiş üçlü bakımı sayesinde saçlarınızı renklendirirken aynı zamanda da güçlendirebilirsiniz. Pro-keratin ve koruyucu serum içerikleri ile koruyucu krem boya, saçınızı boyamanın beraberinde boyanın saçınıza vereceği zarardan saçlarınızı korur. Ayrıca saçları yumuşatarak saçlarınızın sağlıklı bir şekilde parlamasına yardımcı olur. Üçüncü ve son aşama olan ağırlaştırmayan besleyici maske, içerdiği seramid sayesinde saçlarınızı ağırlaştırmadan besleyerek saçlarınızın ihtiyacı olan bakımı sağlar.

 

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası Kullanımı

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası Kullanımı

L’Oreal Paris Excellence Creme saç boyası 8.1 küllü koyu sarı uygulaması sizin saçlarınızı boyama sıklığınıza göre değişkenlik gösterebilir; saçlarınızı ilk defa boyuyorsanız bu saç boyasını kuru ve yıkanmamış olan saçlarınızın dip bölgesine sürerek uygulamaya başlayabilirsiniz. Saçlarınızı tutamlara ayırmak için kutu içerisinden çıkan şişenin ince uçlu aplikatörünü kullanabilir, kolay bir uygulama sağlayabilirsiniz. Saç diplerinden sonra kalan boyanın tamamını saçlarınıza yayabilir ve etkili sonuç almak adına yaklaşık yarım saat bekleyebilirsiniz. Eğer saçlarınızı düzenli aralıklarla bu boya ile renklendiriyorsanız saçlarınızı tutamlara ayırarak saç diplerine boyayı sürebilir ve sonrasında masaj yaparak yirmi dakika boyunca bekleyebilirsiniz. Kalan boyayı saç boylarına ve uçlara yayabilir ve on dakika daha etkili sonuç için bekleyebilirsiniz. Bu adımdan sonra kutu içinden çıkan bakım şampuanı ile boyayı saçlarınızdan arındırabilir son olarak da besleyici bakım maskesini uygulayabilirsiniz.

 

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası Fiyatları ve Yorumları

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası Fiyatları ve Yorumları

Piyasa içinde bulunan pek çok saç boyası alternatifi arasında kullanıcılar tarafından en çok tercih edilenlerden biri L’Oreal Paris Excellence Creme olarak karşınıza çıkar. Kusursuz kapama özelliğine sahip olan L’Oreal Paris Excellence Creme 8.1 saç boyası zengin rengi ve formülü ile saçlarınızı yormadan ve yıpratmadan renklendirir. Özellikle buğday tene sahip kullanıcılar tarafından oldukça rağbet gören bu saç boyası, modern rengi ve yüze canlı bir görünüm kazandırması dolayısıyla severek tercih edilen saç boyaları arasındadır. Sizler de saçlarınızı boyamanın yanı sıra sağlıklı bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız Trendyol’dan L’Oreal Paris Excellence Creme saç boyası 8.1 fiyat ve özelliklerini inceleyebilirsiniz. L’Oreal Paris Excellence Creme saç boyası 8.1 yorum ve değerlendirmeleri kısmından bilgi edinebilir ve kendinize uygun bulursanız bu ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.