L'Oreal Paris Saç Boyası - Casting Crème Gloss 4102 Cool Kestane 3600523807154

Çok Al, Az Öde!
1 x  156,15 TL
%5 indirim
2 x  148,34 TL
296,69 TL
%10 indirim
3 x  140,54 TL
421,61 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,85 TL
Kargo Bedava
230,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Saç Boyası - Casting Crème Gloss 4102 Cool Kestane 3600523807154

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel formülü ile saçların hem 4 kat daha parlak hem de yoğun olarak beslendiği için süper yumuşak
  • amonyaksız formül ve besleyici arı sütü içerir
  • 28 şampuanlamaya kadar kalıcılık sağlar
  • ince uçlu aplikatörü ile ilk kez kullananlar için bile kusursuz bir uygulama imkanı sağlar
  • #özel ürün
  • ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • Özellik Amonyaksız
  • Kalıcılık Kalıcı
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Kestane Saç Boyası Ürünleri Trendyol'da!

Evde saç boyamak sanıldığı kadar zahmetli değildir. LOreal Paris 4102 Casting Creme Gloss cool kestane, son derece kolay hazırlanabilen bir boya karışımıdır. Bu ürün seti, ilk kez saç boyamayı tecrübe edecek kişilerin bile konforlu bir kullanım deneyimi yaşayabileceği şekilde hazırlanır. LOreal Paris Cool kestane saç boyası sayesinde beyazlardan kurtulabilirsiniz. Söz konusu ürün, saçların çok daha canlı ve parlak bir görünüm kazanmasını mümkün hâle getirir. İhtiyaç duyduğunuz her an kısa sürede güzel bir görünüm yakalamanızı sağlar. Hoş kokusu sayesinde keyifli bir uygulama süreci vadeder.

  • Renk: Cool kestane
  • Tür: Tüp
  • Formül. Amonyaksız

L'Oreal Paris Saç Boyası Casting Creme Gloss'un Özellikleri Nelerdir?

L'Oreal Paris Saç Boyası Casting Creme Gloss'un Özellikleri Nelerdir?

LOreal Paris 4102 Casting Creme Gloss cool kestane amonyak içermeyen bileşimi ile ön plana çıkar. Saçlardaki beyazların rengini döndürmekte son derece başarılı olan bir üründür. Mükemmel bir kapatıcıdır. Kullanırken akma yapmayan bu özel ürün, teninize ve çevrenize zarar vermeden saçlarınızı boyamanıza imkân tanır. LOreal Paris 4102 saç boyası Casting Crème Gloss özel bir formüle sahiptir. Söz konusu zengin karışım saçların yumuşak yapısını destekler. Bu kullanışlı boya seti güzel kokusuyla keyifli bir süreç geçirmenizi sağlar. LOreal Paris 4102 Casting Creme Gloss cool kestane son derece kolay hazırlanır. Başka bir kişinin yardımını almanıza gerek kalmadan, zahmetsiz boyama deneyimi yaşamanızı sağlar. Besleyici özel formülüyle saçlarınızı nemlendirir. Saç tellerine parlak bir görünüm kazandırır. Bakımlı ve canlı saçlara sahip olmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

L'Oreal Paris Saç Boyası Cool Kestane Nasıl Kullanılır?

L’Oreal Paris 4102 Casting Creme Gloss cool kestane ürününün paket içeriğinde bulunan saç boyası diğer karışımlarla kullanılır. Pakette bulunan oksidan, saç boyasının içine dökülür. Homojen bir karışım elde edinceye kadar çalkalanır. Verimli bir boyama işlemi gerçekleştirebilmek için saçın her yerine aynı miktarda renk açıcının yedirilmesi gerekir. Bu nedenle malzemeleri karıştırma işlemi için yeterince vakit ayırmanız önemlidir. Saçınızın her yerine krem boyayı uyguladıktan sonra 20 dakika beklemeniz önerilir. Bu sürenin sonunda saçınızı durulamanız mümkündür. Boya akana kadar bol suyla gerçekleştirdiğiniz durulama işlemi sona erdiğinde saçlarınıza ürünün kutu içeriğinde bulunan parlaklık koruyucu bakım kremini sürebilirsiniz. 2 dakika kadar bekleyip yeniden saçlarınızı duruladığınızda boyama işlemi tamamlanmış olur. Havlu yardımıyla saçınızda birikmiş nemi ortadan kaldırmanız mümkündür. Saçınızın kazandığı yeni rengi kurutma işleminden sonra görebilirsiniz.

L'Oreal Paris Saç Boyası Casting Creme Gloss'un Kullanımı Kolay mıdır?

Saçlarını dilediği renge boyamak isteyenler için L'Oreal Paris 4102 Casting Creme Gloss cool kestane son derece kolay bir kullanım sunar. Ürünün kutusunda, setin içindeki tüm malzemelerin nasıl uygulanacağına dair talimatlar bulunur. Oksidan ve saç boyası bir araya getirildikten sonra karışım, saç diplerine uygulanmaya hazırdır. Kutu içeriğindeki ince uçlu aplikatör, boyama işlemini pratik hâle getiren bir aparattır. Bu alet, boyanın saç diplerine kolay bir şekilde yayılmasını sağlar. Kremin saç derisine nüfuz etmesine yardımcı olur. L'Oreal Paris 4102 Casting Creme Gloss ile bir kez boyanmış saç, 28 şampuanlamaya kadar rengini korur. Son derece pratik bir kullanım vadeden bu ürün, her yaştan birey tarafından tercih edilebilir. L'Oreal Paris 4102 Casting Creme Gloss cool kestane yorumlarına göz atarak kişilerin ürün hakkındaki fikirlerini inceleyebilirsiniz. Saçlarınızı ışıl ışıl yapacak ve hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlayacak olan bu ürünü, Trendyol'dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.