L'Oreal Paris L'oréal Paris Mucizevi Yağ Günlük Yüz Bakım Yağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.485 TL

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris Mucizevi Yağ Günlük Yüz Bakım Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birincisepetim Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN SELÇUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590518937
    Bu ürün birincisepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün L'Oréal Paris anti-oksidan özellikleriyle bilinen 8 Temel Yağı(Lavanta, Gül, Mercanköşk, Papatya, Biberiye, Portakal, Sardunya ve Lavandin) ve besleyici özellikleriyle bilinen değerli yağlarla (Jojoba, Kuşburnu) harmanladı.Mucizevi yağ cildi besleyerek ve nemlendirerek, cildin ışıltısını ve pürüzsüzlüğünü geri kazandırır. Aromatik kokusuyla yepyeni ve keyifli bir deneyim sunar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Mucizevi Yağ Günlük Yüz Bakım Yağı

Cildin pürüzsüz ve canlı bir görünüme sahip olması son derece önemlidir. Özellikle günlük bakım rutinine eklenmesi gereken birbirinden farklı ürün bulunur. Antioksidan kaynaklı yağlar, cildi derinlemesine arındırır. Bununla birlikte ışıltılı bir cilde sahip olabilmenize yardımcı olur. LOreal Paris yüz bakım yağı parlak cildin oluşmasında son derece etkilidir. İçerisinde birbirinden farklı 8 değerli yağ bulunur. Bu yağların içinde dikkat çeken papatya yağı, cildin temizlenmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. Antioksidan kaynaklı olduğundan sivilce ve akne oluşumunu engeller. Böylelikle pürüzsüz bir görünüm kazanmanıza yardım eder. Aynı zamanda ışıltılı bir görünüm sağladığından gün boyu dikkatleri üzerinize toplar. Siz de cildinizin parlamasını ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını istiyorsanız L’Oreal Paris tarafından formülize edilen bu bakım yağını tercih edebilirsiniz.

  • Parlak cilt imkanı
  • 8 farklı değerli yağ
  • Antioksidan kaynağı

Parlak Cilt Sunan L'Oreal Paris Mucizevi Yüz Bakım Yağı

Parlak Cilt Sunan L'Oreal Paris Mucizevi Yüz Bakım Yağı

Cildin parlak görünmesi, kadınların aradığı özelliklerden biridir. Özel bakım rutinlerinde kaliteli bir şekilde formülize edilen günlük yağların yer alması oldukça önemlidir. Aynı zamanda ideal bir hacme sahip olması da kadın müşterilerin aradığı özelliklerden biridir. L'Oreal Paris mucizevi yağ günlük yüz bakım yağı 30 ml şeklinde satışa sunulur. Bununla birlikte mucizevi özelliği sayesinde cildi besler. Bununla birlikte nemlendirerek son derece eşsiz bir bitiş sağlar. Cildin ihtiyaç duyduğu ışıltıyı da kaliteli bir şekilde kazandırır. Sürdüğünüz andan itibaren anında pürüzsüzlük katar. Uygulaması da son derece kolay olduğundan herhangi bir efor sarf etmeden kullanabilirsiniz. Siz de cildinizin parlak bir görünüm kazanmasını istiyorsanız markanın ürettiği bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte aradığınız görünüme anında ulaşabilir ve ciltte oluşabilecek hasarları da yüksek oranda engelleyebilirsiniz.

Değerli Yağlarla Hazırlanan L'Oreal Paris Bakım Yağı

Değerli Yağlarla Hazırlanan L'Oreal Paris Bakım Yağı

Mucizevi bakım yağları ismini içerisinde bulunan özel formüllerden alır. Bununla birlikte içerisinde yer alan özel yağlar, cilt üzerindeki etkinin artmasına yardımcı olur. L’Oreal Paris tarafından formülize edilen bu mucizevi bakım yağı, günlük rutinlerin vazgeçilmezi olarak bilinir. İçerisinde, lavanta, gül, papatya ve biberiye gibi yağlar bulunur. Bununla birlikte mercanköşk, sardunya, portakal ve lavadin ile birleşerek eşsiz bir koku imkanı sunar. Bununla birlikte ürün, incelmiş cildin toparlanmasına yardımcı olur. Ek olarak kuru ve ölü derinin kısa zaman içerisinde onarılmasına imkan tanır. Değerli birbirinden farklı yağ içeren L'Oreal Paris mucizevi yağ günlük yüz bakım yağı 30 ml kullananlar ürünün cilde kattığı birbirinden farklı avantajdan son derece memnun olduklarını belirtir. Siz de farklı yağlardan üretilerek mucizevi bir hal alan bakım yağı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

L'Oreal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı 30 ml Fiyatı

L'Oreal Paris Mucizevi Günlük Yüz Bakım Yağı 30 ml Fiyatı

Cilde yapılan bakımlarda antioksidan kaynaklı bakım yağlarının tercih edilmesi son derece önemlidir. Özellikle ciltte oluşabilecek sivilce ve aknelerin engellenmesi, bu ürün ile oldukça kolaydır. İçerisinde yer alan yağlar, cildin elastikiyet kazanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte kurumayı ve soyulmayı da yüksek oranda engeller. Böylelikle cildiniz gün geçtikçe pürüzsüz bir görünüm kazanır. Aynı zamanda cildin rahatlamasına yardımcı olduğundan güvenli bir şekilde kullanılabilir. Trendyol sayesinde L'Oreal Paris mucizevi yağ günlük yüz bakım yağı 30 ml fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz. Bununla birlikte ekonomik bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz. L'Oreal Paris mucizevi yağ günlük yüz bakım yağı 30 ml yorumları sayesinde müşterilerin görüşlerini inceleyebilir ve ürün hakkında ihtiyaç duyduğunuz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Böylelikle cildinize iyi gelebilecek bir yüz bakım yağı elde edebilir ve günlük bakımlarınızı güvenle yapabilirsiniz.