L'Oreal Paris Likit Mat Ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820 Praline De

391 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Likit Mat Ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820 Praline De

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adanis Satıcı Ünvanı: ADANİS TEMİZLİK MADDELERİ MEDİKAL ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007134825700001 Vergi Kimlik Numarası: 0071348257
    Bu ürün Adanis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Likit Mat Ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820 Praline De

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
  • RGB #9B3E62
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Likit Mat Ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820

Dudak ürünleri seçilirken dikkat edilen önemli özellikler, beklentilere göre farklılık gösterebilir. Genellikle dudağı sertleştirmeyen ve kalıcı özellikte ürünler tercih edilir. Hem yumuşak dokulu hem de gün boyu kalıcı ürünü bulmak ise pek kolay olmayabilir. Bu özelliklerin hepsini L’Oreal Paris likit mat ruj ürününde bulabilirsiniz. Mat bitişli formülüyle 16 saate kadar kalıcılık sağlayan ürün, yumuşak ve ince yapısıyla dudaklarınızı kurutmaz. Formülü sayesinde yüksek kalıcılık sunar. Aynı zamanda dudakların nemlenmesini de sağlar. Yağmur yağarken, sıcaktan terlediğinizde, soğuk kış günlerinde kuruluk problemi yaşarken dahi bu ürünü kullanabilirsiniz. Değişen hava koşullarına rağmen aynı kalan yapısıyla sizin için doğru ruj L'Oreal Les Macarons Lipstick olabilir.

  • 16 saate kadar süren kalıcılık
  • Mat ve doğal bitiş
  • Yumuşak dudaklar

Gün Boyu Kalıcı L’Oreal Paris Likit Mat Ruj

Gün Boyu Kalıcı L’Oreal Paris Likit Mat Ruj

L’Oreal likit mat ruj yemek yerken ya da su içerken dağılmayan yapısıyla gün boyu dudakta kalır. Bu sayede günlük kullanım için oldukça uygun bir ürün olur. Ürün, mat bitişli olsa da likit ve yumuşak yapısı sayesinde kolay sürülür. Silikon aplikatör dudaklarınıza kolay şekil verebilmenizi sağlar. Bu sayede ruj, dudak kıvrımlarına taşma olmadan uygulanabilir. Sürüldükten sonra ise dudakları germez. Yumuşak dokusunu gün boyu korur. Gün sonunda ise makyaj temizleme suyu ile ürünü kolayca çıkarabilirsiniz. Ürünün yumuşak bitişli yapısı sayesinde dilediğiniz kadar sürerek istediğiniz yoğunluğu elde edebilirsiniz. Rujun macaron aroması ise her sürüşte etrafa tatlı bir koku yayabilir. Kış gecelerinde sıcak ve çarpıcı, yaz günlerinde ise canlı dudaklarla doğal bir bitiş sağlayan L'Oreal Liquid Lipstick Les Macarons makyaj çantanızın vazgeçilmezlerinden biri olabilir.

Kolay Uygulanan L’Oreal Paris Likit Mat Ruj

Kolay Uygulanan L’Oreal Paris Likit Mat Ruj

Ruj, makyajın tamamlayıcısı olan ve sık satın alınan ürünlerden biridir. Renk seçeneklerinin geniş olması ve bunun makyaja ayrı bir görünüm kazandırması sık tercih sebebi olmasının nedenlerinden olabilir. L'Oreal Paris Likit Mat Ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820 Praline De pembe rengiyle sahip olmak istediğiniz ürünlerden biri olabilir. Ürünün pigmenti sayesinde uygulama yoğunluğunuzu değiştirerek pembenin farklı tonlarını elde edebilirsiniz. Bu sayede bir ruj ile birden fazla ürün etkisi yaratabilirsiniz. Kat kat sürülse bile dudağınızda ağırlık hissi yaratmayan ürün gün boyu rahatlık sunar. Rujunuzu kontrol edemeyecek olduğunuz günlerde kurtarıcınız olabilir. Ürünün dudaktaki duruşu ve uygulandıktan sonra bıraktığı hisle ilgili L’Oreal Paris Likit Mat Ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820 Praline De yorumlar ve müşteri deneyimlerini kontrol edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla L’Oreal Paris Likit Mat Ruj

Uygun Fiyatlarla L’Oreal Paris Likit Mat Ruj

Özellikle günlük yaşantıda sık sık kullanılması sebebiyle uzun ömürlü olan rujlar tercih sebebi olabilir. L'Oreal Paris Likit Ruj kalıcılığı sayesinde sık sık tazenlenmeye ihtiyaç duymaz. Bu sebeple oldukça uzun süre kullanılabilir. Ürün 16 saate kadar dudakta sabit kalır. Rujun renk pigmentlerinin yoğun olması sayesinde normalde uygulayacağınız miktardan az ürün kullanarak aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Dudak kıvrımlarına oturan ergonomik uç ise uygulama kolaylığı sağlar. Macaron aromasına rağmen kalorisiz olan ürüne 3600523729111 kodu ile ulaşabilirsiniz. L'Oreal Paris Likit mat ruj - Les Macarons Ultra Matte Liquid Lipstick 820 Praline De fiyat aralığını inceleyerek bu mat bitişli ürünü satın alabilirsiniz. L’Oreal likit ruja uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız Trendyol kampanyalarını takip edebilir ve indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.