L'Oreal Paris L'oréal Paris True Match Bakım Yapan Fondöten 0.5r Rose Porcelaın

187,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris True Match Bakım Yapan Fondöten 0.5r Rose Porcelaın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Efsanevi True Match Fondöten yenilendi! 2 haftada cilt kalitesinin görünümünü geliştiren* True Match artık yeni formülüyle! Cildin ile fondötenin arasındaki sınırları kaldıran yenilikçi formül, gücünü bilimden alarak bambaşka bir makyaj deneyimi sunuyor.Ten rengiyle bütünleşen yoğun pigmentli ve hafif formül, nemlendirici içeriğiyle cildi gün boyu nemlendirerek doğal ve sağlıklı bir ten görünümü sağlar. Antioksidan, E vitamini ve hyaluronik asitle zenginleştirilmiş True Match Bakım Yapan Fondöten, makyaj ve cilt bakımının mükemmel uyumunu kusursuz etkide buluşturuyor.30 farklı renk seçeneğinden kendi tonunu bul, sınırları kaldır! (*Kozmetoklinik test, 42 kadın)

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Pembe
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Mat
  • SPF Korumasız
  • Form Sıvı
  • RGB #F6D0BB
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris 0.5R ROSE PORCELAIN True Match Bakım Yapan Fondöten

L'oréal Paris True Match bakım yapan fondöten yenilen formülü sayesinde cildinize bakım yapar. Gün boyu nemlendirme özelliği ile cilt kalitesini iyileştiren ürün, canlı görünen bir cilde sahip olmanıza imkân tanır. 2 hafta içerisinde gözle görülür bir fark yaratır. Yenilikçi formülü sayesinde cilt ve fondöten arasındaki sınırları kaldırır ve üst düzey bir makyaj deneyimi sunar. Ten rengi ile uyumlu olduğu için çıplak gözle görülemeyen L'oréal Paris True Match bakım yapan fondöten, yoğun pigmentlere sahiptir. Ürün, sağlıklı ve ışıl ışıl bir tene sahip olmanıza yardımcı olur. E vitamini, antioksidan ve hyalüronik asit gibi bileşenler ile zenginleştirilmiş formülü cildinizi besler.

  • Renk: Rose Porcelain
  • E vitamini ve aloe vera özleri içerir.
  • 24 saat nemlendirir.

L'Oreal Paris True Match Bakım Yapan Fondoten Özellikleri

L'Oreal Paris True Match Bakım Yapan Fondoten Özellikleri

L'oréal Paris True Match fondöten doğal bitişi ve hafif formülü ile öne çıkan bir üründür. Ürün, teninizi pürüzsüz bir görünüme ulaştırır ve kolay kullanım imkânı sunar. Eşsiz dokusu sayesinde ciltle bütünleşen fondöten, birçok kullanıcı tarafından sıklıkla tercih edilir. L'oréal Paris True Match bakım yapan fondöten, cildinizin yapısına zarar vermez. Fondöten, baz olarak kullanıldığında yüzeyine uygulanan makyaj ürünlerinin daha etkileyici görünmesini sağlar. Kullanıcılar tarafından bir hayli beğenilen True Match fondöten, formülündeki aloe vera özleri ile cildinize bakım yapar. True Match fondöteni kullandıktan sonra cildinizdeki renk eşitsizliğinin azaldığını gözlemleyebilirsiniz. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen ürünün içeriğinde bulunan bileşenler insan cildine uyumlulukları incelenerek özenle seçilmiştir.

L'Oreal Paris Bakım Fondöteni Her Cilt Tipine Uygun mu?

L'Oreal Paris Bakım Fondöteni Her Cilt Tipine Uygun mu?

Tüm cilt tiplerine uygun olan L'oréal Paris True Match bakım yapan fondöten, nemlendirici etkisi sayesinde kuru bir cilde sahip kullanıcıların beğenisini kazanır. Yoğun ve yağlı bir his bırakmayan formülü, gündelik yaşamda kullanımı kolaylaştırır. Taze ve kalıcı bir makyaj için temiz cilde uygulayarak fondötenin performansını artırabilirsiniz. L'oréal Paris True Match bakım yapan fondöteni hem fırça hem de makyaj süngeri ile uygulayabilirsiniz. Fondöteni uyguladığınız anda ciltte yarattığı yumuşaklığı hisseder ve tek tona sahip bir ten elde edersiniz. True Match fondöten serisindeki R harfi ile başlayan ürünler, pembe alt tonludur. Bu fondötenler, soğuk cilt alt tonuna sahip kişilerin tercih etmesi gereken ürünlerdir. L'oréal Paris True Match fondöten 0.5R de soğuk alt tonlu cilde sahip kişiler için özenle hazırlanmıştır.

L'Oreal Paris True Match Bakım Yapan Fondoten Kaliteli mi?

L'Oreal Paris True Match Bakım Yapan Fondoten Kaliteli mi?

İleri teknoloji kullanılarak geliştirilen L'oréal Paris True Match fondöten, cilt ile mükemmel bir ahenk yakalar. İçeriğinde yer alan yoğun pigmentler sayesinde teninizin rengine anında uyum sağlar. Ürün, kaygan dokusu sayesinde konforlu bir kullanım sunar ve fondötenin tüm yüze homojen bir şekilde dağılmasına imkân tanır. Bu sayede siz de her bir noktası eşit renk tonuna sahip pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz. Yokmuş hissi yaratan ürün, makyaj deneyiminizi başka bir boyuta taşımanıza olanak sağlar. İnsan sağlığına zarar vermeyecek şekilde üretilen ürün, birçok testten ve denetimden geçtikten sonra kullanıcılar ile buluşur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de L'oréal Paris True Match fondöten yorumlarını inceleyerek hem gelişmiş ve yenilenmiş formülü ile cildinize bakım yapacak hem de yoğun renk pigmentleri sayesinde cildinizdeki eşitsizlikleri ortadan kaldıracak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.