L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Göz Kremi- Hyaluronik Asit

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (45)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
281,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Göz Kremi- Hyaluronik Asit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY SUMMET Satıcı Ünvanı: HABİBE GİZEM KARADAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330724058
    Bu ürün MY SUMMET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Krem Göz 1. Kırışıklık görünümünü azaltır 2. Yoğun şekilde nemlendirir 3. Pürüzsüzleştirir

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Hacim 11 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Nemlendirici Göz Kremi- Hyaluronik Asit

Cilt bakımı kadar göz çevresinin bakımı da çok önemlidir. Cilt için kullanılan kremlerin çoğu göz çevresi için uygun değildir. Bu sebeple bakım için kullanılan kremin özel olarak seçilmesi gerekir. Çünkü göz ve çevresi yüz bölgesinde bulunan hassas bölgelerdendir. Bu bölgeyi nemlendirmek, pürüzsüz bir görünüm kazandırmak ve kırışıklıkları azaltmak istiyorsanız bu bölgeye özel olarak üretilen olan ürünleri tercih etmelisiniz. L’Oreal Paris göz kremi tüm bu özellikler dikkate alınarak hazırlanır. Üstelik içeriğinde iki çeşit hyaluronik asit bulunur. Hyaluronik asitlerin çeşidine göre etkileri değişir. Çeşitlerden yüksek moleküler olan tendeki kırışıklıkları azaltarak pürüzsüzlük kazandırırken mikro moleküler olan ise nem dengesini sağlayarak teni dolgunlaştırır. Kremi sürdükten sonra cildinizde yağlı bir his bırakmayacağı için rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Azalan kırışıklık görünümü
  • Yoğun nem etkisi
  • Pürüzsüz doku

L'Oreal Paris Hyaluron Göz Kremi Özellikleri

L'Oreal Paris Hyaluron Göz Kremi Özellikleri

11-15 milimetrelik tüp içinde satılan L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Nemlendirici göz kremi- hyaluronik asit sayesinde teninize gözle görülüp değişikliklere sebep olur. Krem, yüksek moleküler ve mikro moleküler hyaluronik asitin yoğun konsantrasyonları kullanılarak güçlendirilmesi sayesinde etkisi de yüksek ve hızlıdır. Bu bölgeyi nemlendirerek kırışıklık görünümünü azaltırken cildi pürüzsüzleştirir. Aynı zamanda tüm bunları yaparken tende yağlı bir his bırakmaz. Bu sayede günlük hayatınızda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Nemlendirici göz kremi- hyaluronik asit kullananlar düzenli kullanımdan sonra ciltlerindeki değişimin fark edildiğini dile getirirler. Bu bölgeyi dolgunlaştırıp nemlendirdiği için yorgun görünümden kurtulduklarını ve sağlıklı bir görüntü kazandıklarını belirtirler. Siz de sağlıklı, parlak ve dolgun bir göz çevresi görünümü kazanmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilir, günlük ten bakımınızda seve seve kullanabilirsiniz.

Kaliteli L'Oreal Paris Uzmanı Göz Kremi

Kaliteli L'Oreal Paris Uzmanı Göz Kremi

Hyaluronik asit vücudun kendisinin ürettiği bir maddedir. Bu maddenin üretimi yaş ilerledikçe azalır. Özellikle otuz yaş sonrasında azalmaya bağlı olarak vücuttaki miktarı ciddi oranda azalır. Hyaluronik asit cildin dolgun ve genç görünmesini sağladığı için ilerleyen yaşlarda vücut bu genç görünümünü kaybetmeye başlar. Tüm cilt tiplerine ve özellikle hassas tenlere de uygun olarak hazırlanan 3600523775583 kodlu ürün sayesinde teninizi nemlendirirken hassas bölgeye dolgun bir görüntü kazanabilirsiniz. Yeterli miktarda kremi göz çevresi ve kapağına her gün düzenli olarak uyguladığınızda aradaki farkı siz de görebilirsiniz. L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Nemlendirici göz kremi- hyaluronik asit yorumları bölümünden ürünü kullananların yorumlarına baktığınızda bu bilgileri görerek aklınızdaki soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı göz kremi ile pürüzsüz bir ten için kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Krem

Bütçe Dostu L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Krem

Hafif dokulu bu göz kreminin içinde bulunan iki çeşit asit sayesinde cilt üzerindeki etkisi de fazladır. Hassas tenlerde de kullanımı uygun olan bu ürünü her gün kullandığınızda cildiniz yoğun bir şekilde nemlenip dolgun ve pürüzsüz görünüm kazanır. Bu bölgede bulunan ince çizgiler ve kırışıklıklardan memnun değilseniz düzenli kullanımda bu problemlerden de kısa bir sürede kurtulabilirsiniz. L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Nemlendirici göz kremi- hyaluronik asit fiyatı bütün bu faydalı özelliklerine rağmen ekonomiktir. Kullandığınızda teninizde yağlı his bırakmadığı için gönül rahatlığıyla her gün kullanabilirsiniz. Göz çevrenize ve kapaklarına parmak uçlarınızla nazik bir şekilde de gözlerinizin iç kısmından dış kısmına doğru kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Trendyol'da yer alan L'Oreal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Nemlendirici göz kremi- hyaluronik asit satın al bölümünden hemen siparişinizi oluşturabilir cildinize güzel bir hediye alabilirsiniz.