L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 9.1 Sarı Küllü

224,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
265,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
278,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası 9.1 Sarı Küllü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün Üç aşamalı komple bakım.Pro-keratin + Seramid + Ionene G ile güçlendirir, korur, yeniler. 100% beyaz kapama. Zengin, parlak, uzun süre kalıcı saç rengi. Excellence Krem Boya zenginleştirilmiş 3'lü bakım ile saçlarınızı güçlendirir, korur ve yeniler. Dirençli beyazlarda bile %100 beyaz kapama sağlarken saçlarınız daha zengin, parlak ve uzun süre kalıcı mükemmel renk sonucuna ulaşır. Boya Öncesi Koruyucu Serum' u saçlarınızın her yerine uygulayın. Krem Saç Boyasını, Oksidan Krem şişesinin içine dökün ve kapağı kapadıktan sonra iyice çalkalayın. Saçınıza uygulayın. 30 dakika bekleyin ve saçlarınızı su ile duruladıktan sonra Boya Sonrası Koruyucu Bakım Kremi' ni uygulayın. SARI TÜM CİLT/SAÇ TİPLERİ Her yaşa uygun Pro Keratin & Seramid & Ionene G

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • RGB #DCBFA5
Geri Bildirim Ver

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası 9.1 Sarı Küllü

L'Oréal Paris Excellence Creme saç boyası 9.1 sarı küllü evde bakım sürecini kolaylaştırmak için tasarlanır. Uygulaması için detaylı bir kılavuz hazırlanır. Bu sayesinde hayatında hiç saçını boyayan müşteriler dahi etkili bir şekilde yönlendirilir. Oluşturulan ürün kapsamlı bir deneyim sunar. Boyama sonrası PH değeri özel olarak ayarlanan şampuan ve bakım kremi sayesinde elde edilen renk uzun süre dayanıklılık gösterir. Beyazların kapatılmasının yanı sıra saça parlaklık ve canlılık kazandırır. Marka, kaliteli ve doğal içeriğe sahip ürünü müşterilerinin beğenisine sunar. Benimsenen üretim politikası sayesinde saç, boyama işlemi sonrasında herhangi bir şekilde zarar görmez. Aksine kaybettiği canlılığı geri kazanır. Doğal içerik sayesinde müşterilerin tüm ön yargıları yıkılır. Siz de özel formüle sahip bu ürünle saçınızın dengesini bozmadan boyama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Anında mucizevi etki
  • Bakım ve onarım desteği

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası Sarı Yorumları

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası Sarı Yorumları

L'Oréal Paris Excellence Creme saç boyası 9.1 sarı küllü yorumları incelendiğinde müşterilerin genellikle ürünün kolay uygulama avantajına dikkat çektikleri görülür. Marka süreci kolaylaştırmak için tüm detayları göz önünde bulundurur. Öncelikle kutu içerisinden çıkan malzemelerin birbirleriyle karıştırılması gerekir. Boyama işlemi öncesi alerjik reaksiyonla karşı karşıya kalmamak için cildin ufak bir yerinde deneme yapılması tavsiye edilir. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması halinde dipten uca doğru uygulama yapma adımına geçilir. Saç tiplerine uygulama yapıldıktan sonra 20 dakika beklenir. Uç kısımların etkili bir şekilde boyanması için taraklı aparatın takılması önemlidir. Bu aparat sayesinde ürün, her saç teline iyice yedirilir. Bu aşamadan sonra 10 dakika beklemek yeterlidir. Son olarak da ürün içerisinden çıkan şampuanla saçınızı arındırabilir, bakım maskesiyle rengi sabitleyebilirsiniz.

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası Sarı Kullanımı

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası Sarı Kullanımı

Loreal Paris saç boyası zararlı kimyasallardan arındırılan içeriğiyle dikkat çeker. Bu özelliği sayesinde müşterilerin öncelikli tercihi olmayı başarır. Arzu edilen renge ulaşma sürecinde saçın zarar görmemesi son derece önemlidir. Doğal içerik yıpranma, koparak dökülme ve cansızlaşma gibi pek çok problemle mücadele eder. Hem saç derisi hem de saç telleri koruma altına alınır. Müşterilere sunulan kalite, markayı öne çıkaran önemli niteliklerden biridir. Üretim sürecinde saçın PH değeri dikkate alınır. İçerik doğal dengeyi bozmayacak şekilde oluşturulur. Bu sayede L'Oréal Paris Excellence Creme saç boyası 9.1 sarı küllü kullananlar yaşadıkları deneyimden genellikle memnun kalır. Kolay uygulama, doğal içerik ve canlı renk tonu müşterilerin takdirini kazanır. Siz de yapılan yorumlarda birçok noktada memnun kalınan ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası Sarı Küllü Fiyatı

L'Oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası Sarı Küllü Fiyatı

L'Oréal Paris Excellence Creme saç boyası 9.1 sarı küllü fiyatı ürünün tercih edilmesinin önemli nedenlerinden biridir. Yaşanan profesyonel deneyim için talep edilen fiyat oldukça makuldür. Uygulama adımlarının son derece kolay olması ve belirlenen fiyat sayesinde saç boyama işlemi ekonomik bir şekilde gerçekleştirilir. İşlem, başka birine ihtiyaç duymadan kısa sürede tamamlanabilir. Dış görünüşüne önem veren her müşteriye evde pratik bir şekilde saç boyama imkanı tanınır. Ürünün sağladığı renk performansını uzun süre koruması ise dikkat çekicidir. Belirginleşen yoğun beyazlar dahi kapatılır. Uygulama yoğunluğunun kapatılmak istenen bölgelere göre ayarlanması gerekir. Bu noktada ürünün farklı başlıklarının olması müşterilerin işini kolaylaştırır. Siz de profesyonel saç boyama deneyimini uygun bir fiyat karşılığında satın almak istiyorsanız online alışverişin adresi Trendyol’u tercih edebilirsiniz.