L'Oreal Paris L'oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası - 6 Açık Kahve

Çok Al, Az Öde!
1 x  199,90 TL
%5 indirim
2 x  189,91 TL
379,81 TL
%10 indirim
3 x  179,91 TL
539,73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,94 TL
Kargo Bedava
265,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,67 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris Excellence Creme Saç Boyası - 6 Açık Kahve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün Excellence beyazları %100 kapatır ve mükemmelkalıcılık sağlar. Deneyen kadınların %99'unun sevdiği* profesyoneluygulamalardan ilham alan 3’lü bakımı ile daha zengin renk sonucu sağlar. pH dengeli boya sonrası bakım şampuanı ile saçlarınızıve saç derinizi nazikçe temizlerken eşsiz bir bakım uygular. Saçı yumuşatarakparlaklığını ortaya çıkarır. *Tüketici testi, 324 kişi

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Kahverengi
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • RGB #422B20
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Excellence Creme Saç Boyası - 6 Açık Kahve

Boyama, saç rengini değiştirenlerin ve beyaz kapama işlemi uygulayanların sık sık tercih ettiği bir işlemdir. Kaliteli yapısıyla ön plana çıkan L'Oreal Paris Excellence Creme saç boyası - 6 açık kahve, temiz ve etkili içeriği sayesinde beğeni toplar. Açık kahve tonlarında olan 6 numara, tüm ten renklerine uyumlu bir renktir. Kullanımı oldukça kolay olan açık kahve, birçok müşteri tarafından tercih edilir. Yenilenen formülü ile göz dolduran Excellence Creme serisini güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. 3’lü bakım seti halinde hazırlanan paket, saç boyama için gerekli olan tüm malzemeleri bünyesinde barındırır. Koruyucu krem boya, pH dengeli bakım şampuanı ve besleyici maske içeren paket, saça gerekli olan bakımı kolay bir şekilde yapmanızı sağlar.

  • Açık kahve tonlarında ürün
  • Kaliteli ve temiz içerik
  • Bakım ve boya malzemeleri

L’Oreal Paris Excellence Creme 6 Açık Kahve Özellikleri

L’Oreal Paris Excellence Creme 6 Açık Kahve Özellikleri

L’Oreal Paris Excellence Creme saç boyası, kumral tene sahip kadınlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından tercih edilir. %100 beyaz kapama özelliği sayesinde oldukça memnun kalınan bir üründür. Pro-Keratin ile zenginleştirilen bu boya, saçın yumuşaklığını kaybetmesinin önüne geçer. Yenilenen formülü sayesinde, uzun süre kalıcı renklere sahiptir. Paketin içerisinde bulunan şampuan, saç derisinin nazik bir şekilde temizlenmesini ve boyadan tamamen arınmasını sağlar. Şampuan ile iyice temizlenen saçınızı besleyici maske ile yumuşacık yapabilirsiniz. Doğal bir renk olan açık kahve tonunu rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İşlemden sonra saç telleri, parlak ve yumuşak bir hal alır. Her yaşa uygun olan bu renk, genç ve yetişkinler tarafından kullanılır. Saçı boyarken korumayı hedefleyen krem saç boyası, müşteriler tarafından güvenle tercih edilir.

L’Oreal Paris Excellence Creme Açık Kahve Yorumları

L’Oreal Paris Excellence Creme Açık Kahve Yorumları

L’Oreal Paris Excellence Creme saç boyası - 6 açık kahve yorumlarında, ürünün son derece kaliteli bir içeriğe sahip olduğundan bahsedilir. Saç boyama işlemi için gerekli olan tüm ürünleri barındıran paket sayesinde, tek alışveriş ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Boya sonrasında ilk olarak temas edilen ürün olan şampuan, pH dengeli olması sayesinde saçınızı yıpratmaz. Şampuanın ardından saç uçlarına uygulanan maske, seramid içermesi sayesinde ağırlaştırma yapmaz. Paketin üzerinde yer alan görselleri inceleyebilir ve saçınızın tonuna göre hangi renk olacağını tahmin edebilirsiniz. Kutunun içerisinde yer alan uygulama kitapçığından yararlanmanız tavsiye edilir. Bu sayede, doğru bir uygulama yapabilir ve istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Kitapçığınız üzerinde yazan dakika kadar boyayı saçınızda bekletebilirsiniz. Kalıcılığı yüksek olan bu ürün sayesinde saçınıza sürekli olarak boya yapmanıza gerek kalmaz.

L’Oreal Paris Excellence Creme Açık Kahve Fiyatları

L’Oreal Paris Excellence Creme Açık Kahve Fiyatları

L’Oreal Paris Excellence Creme saç boyası - 6 açık kahve fiyatları, ürünün sahip olduğu parça sayısı ve kalite düzeyine göre belirlenir. Boya, şampuan ve bakım kremini içeren paket, yeterli bir içeriğe sahiptir. Saça zengin renkler veren ürünü homojen bir şekilde dağıtarak, dalgalanmaların önüne geçebilirsiniz. 3 aşamalı komple bakım sayesinde saça gereken nemi verir ve yıpranmasını önleyebilirsiniz. Boyayı yıkama aşamasında, saçtan tamamen akana ve su berrak olana kadar durulamaya devam etmeniz önerilir. Hacmi yeterli düzeyde olan bakım kremini bir sonraki saç yıkama işlemlerinizde de kullanabilirsiniz. Boya işleminin, paketin içerisinde bulunan koruyucu eldiven ile yapılması tavsiye edilir. Bu şekilde, işlemi yapan kişinin el ve tırnakları boyaya maruz kalmaz. L’Oreal Paris tarafından geliştirilen Excellence Creme serisini Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.