L'Oreal Paris L'oréal Paris Değerli Çiçekler Temizleme Sütü Normal Ve Karma Ciltler

959,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris L'oréal Paris Değerli Çiçekler Temizleme Sütü Normal Ve Karma Ciltler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRENDMAYA Satıcı Ünvanı: EBRU CANDARLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990352060
    Bu ürün TRENDMAYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DEĞERLİ ÇİÇEKLERİN DENGELEYİCİ GÜCÜ Gül cildi yumuşatır.Lotus cildi dengeler ve korur.Özel çiçeksi kokusuyla eşsiz bir deneyim sağlar. KANITLANMIŞ ETKİ Makyajdan arınan ve nemlenen cilt durulaşır ve pürüzsüzleşir. İlk kullanımdan itibaren, cilt yatışır ve yoğun bir rahatlama hisseder. Günden güne yumuşar, esnekleşir ve güzelleşir. Her sabah ve akşam, bir pamuk yardımıyla yüz ve boyun bölgelerine uygulayın. Kusursuz şekilde temizlenmiş bir cil için, rutininizi Değerli Çiçekler Tonik ile tamamlayabilir, mükemmel bir sonuç elde edebilirsiniz.Normal ve Karma Ciltler

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Değerli Çiçekler Yüz Temizleme Sütü 400ml Normal ve Karma Ciltler

Makyaj yapmak birçok insan tarafından sevilir. Özellikle sağlıklı cilt üzerine yapılan makyaj, kişiye çekici ve gösterişli bir hava katar. Bazı kişiler temizleme zahmetinden kurtulmak ve kalıntıların sebep olduğu komedon, sivilce gibi sonuçlarla karşı karşıya kalmamak için makyajdan uzak durur. Özel günler ve davetler gibi makyaj yapmayı gerektiren anlar olabilir. L’Oreal makyaj temizleme sütü, korkusuzca makyaj yapabilmenizi sağlar. L’Oreal Paris değerli çiçekler temizleme sütü gözeneklere derin bir şekilde nüfuz eder. Böylece cildi yağ, kir ve makyaj gibi kalıntılardan arındırır. Mükemmel şekilde temizlenen cilt, sivilce ve komedon oluşumuna karşı dirençli bir hale gelir. Değerli çiçeklerin dengeleyici gücünden faydalanan L’Oreal Paris değerli çiçekler temizleme sütü cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır. Su bazlı yapısı sayesinde su ile yıkandığında ciltten kolaylıkla arınır.

  • Yağsız içerik
  • Gözenekleri tıkamayan yapı
  • Dermatolojik test onaylı

Arındırıcı L'Oreal Paris Değerli Çiçekler Temizleme Sütü

Arındırıcı L'Oreal Paris Değerli Çiçekler Temizleme Sütü

Düzenli cilt bakımı yapmak, doğal nem dengesini koruyabilmek için önemlidir. Cilt bakımı sürecinde kullanılan malzemeler kadar yöntemler de etkilidir. Cildin hava alabilmesi için uygulanan makyajın ciltten tam anlamıyla arındırılması gerekir. Aksi halde gözeneklerde makyaj artıkları birikerek bazı cilt sorunlarına sebebiyet verebilir. L’Oreal Paris yüz temizleme sütü deriyi derinlemesine temizleyerek sağlıklı bir cilt yapısına kavuşmanızı sağlar. Sağlıklı ciltler pürüzsüz, yumuşak ve ferah bir görünüm kazanır. Teninizdeki doğal ışıltı bir süre sonra çevreniz tarafından fark edilir. Ürün içeriğindeki gül özü deriyi yumuşatır. Lotus ise deriyi dengeleyerek koruma sağlar. L’Oreal Paris yüz temizleme sütünün eşsiz formülündeki özel çiçeksi kokularla bambaşka bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ürünü uyguladıktan sonra su ile teninizden arındırabilirsiniz. Aynı zamanda, makyajdan arınan cilde kreminizi uygulayabilirsiniz. Böylece sabahları dinç bir görünümle güne başlayabilirsiniz.

Besleyici L'Oreal Paris Yüz Temizleme Sütü

Besleyici L'Oreal Paris Yüz Temizleme Sütü

Kozmetik ürünü seçerken cilt tipini doğru analiz etmek, doğru ürüne ulaşabilmek için önemlidir. Cilt tipinizi sağlık kuruluşlarında uzmanlar tarafından kullanılan cihazlar yardımıyla öğrenebilirsiniz. Bu işlem için vaktiniz yoksa, yapacağınız küçük bir araştırma sayesinde cilt tipinizi tahmin edebilirsiniz. T bölgesi yağlı ama diğer bölgeler kuru ise deriniz karma olabilir. Karma cilt, her ürünü kabul eden bir yapıya sahip olmadığı için doğru ürünü seçmeniz zor olabilir. Değerli çiçekler normal ve karma ciltler için yüz temizleme sütü deriyi donuklaştıran, kurutan ve sertleştiren ölü hücreleri uzaklaştırır. Bunu yaparken cildinizde alerjiye ya da farklı rahatsızlıklara yol açmamaya özen gösterir. Karma ciltlerin neme olan ihtiyacı yanaklarda artarken T bölgesinde azalabilir. Bu sebeple ürünü uyguladıktan sonra tonik ve krem de kullanarak maksimum verime ulaşabilirsiniz.

L'Oreal Paris Yüz Temizleme Sütü Fiyatı ve Yorumları

L'Oreal Paris Yüz Temizleme Sütü Fiyatı ve Yorumları

L’Oreal Paris değerli çiçekler temizleme sütü sayesinde makyajdan arınan ve nemlenen cilt durulaşarak pürüzsüzleşir. İlk kullanımdan itibaren cilt yatışırken yoğun bir rahatlama hissedersiniz. Günden güne yumuşama, esneme ve güzelleşme yaşarsınız. Sabahları ve akşamları, bir pamuk kullanarak yüz ile boyun bölgelerine ürünü uygulamanız önerilir. Kusursuz biçimde temizlenmiş bir cilt için bakım rutininize bu ürünü ekleyip mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Normal ve karma ciltlerin kullanması için oldukça uygun bir seçenek olan L’Oreal Paris yüz temizleme sütü, birçok kişi tarafından beğenilir. L’Oreal Paris değerli çiçekler temizleme sütü kullananlar ürün hakkındaki memnuniyetlerini yorumlarla gösterirler. Dilerseniz ürünü satın almadan önce müşteri yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. İhtiyacınız olan bu temizleme sütü ürününe Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir alışveriş süreci ile ulaşabilirsiniz.