L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Boya - Magic Retouch Koyu Sarı 75 ml 3600523735884

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Boya - Magic Retouch Koyu Sarı 75 ml 3600523735884

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adanis Satıcı Ünvanı: ADANİS TEMİZLİK MADDELERİ MEDİKAL ÜRÜNLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007134825700001 Vergi Kimlik Numarası: 0071348257
    Bu ürün Adanis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir
  • Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Boya - Magic Retouch Koyu Sarı 75 ml

Görünüm itibarıyla pek çok kişiyi rahatsız eden beyaz saçlar, dakikalar içinde değiştirilebilir. L'Oreal Paris beyaz kapatıcı sprey boya magic retouch koyu sarı 75 ml seçeneği sarı saçlarda görülen beyazların kapatılmasına yardımcı olur. Ürün, pratik ve kolay bir şekilde kullanılır. Dakikalar içinde istenmeyen durumların önüne geçilir. Bu nedenle pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği kapatıcı spreyler arasında bulunur. Ürün, doğal bir görünüm sunulmasına olanak tanır. Beklenmedik organizasyonlar ya da ani gelişen kutlamalara kadar pek çok özel günün kurtarıcısı olabilir. Lokal uygulanabilme özelliğine sahiptir. Bu niteliği sonucunda ürün, müşterilerin tercihleri arasında kendine yer edinir. İstenmeyen beyaz saçlardan hızlı ve pratik bir şekilde kurtulmak için bu sprey boyayı tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı ve pratik kullanım
  • Doğal görünüm
  • Lokal uygulama imkanı

Pratik L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Sarı 75 ml

Pratik L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Sarı 75 ml

Loreal paris beyaz kapatıcı sprey sarı saçlar için uygundur. Başarılı beyaz kapama özelliği ile müşterilerin memnuniyetini kazanır. Hızlı hazırlanılması gereken zamanlarda sıklıkla tercih edilir. Kıvırcık saçlardan düz saçlara kadar farklı tiplerdeki saçlar için tercih edilebilir. Lokal uygulama özelliği müşterilerin büyük beğenisini kazanır. Saçın belirli bölgelerine uygulanabilir olma niteliği ile bölgesel beyaz renk kapatmaya yardımcı olur. Hızlı ve pratik kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda saç rengini koyulaştırmak isteyen müşteriler tarafından da tercih edilir. Açık tonların koyu bir hal almasına yardımcı olur. Farklı kullanım alanları nedeniyle müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Ürün, saç dipleri ve uçları başta olmak üzere farklı bölgelerde kullanılabilir. Beyaz saçları ev konforunda profesyonel bir şekilde kapatır. Maksimum düzeyde kapatıcılık sağlayan ürün ile istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz.

Dikkat Çeken L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Sarı 75 ml

Dikkat Çeken L'Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Sarı 75 ml

L'Oreal Paris beyaz kapatıcı sprey boya magic retouch koyu sarı 75 ml yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler yorumlarında ürünün beklentilerini karşıladığından bahsederler. Ani toplantılarda hızlı bir şekilde hazırlanabildiklerini dile getirirler. Müşterilerin üründe beğendikleri diğer bir nokta da pratik kullanımdır. Hızlı ve rahat bir şekilde kullanılan ürün, müşterilerin hazırlanmalarını kolay bir hale getirir. Ürünün kapatıcılık düzeyi de oldukça yüksektir. Lokal olarak uygulanan ürün sayesinde dağınık beyaz saçlar başarılı bir şekilde yok edilebilir. L'Oreal Paris beyaz kapatıcı sprey boya magic retouch koyu sarı 75 ml kullananlar yorumlarında üründen memnun olduklarını ifade ederler. Ürün sayesinde istedikleri görüntüye dakikalar içinde ulaştıklarını dile getiriler. Nitelikleri nedeniyle ürün pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Siz de müşteri yorumlarını inceleyebilir ve ürünle ilgili objektif değerlendirme yapabilirsiniz.

Hesaplı L’Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Boya

Hesaplı L’Oreal Paris Beyaz Kapatıcı Sprey Boya

Bu ürünün etkisi geçicidir. Bu nedenle kullanım esnasında etkili sonuçlar almanızı sağlar. Kapatıcılıktaki performansı ürünün öne çıkan özellikleri arasındadır. Beyaz saçların hızlı ve başarılı bir şekilde kapatılmasını sağlar. Bu özelliği nedeniyle müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında kendine yer edinir. Ürün, hızlı ve pratik bir şekilde kullanılır. Saçın istenilen bölgelerine sprey yardımı ile uygulanır. Rahat kullanımı nedeniyle kapatıcı sprey müşterilerin büyük beğenisini kazanır. Sarı tonlarına uygun ürün, farklı özellikteki saçlar için de kullanılabilir. L'Oreal Paris beyaz kapatıcı sprey boya magic retouch koyu sarı 75 ml fiyatları ise ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Pek çok kişinin rahat bir şekilde karşılayacağı fiyat aralığı sunulur. Yüksek kapatıcılık performansı ile dikkat çeken spreye Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilir, değerlendirmeniz sonucunda ürünü temin edebilirsiniz.