Kyrhos Yayınları Bir Gecede

128,93 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
162,23 TL
Kurumsal Fatura
162,43 TL

Ürün Bilgileri

Kyrhos Yayınları Bir Gecede

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir gecede Ürün adı : Bir gecede Yayınevi : Kyrhos yayınları Yazar : Sabine gruber Kategori : Roman (çeviri) Stok kodu : 9786051213965 Boyut : 0x0 Basım tarihi : 2016-01 Kağıt türü : 2.Hamur Tek bir kader anı hayatı değiştirir. Sabine gruber bu romanında iki ayrı şehirde yaşayan iki kadının hikâyelerini anlatır
  • mira roma'da, irma ise viyana'da. Iki kadın da huzursuz ve şüphe içinde yaşamakta. Izler arayan, sevgi ve yaşam özlemi çeken iki kadın. Bu ikisinin arasındaki bağlantı nedir? “yazar heyecanlı ve paralel giden bir hikâye ile hayatın onlara açıklama yapmıyor gibi görünmesine rağmen sormayı ve hayret etmeyi unutmamış olan iki kadının mutluluğunu ve mutsuzluğunu anlatıyor. Bu iki kadının yazgıları ustaca birbirlerine bağlanacaktır. Sonunda, eğer varoluşun karmaşasında insanın kendisi de rol alırsa yaşamın bilmecelerine her zaman bir cevap bulunduğunu anlarız.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
Geri Bildirim Ver