Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

2.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lavamutfakedirne Satıcı Ünvanı: BEDA EV GEREÇLERİ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160165439300001 Vergi Kimlik Numarası: 1601654393
    Bu ürün Lavamutfakedirne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 Parça Yemek Seti 6 Adet 27 cm Servis Tabağı 6 Adet 21 cm Çukur Tabak 6 Adet 20 cm Pasta Tabağı 6 Adet 15 cm Kaseden Oluşmaktadır.Güçlü gövdeleriyle, ihtişamlı duruşlarıyla ve özgür ruhlarıyla ormanın derinliklerinde yaşayan geyik ailesi sofranıza konuk oluyor. Bu ürün, yalnızca kutahyaporselen.com ve Kütahya Porselen mağazalarında satılmaktadır.Kişi Sayısı: 6Ürün Cinsi:PorselenUygulama:DekorluŞekil:DiğerRenk:Transparan

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen ZG24Y24709711 Doğadakiler Serisi 24 Parça Yemek Seti

Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti kaliteli porselen malzeme kullanılarak üretilir ve sofralardaki yerini alır. Bu yemek setinin üretim aşamasında gerekli tüm detaylar büyük bir titizlikle düşünülür. Müşteri beğenisi sağlamak için özenle tasarlanan bir modeldir. Bu yemek seti satın aldığınıza pişman olmayacağınız bir kaliteyle karşınıza çıkar. Ürünün üretim aşamasında büyük bir ölçüde dayanıklı materyaller tercih edilir. Bu sayede yemek setinin uzun süreli kullanıma uygun olması amaçlanır. Bu yemek setine içiniz rahat bir şekilde mutfak dolaplarınızda yer verebilirsiniz. Bu yemek setini üzerinde meydana gelebilecek istenmeyen toz oluşumunu engellemek için kapalı bir dolapta muhafaza edebilirsiniz. Kütahya Porselen markasına ait bu yemek setini siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Özgün doğa motifleri
  • Kaliteli porselen malzeme
  • Uzun süreli kullanım seçeneği

Kütahya Porselen 24 Parça Yemek Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Kütahya Porselen 24 Parça Yemek Seti Hangi Parçalardan Oluşur?

Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti içeriğinde birçok çeşitli parça barındırır. Set içerisinde 6 adet servis tabağı, 6 adet çukur tabak, 6 adet pasta tabağı ve 6 adet kase yer alır. Yemek servisinde ihtiyacınız olacak tüm parçalar bu set içerisinde mevcuttur. Toplam 24 parçadan oluşan bu yemek seti bu sayede müşteriye oldukça geniş bir kullanım alanı sunar. Bu setin kaliteli porselen malzemesi istenmeyen dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır. Kullanıma bağlı olarak parçaların istenmeyen darbeler sonucu çatlaması ya da kırılması söz konusu değildir. Bu özgün tasarıma sahip yemek seti ile siz de 6 kişilik eşsiz bir sofra kurabilirsiniz. Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti siyah beyaz ürün aynı zamanda sevdikleriniz için de iyi bir hediye niteliği taşır.

Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi Yemek Setinin Tasarımı Nasıldır?

Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti eşsiz tasarımı ile müşteri karşısına çıkan bir üründür. Bu ürünün tasarım aşamasında sade siyah ve beyaz renkler tercih edilir. Yemek seti üzerinde siyah baskıyla yapılan hoş görünüme sahip doğa resmi yer alır. Tabakların üzerinde geyik ve ağaç manzaralarını kolay bir şekilde görebilirsiniz. Bu ürün sayesinde doğa esintilerini sofralarınıza da taşıyabilirsiniz. Kütahya Porselen yemek seti tarzınızı mutfağınıza yansıtmanız için oldukça iyi ve tasarım harikası bir seçenektir. Bu yemek seti modern form ve çizgiler kullanılarak tasarlandığı için her sofraya kolaylıkla hitap edebilir. Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti 6 kişilik ürünü dilerseniz çeyiziniz için ya da hayatınıza yenilik getirmek için tercih edebilirsiniz. Siz de bu özgün ürüne pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Kütahya Porselen Siyah Beyaz 6 Kişilik Yemek Seti Kaliteli midir?

Bu işlevsel yemek seti kaliteli nitelikleriyle ön plana çıkar. Kullanıma bağlı olarak yemek setinde yer alan parçaların zaman içerisinde renklerinin solması ya da silinmesi söz konusu değildir. Uzun yıllar size ve sofralarınıza eşlik edecek kaliteye sahip bir set modelidir. Bu yemek seti kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine titiz bir şekilde sunulur. Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti fiyatı ürünün malzeme kalitesi, dayanıklılığı ve birçok farklı etmen de göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyatı ile de büyük bir ölçüde beğeni toplayan bir set modelidir. Kütahya Porselen Doğadakiler Serisi 24 parça yemek seti yorum ve değerlendirmeler bulunan bir üründür. Eğer müşteri deneyimlerini merak ederseniz detaylı bir inceleme sağlayabilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden pratik bir şekilde sipariş oluşturma aşamasını gerçekleştirebilirsiniz.