5
Yemek Takımı kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça 6 Kişilik Yemek Seti

2.490 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199 TL

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça 6 Kişilik Yemek Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çeyiz paketi Satıcı Ünvanı: CUMHUR ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2164303683600013 Vergi Kimlik Numarası: 2480008775
    Bu ürün çeyiz paketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 Parçadan Oluşan 6 Kişilik Yemek Seti
  • 6 Adet Servis, 6 Adet Pasta, 6 Adet Kase, 6 Adet Çukur Tabaktan oluşmaktadır. Yemek Setinizi bulaşık makinesinde uzun yıllar herhangi bir solma olmadan kullanabilirsiniz. Kaliteye önem verenlerin tercihiKişi Sayısı: 6Ürün Cinsi:PorselenUygulama:DekorsuzŞekil:YuvarlakRenk:Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 19-24
  • Renk Beyaz
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen CSL24Y200 Çisil 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı

Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek takımı eşsiz tasarımıyla porselenin şıklığını ve güzelliğini sofranıza taşır. Bu takımda her birinden 6 adet olmak üzere 4 çeşit ürün bulunur. Set dâhilinde yer alan ürünler, kullanışlı tasarımlara sahiptir. Bu ürünleri kullanarak farklı yemekleri ve atıştırmalıkları servis edebilirsiniz. Takımda bulunan tabak ve kâselerin her biri sofrada şık görünecek biçimde tasarlanır. Bu modellerde porselenin doğal güzelliği minimal ve sade dizaynlarla birleşerek güzel bir görünüm elde edilir. Çisil 24 parça yemek takımı, yeni evlenenler ve çeyiz hazırlayanlar için ideal bir ürün setidir. Misafirlerinizi şık, estetik ve fonksiyonel tabaklarla ağırlamak için bu takımı sipariş edebilirsiniz.

  • Paket içeriği: servis tabağı + pasta tabağı + çukur tabak + kâse
  • 24 parça 6 kişilik yemek takımı
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça Yemek Takımının Özellikleri

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça Yemek Takımının Özellikleri

Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek takımı setinde 6 adet servis tabağı bulunur. Bu tabaklar ana yemekler için ideal bir tasarıma sahiptir. Ürünlerin genişliği farklı yemeklerden oluşan menüler için uygundur. Bu tasarımlar 24 cm genişliğe sahiptir. Takımda yer alan pasta tabaklarının genişliği ise 19 cm'dir. Tabaklar, pasta ve kek servis etmek için uygundur. Pasta ile birlikte börek, kuru pasta ve tuzlu atıştırmalıklar da bu tabaklarla servis edilebilir. Set içerisinde çukur tasarımlar da mevcuttur. Bu ürünlerin genişliği 22 cm'dir. Sofralarımızın vazgeçilmezi olan sulu yemekler ve pilavlar çukur tabaklarla servis edilebilir. Bu modeller aynı zamanda salata servisi için de uygundur. Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek seti dâhilinde bulunan kâseler çorba servisi için elverişli tasarıma sahiptir.

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça Yemek Takımı Sağlam mı?

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça Yemek Takımı Sağlam mı?

Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek takımı kaliteli malzemeden imal edilir. Bu sette yer alan ürünlerin tamamı porselenden üretilir. Porselen, dayanıklı bir malzemedir. Isı dayanıklılığı sette yer alan modellerin özellikleri arasındadır. Bu tabak ve kâseler yemeklerin ısısına dayanabilecek bir materyalden üretilir. Ürünlerin kalınlıkları kolay kullanım sağlayacak ve zarar görmeyecek biçimde ayarlanır. Tabak tasarımları ergonomik özelliğe sahiptir. Ürünler elde kolaylıkla tutulabilir ve masaya sorunsuz biçimde yerleştirilebilir. Bol miktarda yemek alabilen bu tabaklar masa üzerinde az yer kaplayarak diğer servis unsurları için gerekli alanın açılmasını sağlar. Sette her alan her ürün kolaylıkla yıkanabilir. Kütahya Çisil 24 parça yemek takımı dâhilindeki tabak ve kâseler bulaşık makinesinde yıkanabilir. Bu ürünler solma ve renk bozulması olmadan uzun süre kullanılabilir.

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça Yemek Takımı Şık mı?

Kütahya Porselen Çisil 24 Parça Yemek Takımı Şık mı?

Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek takımı yalnızca kullanım özellikleriyle değil şıklığıyla da dikkat çeker. Sette yer alan tabak ve kâseler beyaz renkte tasarlanır. Bu yönüyle sade ve şık sofralardan hoşlanan kullanıcılara hitap eder. Tabakların kenarlarında çizgi biçiminde kabartmalar mevcuttur. Bu kabartmalar ürünlere şıklık katmasının yanında tabakların elde tutulmasını da kolaylaştırır. İçeri doğru çizgi görünümü setin parçalarına güzel bir görünüm kazandırır. Set dâhilinde yer alan her ürün birbiriyle uyumludur. Bu modeller, sade ve şık tasarımlarıyla sofraya farklı bir hava katar. Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek takımı ev kullanımı için uygun olarak dizayn edilir. Sofralarınıza porselen ışıltısını taşımak için bu takımı Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. Ürün sayfasındaki görseller üzerinden sette yer alan ürünlerin tasarımlarını detaylıca inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Kütahya Porselen Çisil 6 kişilik 24 parça yemek takımı yorum ve puanlamaları okunabilir.