Kütahya Porselen Ayla 52 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Ayla 52 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜTAHYA PORSELEN Satıcı Ünvanı: NG KÜTAHYA PORSELEN PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631074181700019 Vergi Kimlik Numarası: 6310741817
    Bu ürün KÜTAHYA PORSELEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kütahya Porselen olarak
  • kullanıcılar için mükemmelliği yeniden tasarladık Ayla koleksiyonu ile bu yıl 8’incisi düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, sadece 8 tasarıma verilen Üstün Tasarım Ödülleri’nin 2’sini alarak Türkiye için gurur verici bir gelişmeye imza attık. Ayla 52 Parça Yemek Takımı
  • 12 Adet 27 cm Servis Tabağı, 12 Adet 21 cm Çukur Tabak, 12 Adet 16 Cm Kase, 12 Adet 22 Cm Pasta Tabağı, 2 Adet 23 cm Bol Kase 2 Adet 34 cm Kayık tabaktan oluşmaktadır. Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerinde Üstün Tasarım Ödülü alan Ayla Koleksiyonu, Kunter Şekercioğlu imzası taşıyan , saf ve yalın bir malzeme olan porselenin tabiatından ve ay ile bazı yıldızların çevresindeki ışık halkasından ilham alınarak tasarlandı. Kişi Sayısı : 12 Ürün Cinsi : Porselen Uygulama : Dekorsuz Şekil : Diğer Renk : Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Renk Lacivert
  • Parça Sayısı 50-100
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen AYL52YT00 52 Parça Ayla Yemek Takımı

Kütahya Porselen Ayla yemek takımı özenli tasarımıyla sofralarınıza şıklık katar. Ayla yemek takımı markanın yoğun ilgi gören modellerindendir. 52 parçadan oluşan bu setle unutulmaz sofralara imza atabilirsiniz. Ayla koleksiyonu; Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’ne layık görülmüştür. Set, yalnızca 8 tasarıma verilen ödüllerin 2’sini alarak şıklığını tescillemiştir. Ürünün tasarımı oldukça yalın ve zamansızdır. Bu sayede yıllar sonra bile modası geçmeden kullanılabilir.

  • 12 Kişilik
  • Üstün Tasarım Ödüllü
  • Bulaşık Makinesinde Yıkamaya Uygun

Kütahya Porselen Ayla 52 Parça Yemek Takımının Özellikleri

Kütahya Porselen Ayla 52 Parça Yemek Takımının Özellikleri

Kütahya Porselen Ayla 52 parça yemek takımının zarif tasarımı onu şık sofraların vazgeçilmezi yapar. Bu yemek takımının tasarımı Kunter Şekercioğlu imzası taşır. İlhamını gökyüzünden alan tasarımcı, ay ve yıldızların çevresinde görülen ışıktan esinlenerek bu yemek takımını ortaya koyar. Ürünün tamamında beyaz renk ve parlak bir görüntü hâkimdir. Ayla koleksiyonunun sade tasarımı sayesinde kullanıcılar, kendi vizyonlarını sofralarına yansıtabilme şansına sahip olur. Ürün oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ancak zaman için kullanıma bağlı olarak bazı parçaları kırılabilir veya hasar alabilir. Böyle durumlar için Kütahya Porselen’in kırık parça garantisi mevcuttur. Eksik parçaları tek tek temin edebilir, böylece takımınızı tamamlayabilirsiniz. Kütahya Porselen Ayla 52 parça yemek takımı yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların olumlu geri bildirimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Kütahya Porselen Ayla 52 Parça Yemek Takımında Neler Vardır?

Kütahya Porselen Ayla 52 Parça Yemek Takımında Neler Vardır?

Kütahya Porselen Ayla 52 parça yemek takımı oldukça kapsamlı bir içeriğe sahiptir. Setin tamamıyla 12 kişilik bir grubu rahatlıkla ağlayabilirsiniz. Takım içerisinde; 12’şer adet servis çukur tabak ve pasta tabağı yer alır. Servis tabağı 27 cm, çukur tabak ise 21 cm’dir. Ayla 52 parça yemek takımı içerisinde ayrıca 12 adet 16 cm kâse de bulunur. Çorba ve sıvı yiyeceklerin servisinde kullanmaya uygun olan bu ürün sofra düzeninde çukur tabak üzerine yerleştirilebilir. Takım içerisinde 4 tane de sunum tabağı bulunur. Bu ürünler yemek masasında ikram edilmek istenen yiyeceklerin servisi için kullanılabilir. Servis ürünlerinin 2’si 23 cm büyüklüğünde salata kâsesidir. Diğerleri ise 34 cm boyutunda kayık tabaktır. Gösterişli masa örtülerinin üzerinde oldukça şık bir görünüm yaratır. Sadelikten yana olanlar için de ideal bir seçimdir.

Kütahya Porselen 52 Parça Ayla Yemek Takımı Kullanışlı mıdır?

Kütahya Porselen 52 Parça Ayla Yemek Takımı Kullanışlı mıdır?

Kütahya Porselen Ayla 52 parça yemek takımı şık tasarımı sayesinde etkileyici sofralar hazırlamanızı sağlar. Set porselen malzeme kullanılarak üretilir. Bu sayede oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yemek takımının temizlenmesi oldukça rahattır. Herhangi bir işleme ya da boya içermediği için yıkama sırasında renginin solmasından endişe etmenize gerek yoktur. Bulaşık makinesinde veya elde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Ürün aynı zamanda ısı değişimine karşı da dirençlidir. Böylece fırın ve mikrodalgada kullanılabilir. Bu özellik sayesinde servis edeceğiniz ürünleri daha pratik şekilde ısıtabilirsiniz. Yiyecekleri bir fırın kabına aktarmak gerekmediği için ekstra bulaşık da oluşmaz. Ürünü günlük yemek servislerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca davetlerde şık sofralar hazırlamak için de tercih edebilirsiniz. Kütahya Porselen Ayla yemek takımı 12 kişilik oldukça farklı bir hediye alternatifi de olabilir. Evinde şık sunumlar yapmaktan hoşlanan kişilere bu seti hediye edebilirsiniz. Siz de etkileyici sofralar kurmak isterseniz bu şık ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.