Kütahya Porselen Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı

3.699,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799,99 TL

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masvil Satıcı Ünvanı: VİLL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925108010500001 Vergi Kimlik Numarası: 9251080105
    Bu ürün Masvil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 parçadan oluşan altın varaklı özel seri yemek seti
  • 6 adet servis tabağı, 6 adet çukur tabağı, 6 adet pasta tabağı, 6 adet kaseden oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Renk Yeşil
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Şık Tasarımları ile Altın Varaklı Yemek Takımı Çeşitleri

Arkadaş ve aile ortamlarında masada buluşmaktan daha keyifli bir şey yoktur. Hem anılar hem de yemekleri paylaşmak gündelik yaşamın bir parçasıdır. 24 parçadan oluşan kullanışlı altın varaklı yemek takımı, yemekleri servis etmede, evde yemek yeme deneyiminin önemini vurgular ve kişisel tarzı yansıtır. Bu takımlar oldukça göz alıcı, zevkli ya da renkli olabilir. Bu yemek takımlarından en çok tercih edilenleri hem güzel hem de kullanımı kolay olan takımlardır. Yemeklere göre hem klasik hem de modern tasarıma sahip olan altın varaklı 24 parça dekor yemek takımı en zevkli anlara tanıklık etmektedir. kalite ve stil olarak yüksek bir takımdır, bunun sayesinde de kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Makinede yıkanabilir, üretiminde kullanılan malzemelerden dolayı yıpranmaz ve zarar vermeyen yapısı ile öne çıkmaktadır.

  • Rahat Kullanımlı Altın Varaklı Yemek Takımı
  • Sağlıklı Altın Varaklı Yemek Takımı
  • Sağlam Altın Varaklı Yemek Takımı

Altın Varaklı Yemek Takımı ile Eşsiz Yemekler

Altın Varaklı Yemek Takımı ile Eşsiz Yemekler

24 parça yemek takımı dayanıklı malzemelerden yapılmasından dolayı kullanıcıya gönül rahatlığı getiriyor. Kaliteli malzemelerden üretilen Kütahya Porselen Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliği ile de büyük kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca tasarımı ve malzeme kalitesi kırılmaya karşı oldukça dayanıklılık göstermektedir. Bu takımlardaki ürünler hafif olmalarına rağmen tüm parçaları oldukça sağlamdır, bu nedenle resmi ve gün içerisindeki etkinliklerde kullanılabilir, devamlılık sağlanır. İster modern ister geleneksel olsun, herhangi bir mutfakta harika görünmek için şık bir yemek takımına sahip olmak önemli bir husustur. Bu nedenle yemek takımlarını mutfak ve ya oturma odası ile koordine etmekte zorlanılmaz. Her ortama kolay bir şekilde uyum sağlayan Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı kampanya dahilinde sahip olmak için Trendyol sitesine göz atabilirsiniz.

Altın Varaklı Yemek Takımı Özellikleri

Altın Varaklı Yemek Takımı Özellikleri

24 Parça yemek takımı, mutfakların ve yemek odalarının dekoratif görünümünü yükseltmek için zarif tasarımlar sunmaktadır. Aile ya da arkadaşlar ile lezzetli bir yemek için mükemmel görünen sunumlara ihtiyaç duyulur. Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı satın al seçeneğine tıklamak her zaman doğru bir seçenektir. Bu takımın her bir parçası konfor ve kullanım kolaylığının sağlanması için tasarlanmıştır. Yemek takımı seçimi yapmak aslında sanıldığından daha büyük bir karar çünkü doğru yemek takımı her yemekte ve özel günler içerisinde kullanılan önemli bir parçadır. Kahvaltıdan aile veya arkadaşlarla yapılan akşam yemeğine kadar her zaman bir ihtiyaç olmasının yanı sıra güzel bir dekorasyon sunar ve yemek masalarını iyi bir şekilde tamamlamaktadır.

Altın Varaklı Yemek Takımı Fiyatı ve Yorumları

Altın Varaklı Yemek Takımı Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş klasik bir takım, tüm sevdiklerinize hizmet etmek için kullanılabilir. Bu ürünler parçaları çizilmelere, kırılmalara ve lekelere karşı dayanıklı ve kolayca temizlenen yüksek kalite içeren malzemelerden yapılmasından dolayı hafif ve taşınabilir bir yapıya sahiptir. Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı fiyatı her bütçeye uygundur. Yemek takımları genel olarak düğünler, doğum günleri ve festivaller gibi durumlar için doğru hediyedir. Güzel tasarımlarıyla yemek takımı, her durum için güzel bir hediye seçeneğidir. Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı yorum kısmı olumlu tepkiler almıştır. Kütahya Porselen markasının sunmuş olduğu Altın Varaklı 24 Parça Dekor Yemek Takımı indirim kapsamında sahip olmak için kaliteli ve güvenilir alışverişin adresi olan Trendyol sitesini göz atabilirsiniz.