2
Sinema Kitabı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Kurukafa The Bro Code Kanka Kuralları

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
127,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,16 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kurukafa The Bro Code Kanka Kuralları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapbulan İthal Kitap Satıcı Ünvanı: ARKADAŞ PAZARLAMA DAĞITIM İNŞAAT TAAHHÜT VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079036277600042 Vergi Kimlik Numarası: 0790362776
    Bu ürün Kitapbulan İthal Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Bro Code Kanka Kuralları

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Matt Kahn
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kurukafa The Bro Code Kanka Kuralları - Matt Kuhn

How I Met Your Mother dizisinin yıldızı Barney Stinson’ın ağzından, dizinin senaristi Matt Kuhn tarafından yazılan The Bro Code Kanka Kuralları kitabı, kuşaktan kuşağa aktarılan ve sözlü geleneğin bir parçası olan kanka kurallarını mizahi bir dille anlatmaktadır. Bu sözlü gelenek, toplumdan topluma farklılaşmış olsa da her zaman özünü korumuştur.

Yazar, kitapta dünyanın farklı kültürlerinden gelerek oluşan bu sözlü geleneğin parçalarını bir araya toplamış ve yazıya aktarmıştır. Yazara göre, her kanka bu kurallara uymak ile mükelleftir bu nedenle The Bro Code, gerekli durumlarda başvurulması gereken olmazsa olmaz bir kitaptır. Okurken oldukça keyif alacağınız bu eser ilginç konusu ile okuyucuların ilgisini çeker.

  • HIMYM hayranları için mükemmel
  • Sürükleyici bir mizahi dil
  • Uygun fiyat avantajı

The Bro Code Kanka Kuralları Kitabının Konusu Nedir?

Kurukafa The Bro Code Kanka Kuralları - Matt Kuhn

The Bro Code Kanka Kuralları, geçmişten günümüze sözlü olarak aktarılarak gelen kanka kurallarını anlatmaktadır. Barney Stinson Kanka Kuralları kitabının hayali yaratıcısıdır. Ona göre sözlü geleneğin temel aldığı kutsal metnin aslı, deniz seviyesinin iki kat altında kurşun geçirmez, vakumlanmış bir odada korunmaktaydı.

Kanka kuralları, farklı kültürlerde farklı özellikler kazansa da, kurallar temelde hep aynıydı. Kuhn, kültürden kültüre farklılaşan kanka kurallarını bir araya getirmiş ve ihtiyaç halinde başvurulmak üzere kitapta toplamıştır. Stinson şu konuda okuyucuyu uyarmaktadır: Kuralı bilmemek mazeret sayılmaz.

How I Met Your Mother dizisi takipçilerinin severek okuyacağı kitapta kanka kuralları ile ilgili şaşırtıcı bilgiler yer almaktadır. Mizahi ve sürükleyici dili ile bu eser dizideki Stinson karakterinin hayranları için oldukça eğlenceli bir eser olma özelliği taşıyarak koleksiyonluk bir parçaya dönüşür.

The Bro Code Kanka Kuralları Kitabının Yazarı Kimdir?

The Bro Code Kanka Kuralları kitabının yazarı Amerikalı oyuncu ve yazar Matt Kuhn ile How I Met Your Mother dizisinin Barney’si Barney Stinson’dur. Ancak yoğun bir hayran kitlesine sahip olan karakter dizideki ikonikleşmiş replik ve duruşu ile kitabın hayali yazarı olarak okuyuculara eşlik etmektedir.

Kitabın esas yazarı Matt Kuhn ise How I Met Your Mother dizisinin yazarlarından biridir. Aynı zamanda Barney’s Blog’un da yazarıdır. Yalnızca, The Bro Code, The Playbook ve The Bro Code for Parents’ı yazan Kuhn, şu anda eşi ve köpeği ile birlikte Los Angeles’ta yaşamaktadır.

The Bro Code Kanka Kuralları kitabı, boş vakitlerinizi eğlenerek keyifle geçirebileceğiniz hobi kitapları arasında yer alan bir kitaptır. How I Met Your Mother’dan esintiler taşıyan kitap, kankaların el kitabıdır.

The Bro Code Kanka Kuralları Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

Eğlenceli anlatımıyla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan The Bro Code, oldukça kaliteli bir kağıt hamurun, kaliteli bir baskı ile üretilmiştir, kitap kapağında ise renkli baskı yapılmıştır.Son derece dayanıklı materyalden yapılan kitaba kitaplığınızda yer açabilirsiniz, uygun koşullarda saklandığı sürece kitapta herhangi bir solma veya yıpranma olmayacaktır.

Kuru Kafa Yayınları tarafından çıkarılan Barney Stinson ve Matt Kuhn tarafından yazılan The Bro Code, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlar ile alıcısı ile buluşmaktadır. Siz de The Bro Code kitabını ve bu serinin diğer kitaplarını Trendyol’da çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Trendyol sitesi üzerinden kitap ile ilgili merak ettiklerinizi The Bro Code Kanka Kuralları yorum ve tavsiyelerini okuyarak öğrenebilir, birkaç tık ile ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz. Ürün en kısa sıra süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.