Kuru Yeşil Dilim Incir Kurusu 100 gr Kuru Meyve Şeker Ilavesiz Kurutulmuş Meyve | Kuru Incir

139,50 TL
(1.395 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kuru Yeşil Dilim Incir Kurusu 100 gr Kuru Meyve Şeker Ilavesiz Kurutulmuş Meyve | Kuru Incir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuru Yeşil Satıcı Ünvanı: KURU YEŞİL GIDA TARIM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0597061815300001 Vergi Kimlik Numarası: 5970618153
    Bu ürün Kuru Yeşil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dilim incir kurusu nedir ve nasıl üretilir? Egemizin yerli incir üreticilerini ziyaret ettik. Ali amca'nın ailesiyle birlikte geçimini sağladığı tarlasını dolaştık. Binbir emek ve özenle topladığı ürünlerini aldık, her mevsim sağlıklı atıştırmalığa kavuşun diye sizlerle buluşturduk. Kurutulmuş meyve, su içeriğinin neredeyse tamamı kurutma yöntemleriyle uzaklaştırılmış bir besindir. Kurutma işlem sırasında yaş meyve küçülür ve enerji açısından yoğun bir kuru meyve bırakır. Kuru meyve lif, vitamin ve mineral bakımından zengindir. Ayrıca sağlık açısından birçok yararı olan fenolik antioksidanlar bakımından da yüksektir. Kuru incir mükemmel bir diyet lifi ve potasyum ve magnezyum gibi diğer önemli besinler kaynağıdır. Dilim kuru incirin faydaları nelerdir? Kabızlığı tedavi etmede taze incirden daha etkili olabilirler. Incir, kan basıncını ve kan yağ seviyelerini iyileştirebilir, bu da damar sağlığınızı iyileştirmeye ve kalp hastalığı riskinizi azaltmaya yardımcı olabilir. Kuru incir şeker bakımından yüksektir ve kısa vadede kan şekerini yükseltebilir. Dilim incir kurusu nasıl kullanılır? Içeceğe at: Aroma gelsin Tarifler yap: Şaşırt herkesi Kahve ile birlikte: Modun değişsin Yasal uyarı Herhangi bir hastalık veya sağlık durumunu teşhis etmek, tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek için uygun değildir. Ürünlerimiz bitkisel takviye ve destek ürün niteliğindedir. Kuru yeşil olarak sağlıklı insanlara ve sağlıklı bir gezegene inanıyoruz. Vücudunuzun doğal canlılığını en üst düzeye çıkarmak için saf içerikler sunarken, aynı zamanda küresel toplumu bir bütün olarak geliştirmek için çalışıyoruz. Sürdürülebilirliği, ürünleri seçerken, ortaklıklar seçerken ve şirket kararları üzerinde iş birliği yaparken bir yaşam biçimi olarak görüyoruz.
Geri Bildirim Ver