Kuru Çiçek Deposu Şoklanmis Büyük Mavi Okaliptus Demeti

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kuru Çiçek Deposu Şoklanmis Büyük Mavi Okaliptus Demeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURU ÇİÇEK DEPOSU Satıcı Ünvanı: ATİLLA PEREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5970148080200001 Vergi Kimlik Numarası: 7280035597
    Bu ürün KURU ÇİÇEK DEPOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Yapay çiçek değildir , doğal bir bitkidir.
  • · Bir demette ortalama 4-5 dal 47cm boyutlarındadır .
  • · Şoklanmış mumyalanmış bir bitkidir.
  • · Vazo yada başka kaplara göre uzun geldiğinde alt kısmından itibaren kesilmesinde sorun yoktur.
  • · Okaliptusun kendi doğasına ait keskin bir kokusu vardır. Bu koku bir çok insan tarafından ferahlatıcı bir koku olarak tercih edilse de kokusunu bilmeyen ya da ilk defa kullanacaklar için rahatsız edici olabilir.
  • · Kesinlikle su ile temas ettirmeyiniz.
  • · Kalorifer peteği , soba , aşırı güneş alan pencere kenarı gibi ısı derecesi yüksek yerlerde bulundurmayınız.
  • · İlk günkü tazeliğini ve esnekliğini korumaya devam etmesi için herhangi bir bakım gerekmez.
  • · Çok ince uç kısımlarında birkaç ay sonra ince kurumalar olabilir.
  • · Ürünü aldığında ambalajından çıkarınız ,yaprakları birkaç gün içinde tam olarak açılır ve formunu bulur.
  • · Lawabo banyo gibi mekanlarda su değmeyen yerlere asmanızı öneririz.
  • · Rengi doğası gereği bazen buğulu bir görünüm gösterir.
  • · Bitkisel içerikli doğal losyonlarla beslenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kuru Çiçek Deposu Okaliptus Demeti Şoklanmış Büyük Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kuru Çiçek Deposu şoklanmış büyük mavi okaliptus demeti 20420201261 ürün adıyla sizlere sunulan şık ve güzel kokulu çiçeği, evinizin ya da ofisinizin renklenmesi için kullanabilirsiniz. Cazip fiyatlarla sahip olabileceğiniz ürün, bulunduğu ortamlarda farklı objeler veya eşyalarla kullanılarak enerjiyi artırabilir. Kuru Çiçek Deposu şoklanmış büyük mavi okaliptus demeti özel işlemlerden geçtiği için kokusunu kaybetmez. Ferahlatıcı bir kokuya sahip olan demeti açık ya da kapalı istediğiniz ortamlarda uzun dönem kullanabilirsiniz. Şoklama sırasında yaprakların kokusu da içerisine hapsolur ve bu işlem zaman geçse de yüksek oranda kalıcılık sağlar. Yaklaşık 50 cm uzunluğunda olan çiçekler, vazonuzu doldurarak şık bir görüntü elde eder. Dört büyük dal şeklinde demet yapılan çiçeği zahmetsiz bakımı ile tercih edebilirsiniz.

  • Zarif görünüm
  • Uzun dönem kalıcı koku
  • Zahmetsiz bakım

Zarif Görünümlü Şoklanmış Kuru Okaliptus Demeti

Zarif Görünümlü Şoklanmış Kuru Okaliptus Demeti

Kuru okaliptüs, faydaları ile bilinen bir çiçektir. Kurutulmuş ve şoklanmış okaliptus demeti farklı çiçeklerin aranjmanlarında kullanılabilir. Güneş seven bir çiçek olması nedeniyle evinizin ışık gören mekanlarında uzun ömürlü olarak kullanım imkanı bulabilirsiniz. Söz, nişan ve düğün gibi özel etkinliklerde zarif olan bu çiçeği kullanabilir, organizasyona doğal bir tema kazandırabilirsiniz. Güzel bir vazoya koyarak evinizin salonunu, iş yerinde çalışma masanızı canlandırabilirsiniz. Okaliptus kuru çiçek bakıma ihtiyaç duymadığı için kolay bir kullanım imkanına sahiptir. Şoklama işlemi, doğal ve taze olan bitkilere zararsız özel bir kimyasal formülün enjekte edilmesiyle yapılır. Uzun süreli muhafaza yöntemi olarak da bilinen bu işlem sayesinde çiçekler, bakıma ihtiyaç duymadan doğal görünümlerini korurlar. Kurutulmuş çiçeklerinizi dilerseniz dekoratif bir süs olarak kullanabileceğiniz gibi uçucu yağlar yapmak için de değerlendirebilirsiniz.

Şık Ortamların Tercihi Okaliptus Kuru Çiçek Fiyatları

Şık Ortamların Tercihi Okaliptus Kuru Çiçek Fiyatları

Çeşitli faydaları ile bilinen okaliptus çiçeği görüntüsü ile de birçok ortamın enerjisini yükseltebilir. Farklı amaçlarla kullanabileceğiniz Kuru Çiçek Deposu şoklanmış büyük mavi okaliptus demeti fiyatları oldukça makul seviyede tutulur. Böylece farklı amaçlarla kullanabileceğiniz gibi uygun fiyatlarla ortama hareket katabilirsiniz. Marka, sunduğu ürünlerde kaliteyi üst seviyede tutmayı hedefler. Bu sayede zevkinize uygun ve zarif bir görünüme sahip ürünlere bütçenizi koruyarak sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda marka bazı dönemlerde okaliptus demeti fiyatlarında indirim uygular. Bu avantajlı fiyatlardan yararlanarak birden fazla ürün alma imkanı bulabilirsiniz. Çiçeklerin, bulunduğu ortama olumlu bir görüntü kattığı bilinir. Fakat sağlıklı bir şekilde bakılmadığı dönemlerde kolaylıkla solabilirler. Düzenli olarak ilgilenme imkanınız olmadığında tercihinizi özel şoklama işleminden geçmiş kurutulmuş okaliptus çiçeklerinden yana kullanabilirsiniz. Yeşil yapraklarıyla ve uzun süre sağladığı taze kokusuyla canlılık hissiyatını alabilirsiniz.

Büyük Mavi Okaliptus Kullananlar ve Yorumları

Büyük Mavi Okaliptus Kullananlar ve Yorumları

Alışveriş yapmadan önce yapılan araştırmalar sizi doğru ürüne ulaştırmaya yardımcı olabilir. Uygun maliyetlerle üstün kaliteli ürünler alarak bütçenize destek olabilir, aynı zamanda sahip olacağınız ürünleri uzun süre kullanım imkanı bulabilirsiniz. Kuru Çiçek Deposu şoklanmış büyük mavi okaliptus demeti kullananlar ürünün kokusu, görüntüsü ve ortama sağladığı zariflik nedeniyle oldukça memnun kalabilirler. Marka, sunduğu ürünlerde müşterinin memnuniyetini artırmayı hedefler. Kuru Çiçek Deposu şoklanmış büyük mavi okaliptus demeti yorumları, müşterilerin görüşlerini objektif şekilde sunar. Bu yorumlar ürünü önceden kullanan müşterilerin deneyimlerini, tavsiyelerini ve eleştirilerini içerebilir. Tavsiye ve öneriler, çiçeklerin kullanım ömrünü artırmanın, bütçenizi korumanın ve bilinçli bir alışveriş yapmanın destekçisi olabilir. Farklı etkinlik ve organizasyonlarda tercih edebileceğiniz, zevkine hitap eden, huzur veren yeşil yapraklı okaliptus demetini Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz.