Kurtsan Utalk Pudra 100 gr

64,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
350 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
66,66 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
72,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kurtsan Utalk Pudra 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El, ayak, koltuk altı ve vücudun kıvrım yerlerindeki mantar enfeksiyonları engelleme, Bebeklerin koltuk altı ve bacak arası pişikleri ve isiliklerin giderilmesi, Cilt yüzeylerinde görülen enfeksiyonların engellenmesi, Cilt tahrişlerinin, pişiklerinin, kaşıntılarının giderilmesi, Kötü kokulu ter oluşumunun engellenmesi

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Hafif
  • Renk Beyaz
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Kurtsan Utalk Pudra Antimikotik Bebek Pudrası

Ebeveynler bebeklerinin sıklıkla pişik olması durumuyla karşı karşıya kalır. Bebeklerin vücuduna doğrudan temas halinde bulunan sentetik, pürüzlü veya yünlü kumaşlar bazı olumsuz etkilere sebep olabilir. Uzun süre cilde temas eden kumaşlar, ortam ısısının yüksek olması ve bez bağlanmasından dolayı çocuklar kızarıklık, kaşıntı ve tahriş gibi etkilere maruz kalır. Bunların önüne geçebilmek için bebek pudraları üretilmiştir. Bu ürünler zararlı kimyasallar içermeyen yapıdadırlar. Bebek pudrasının ham maddesinde talk ve nişasta bulunur. Talk kayaların kırılması sonucu oluşan ve madencilik yoluyla çıkarılan yüksek kaliteli bir maddedir. Tamamen doğal olan Kurtsan Utalk pudra, bebek cildi ve yetişkinler için uygun bir üründür.

 
  • Doğal gül esansına sahiptir.
  • Terlemenin neden olduğu kokuları giderir.
  • Tahriş ve kızarıklığı azaltır.

Kurtsan Utalk Pudra Özellikleri

Kurtsan Utalk Pudra Özellikleri

Bebek pudrası satın alırken güvenilir bir ürün tercih etmelisiniz. Bazı pudralar bebeğinizde alerjen etki gibi sonuçlar ortaya çıkarabilir. Bu durumda çocuk rahatsız olur, cildinde yanmalar olur ve rahat hissedemez. Bu durumda saf ham maddelerden üretilmiş Kurtsan Utalk pudra 100 gr, bebeğinizin hassas cildini yumuşatır ve sürtünmelerin yol açtığı kızarık ve kaşıntıyı azaltır. Bebek talk pudraları, cildin nem dengesini koruyarak bebeğinizin teninin yumuşak olmasını sağlar. Pudralar kullanımında güzel koku vermesi için, üretimlerinde bazı kokulu maddelere yer verilmiştir. Bu sayede temizlik hissinin yanında güzel bir koku sağlar. Talk bebek pudraları, lokal etkilidir ve antimikotik içerir. Antifungaller ilaç sınıfına giren bu madde mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Ürünün koku maddesi gül esansından elde edilmiştir, kimyasal içermez.

 

Kurtsan Utalk Bebek Pudrası Kullanımı

Kurtsan Utalk Bebek Pudrası Kullanımı

Piyasada birçok bebek pudrası bulunur. Önemli olan detay ise bebeklerimizin sağlığına zarar vermeyecek doğal bir ürün seçimidir. Ham maddesi aynı olsa bile bazı ürünler diğerlerinden farklıdır. Pudralar kokulu, kokusuz, antibakteriyel olarak çeşitlendirilebilir. Utalk pudra antibakteriyel 100 g, doğal gül esansıyla hoş bir koku bırakırken antibakteriyel özelliği ile bakteri oluşumunu engeller. Kullanım alanları geniş olan pudralar yüz makyajını sabitlemek için astar amacıyla da kullanılır. Ağırlık kaldıran sporcu iseniz barları tutmadan önce terlemeye bağlı olan kaymaları engellemek adına ellerinize bir miktar pudra uygulayabilirsiniz. Ayak mantarı nedeniyle oluşan kötü kokuyu engellemek için ayakkabılarınızın içinde de kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce uygulanacak bölgenin kuru ve temiz olması önerilir. Günde iki kez kullanılması tavsiye edilir. Göz ve açık yaraya temasından kaçınılmalıdır.

 

Kurtsan Utalk Pudra Antimikotik Bebek Pudrası Fiyatları

Kurtsan Utalk Pudra Antimikotik Bebek Pudrası Fiyatları

Bebek pudraları evde daima bulunması gereken ürünlerin bir tanesidir. Tahriş ve isilik gibi rahatsızlıklarda kullanılabilecek bir üründür. Bebeklerin cilt sağlığını koruma konusunda etkili bir rol oynayan antibakteriyel antimikotik bebek pudrası, nemi absorbe eder ve sürtünmeyi azaltarak üst düzey koruma sağlar. Saf maddelerden üretilmiş doğal bir üründür ve paraben içermez. Bebek pudraları saçlardaki yağlanmayı giderebilir. Terlemeyi önlemek adına vücudun kıvrımlı bölgelerinde kullanabilirsiniz. Bebek pudraları ile çocuklarınızı uzun süre bebek bezine temas etmesinden kaynaklı oluşan dermatitten koruyabilirsiniz. Kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını sayfa üzerinden inceleyerek ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.