Kurmay Elt Yayınları 9. Sınıf More & More Englısh Santra Test Book -

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
198,90 TL

Ürün Bilgileri

Kurmay Elt Yayınları 9. Sınıf More & More Englısh Santra Test Book -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapco Satıcı Ünvanı: KAPLAN KİTAP YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0498088741500001 Vergi Kimlik Numarası: 4980887415
    Bu ürün kitapco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 19. Sınıf More & More Englısh Santra Test Book - Kurmay Elt Yayınları1

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili İngilizce
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test

More and More 9. sınıf Santra Test Book kitabı ile İngilizce konularında pratiklik kazanabilir ve bildiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Soru bankaları öğrenilen derin tekrarı ve kalıcı olarak öğrenilebilmesi için önemlidir. Konuları dinledikten ya da okuduktan sonra öğrenilen konular hakkında pratik yapmanız kendinizi geliştirmenize ve daha iyi öğrenmenize yardımcı olabilir. More and More santra soru bankası içerisinde yer alan soru çeşitleri ile İngilizceye ait olan kalıpları, deyimleri ve atasözlerini öğrenebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Birçok kelimeyi öğrenmek için fırsat tanıyan soru bankasında çeşitli soru kalıpları ile konuları ilerletebilirsiniz. 1460 sorudan ve konuları tekrar etmeniz için eklenen 45 genel tekrar sorusu ile size yardımcı olabilir. Konu tekrarları yapmak birçok ders için önem taşımaktadır. Konular işlendikten sonra çözülen testler ile bilgilerinizi sağlamlaştırabilir ve sonraki konu için hazırlık yapabilirsiniz. Geniş kelime skalası sayesinde kelimeleri siz soru çözerken sorular içerisinde tanıtabilir.

  • Kolay Kullanım
  • Çeşitli Soru Skalası
  • Geliştirici İçerikler

Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book

More and More 9.sınıf Santra Test Book kazanımlara yönelik sorulardan oluşan ve farklı düşünme becerilerini geliştirmeye yardımcı olabilir. Temel eğitim sürecini tamamladıktan sonra 9.sınıf ile lise dönemine geçişte en önemli derslerden biri de İngilizcedir. Milli Eğitim Müfredatı temel alınarak hazırlanmış sorular ile çeşitli soru formatlarını inceleyebilirsiniz. Soruları çözerken More and More 9. sınıf Santra Test Book cevap anahtarı ile soruların doğruya da yanlış cevaplarını görebilir ve eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. Eksiklerinizi belirledikten sonra konu tekrarı ile eksiklerinizi kapatabilir konu testleri ile bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book kendinizi geliştirmenize ve bolca pratik yapmanıza yardımcı olacak sorular içerir. Konu testleri ve sorular ile sınavlara hazırlanmanızı kolaylaştırabilir. Her konuya ilişkin tarama testleri sayesinde öğrendiğiniz yerleri analiz etmenizi kolaylaştırabilir.

More and More 9.sınıf Santra Test Book

More and More 9.sınıf Santra Test Book İngilizce sınavlarını başarıyla geçmek için pratik yapmanıza yardım edebilir. Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book satın al ile hızlıca satın alabilirsiniz. Sorularda ipuçları vererek kolayca öğrenmenizi sağlayabilir. Gramer soruları sayesinde soru kalıplarını ve cümle kalıplarını öğrenebilirsiniz. Geliştirici paragrafları, cümle tamamlama soruları, kelime testler, gramer testleri, diyalog tamamlama testleri ve daha birçok soru çeşidi ile hem İngilizcenizi geliştirebilir hem de sınavlara başarıyla çalışabilirsiniz. Eksiklerinizi belirleyerek dil bilgisi, kelime ya da soru çözüm teknikleri üzerine yoğunlaşarak eksiklerinizi kapatabilir ve hızlıca kendinizi geliştirebilirsiniz. Dil bilgisi eksikleri için kelime soruları, gramer bilgisi eksik öğrenciler için ise gramer soruları ile desteklenmiş kitap İngilizce öğrenmenizde yardımcı olabilir. Soruları çözerken kelimelerin anlamlarını görmeniz sayesinde daha hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book yorumları üzerinden kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book Yorum

Çoğu kişi için İngilizce öğrenmenin en kolay ve hızlı yöntemlerinden birisi ise paragraf okumak, gramer ve kelime ezberidir. Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book sayesinde bolca soru çözebilir yeni kelimelerle tanışabilir ve gramerinizi geliştirebilirsiniz. Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book indirim sayesinde daha uygun fiyatlara alabileceğiniz soru bankasını hemen sipariş edebilirsiniz. Kelime tekrarları, farklı soru çeşitleri ve kolay- orta- zor soruları sayesinde İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Kurmay Elt Yayınları More And More English 9 Santra Test Book kampanya takibi için Trendyol'u inceleyebilirsiniz. Konu testleri ve geniş soru skalası ile gelişmenize ve öğrenmenize yardımcı olabilir. Kolay kullanımı ve açıklayıcı soruları ile kendinizi test edebilirsiniz.