6
Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Kuraldışı Yayınları Tuvalet Iletişimi

119,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
108,50 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
108,90 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
108,30 TL
Kurumsal Fatura
114,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kuraldışı Yayınları Tuvalet Iletişimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArdKitap Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÇİVİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2580753732
    Bu ürün ArdKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tuvalet İletişimi Evren Bay Şengül / Kuraldışı Yayınları Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 16 x 23,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789752753884
  • Yazar: Evren Bay Şengül
  • Bu kitap kendini kirletmeme içgüdüsü ile dünyaya gelen bebeklerin tuvalet ihtiyacını anlamak ve buna cevap vermeyi öğrenmek için hazırlanmış bir rehberdir. Sanılanın aksine bebeğiniz doğumdan itibaren sizinle konuşur
  • karnının acıktığını uykusunun geldiğini tuvalet ihtiyacı olduğunu çeşitli sesler çıkararak ve beden dili ile size iletir. Bu iletiyi almak ve bunu karşılıklı bir iletişime çevirmek için bebeklerin değil ebeveynlerin eğitilmesi gerekir. Bu kitapta bebeğinizle tuvalet iletişimi kurmanız için gerekli olan hem teorik hem pratik bilgiler sunulmuştur. Tuvalet İletişimi sayesinde
  • • Bebeğinizi tuvalete doğal bir şekilde alıştırır ve modern tuvalet eğitiminin getirdiği zorluklarla mücadele etmek zorunda kalmazsınız. • Tek-kullanımlık bezleri tercih etseniz bile çok daha az sayıda beze çok daha kısa süre ihtiyaç duyacağınız için doğaya yaptığınız olumsuz etki çok az olur. Hem daha az tüketerek hem de daha az kirleterek bebeğinizin ve dünyamızın geleceği için büyük bir katkı sağlarsınız. • En önemlisi ihtiyaçlarının anlaşıldığını gören bebeğiniz daha mutlu ve daha huzurlu olur.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Kuraldışı Yayınları Tuvalet Iletişimi 473425

Tuvalet iletişimi kitabı çocukların en önemli eğitimlerinden biri olan tuvalet eğitimini öğrenmesi için detaylı notlar ile oluşturulmuş bir kılavuz kitabıdır. 0-18 aylık çocukların tuvalet eğitimini öğrenmesine ve anlamasına yardımcı olacak bu kitap ebeveyn olmayı düşünen ya da tuvalet eğitimi veren aileler için yardımcı bir kaynaktır. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi kitabı ile çocuklarınıza tuvalet eğitiminin önemini anlamasına yardımcı olabilirsiniz. Birçok bebek ihtiyaçları doğrultusunda ailesiyle konuşur. Acıktığını, uykusu geldiğini, huzursuz hissettiğini, gazı olduğunu ya da tuvaleti geldiğini anlamak mümkündür. Küçük yaşta beden dili ile kendisini anlatabilir. Bu konuşma türünü anlamak için annenin ve babanın kendisini eğitmesi gerekmektedir. Bu kitapta bebeğinize ile tuvalet eğitimini anlatabilmeniz ve iletişiminizi güçlendirmeniz için gerekli hem teorik hem de pratik bilgiler sunulmuştur. Bebeğinizin tuvalet eğitiminde daha bilinçli hareket etmek için kaynak kitaplardan biri olabilir.

  • Hem Teorik Hem De Pratik Bilgiler
  • Açıklayıcı Anlatım
  • Tuvalet Eğitiminin Önemi

Kuraldışı Yayınları Tuvalet İletişimi

Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi içeriği ise zenginleştirilmiş bilgilerden oluşmaktadır. “Tuvalet Eğitimi Handikapları”, “Tuvalet İletişimi” “7N 1K (Uygulamalı Tuvalet İletişimi)”, “Ti Araç Gereçleri”, “Sorun Giderici” başlıklı bulunduran kitap içeriğinde bezlerin zararlarından, ekonomik ve çevresel etkilerinden, nasıl başlanacağından ve nelerin kullanılacağına kadar birçok örnek ile Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi hazırlanmıştır. Çocukların tuvalet eğitimi alması çocuğun küçük yaşta karakterini oluşturmasına yardımcı olacak eğitimlerden biri olabilir. Tuvalet eğitimi çocuğun, başkasına ihtiyaç duymadan kendi başına bir beceriyi kazanması olarak tanımlanabilir. Yeni bir eğitimden geçmek kaygı stres ve korku seviyesini azalttığı gibi yeni şeyler öğrenmesini sağlayacak merak mekanizması da bağımsızlık ve bireysellik gibi değerleri güçlendirmesine yardımcı olabilir. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi satın al seçeneği ile bebeklerinize bu süreçte yol gösterebilirsiniz ve bilinçli bir şekilde gelişimini tamamlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Kuraldışı Yayınları Tuvalet İletişimi Kampanya

Tuvalet eğitimine çocukları hazırlamanız için öneriler ve bilgiler içeren Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi kitabı sayesinde yaşı ilerlemeden çocuğunuza tuvalet eğitimi verebilirsiniz. Çocukların sosyal gelişimlerinde önemli bir basamak olabilir. 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için önemli bir eğitim verebilirsiniz. Çocuklar için kritik bir gelişim dönemi olan tuvalet eğitimi alışkanlığı zorlayıcı olabilir. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi indirim zamanlarında daha uygun fiyatlara satın alacağınız kitap size yol göstermede önemli bir yol çizebilir. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi kampanya zamanlarında avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz. Her çocuğun gelişim süreci farklı olacağından kalıp bilgiler vermek yerine tavsiyelerde bulunup bebeğinizi anlamanıza yardım edecek içerikleri ile size yardımcı olarak hayatınızı kolaylaştırabilir. Çocuğunuza karşı tutum ve yaklaşımlarınızı değerlendirmenizi sağlayabilir. Doğru hareketlerinizi geliştirebilir ve yanlış davranışlarınızı değiştirerek teşvik etmeye yardımcı olabilir.

Kuraldışı Yayınları Tuvalet İletişimi Yorum

Tuvalet eğitimi aileler ve çocuklar için zorlayıcı bir süreç olabilir. Özellikle yeni anne babalar için bilinmez bir yol gibi görünebilir. Çocuklar için en uygun metodu bulmak en hızlı sonuçları alabileceğiniz bir yol olabilir. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi kitabı büyümesinde ve tuvalet eğitimi almasında çok önemli bir yer kaplayan bir kitap olabilir. Tuvalet eğitimi ve mahremiyet eğitimi ile de çocuğunuzun gelişimini destekleyebilirsiniz. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek bilgi edinebilirsiniz. Tuvalet eğitiminin çocuklar için önemini anlatan, çocukların nasıl ve ne zaman bu eğitime hazır olduklarını açıklandığı bu kitap sayesinde gelişiminin bir parçası haline gelebilirsiniz. Kuraldışı Yayınları Tuvalet iletişimi bebeğiniz ile rahat ve huzurlu bir iletişim kurmak isteyen ebeveynlerin okuması gereken kitaplardan birisi olabilir. Tuvalet eğitimi hakkındaki gerekli birçok bilgiye ulaşabilir hem anne ve baba için hem de bebek için en yardımcı yöntemleri öğrenebilirsiniz. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.