2
Yakıt Tasarruf Ürünleri kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

KUNZEL Benzin Katalizatör Ve Oksijen Sensör Yakıt Katkısı (KATALİTİK KONVERTÖR)temizleyici 300 ml

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KUNZEL Benzin Katalizatör Ve Oksijen Sensör Yakıt Katkısı (KATALİTİK KONVERTÖR)temizleyici 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kunzel Türkiye Satıcı Ünvanı: KUNZEL VE KÜHNER ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0605087393300001 Vergi Kimlik Numarası: 6050873933
    Bu ürün Kunzel Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FATURALI ÜRÜN ! Kunzel'in ana firması olup satın aldığınız ürün tarafımızca gönderilir. Kunzel Katalitik Konvertör temizleyici Tüm benzinli araçlarda katalizörün ve oksijen sensörünün sökülmeden temizlenmesini sağlayarak ilerde oluşabilecek katalizör tıkanmalarınında önüne geçmeye yardımcı olarak katalizörün ömrünü uzatır. Bu ürün profesyonel olarak kullanılmaktadır.Aracınızda en az çeyrek depo yakıt olacak şekilde yakıt deposundan ekleme yapınız. Şayet aracınızda sensör arızası yanıyorsa ürünü kullandıktan sonra rutin olarak aracınızı 100 km kullanınız daha sonra arıza hata kodlarını cihaza bağlayarak sildiriniz. Çoğu araçta hata kodu kendiliğinden de silinebilir. Lpg kullanılan araçlarda ürün kullanılırsa,ürünü yakıt deposuna karıstırdıktan sonra en az 50-60 km sadece benzinde kullanınız. Tavsiye: Bu ürünü Kunzel Benzin enjektör temizleyici ile kullanılması aracınız için çok daha faydalı olacaktır. TÜM BENZİN VE LPG Lİ ARAÇLAR İÇİN UYGUNDUR.
Geri Bildirim Ver