3
Fırın kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

KUMTEL B66-SF2 Fırın Turbo Fanlı Beyaz Ankastre (MT)

5.409 TL
A+
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.269 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.899 TL
12.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

KUMTEL B66-SF2 Fırın Turbo Fanlı Beyaz Ankastre (MT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYCEM TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: SAKİNE AYDOS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190059757
    Bu ürün EYCEM TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel Beyaz Cam Ankastre Fırın B66 - SF2 (MT)4 PRO 3DÜĞ(PLUS) A+ Enerji Sınıfı Harr Teknoloji Ile %40 'a Varan Enerji Tasarrufu Ve Kolay Temizlenebilen Geniş Iç Hazne 4 Pişirme Fonksiyonu Ayarlanabilir Termostat Ve Zil Uyarılı Zaman Ayarı Turbo Fan Ve Güçlü Iç Aydınlatma Sökülebilir Çift Cam Kapak Tel Izgara Ve 1 Adet Geniş Emaye Pişirme Tepsisi Tel Raf Sistemi 24 Ay Kumtel Garantili

Ürün Özellikleri

  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 4 fonksiyon
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 40-60 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pişirme Özelliği Turbo
  • Saat Tipi Mekanik Programlanabilir Saat
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Kumtel Turbo Fanlı Beyaz Ankastre Fırın

Ankastre setlerinin vazgeçilmez ürünleri arasında bulunan fırınlar, her mutfağın olmazsa olmaz ihtiyaçları arasında yer alır. Birbirinden farklı yemeklerin ve tatlıların yapılmasını sağlayan bu modeller lezzetli ve konforlu bir deneyim sunar. Kumtel ankastre fırın turbo fana sahip olduğundan hızlı pişirme imkanı sağlar. Aynı zamanda kolaylıkla ısınarak kullanıma hazır hale gelir. Birbirinden kullanışlı 4 farklı fonksiyonu ile pişirme işlemlerinde destek olurken yemeklerinizin leziz olmasını sağlar. Yapacağınız yemeğe göre ayarlamalarınızı yapabilirsiniz. Mekanik programlanabilir saatinden faydalanarak da yiyeceğiniz hazır olduğunda kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Güçlü iç aydınlatma ile tatlınızın ya da yemeğinizin pişme durumunu kontrol edebilir ve sürekli fırın kapağını açmak zorunda kalmazsınız. Harr teknolojisi ile üretilen bu ürün sayesinde enerji tasarrufu elde edebilir ve ekonomik bir kullanıma sahip olabilirsiniz.

  • 4 fonksiyonlu pişirme
  • Hızlı çalışma imkanı
  • Mekanik programlanabilir saat

Pişirme Fonksiyonlu Kumtel Turbo Ankastre Fırın

Pişirme Fonksiyonlu Kumtel Turbo Ankastre Fırın

Ankastre fırın tercih ederken kullanım alanınıza göre pişirme fonksiyon sayısı oldukça önemlidir. Bu fonksiyonların fazla olduğu modeller, birbirinden farklı yemekleri kolayca pişirmenizi sağlar. Kumtel turbo ankastre fırın 4 farklı pişirme fonksiyonuna sahiptir. Böylelikle dilediğiniz ayarda dilediğiniz sıcaklıkta kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu özelliğine ek olarak hızlı ısıtma teknolojisi sayesinde kullanım konforunuzu artırabilirsiniz. Çıkarılabilir tel ızgaralarını istediğiniz bölmeye takabilirsiniz. Aynı zamanda kullanım şeklinize göre içerisinden çıkarabilirsiniz. Üst bölümünün fazla pişmesini istiyorsanız yukarıda bulunan ızgaraya tepsinizi yerleştirebilir ve yiyeceğinizin hızlı bir şekilde istediğiniz kıvama gelmesini sağlayabilirsiniz. A enerji sınıfına sahip olan bu modelden faydalanarak enerji tasarrufunda bulunabilir ve ekonomik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de pişirme fonksiyonu fazla olan ankastre fırın arıyorsanız Kumtel tarafından üretilen bu modeli satın alabilir ve kullanım kalitenizi artırabilirsiniz.

Hızlı Çalışma İmkanı Sunan Kumtel Beyaz Ankastre Fırın

Hızlı Çalışma İmkanı Sunan Kumtel Beyaz Ankastre Fırın

Hızlı bir şekilde çalışan fırın modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Turbo fana sahip olan modeller hızlıca çalışır ve işlerinizin pratikleşmesine yardımcı olur. Kumtel turbo fanlı fırın her ankastre setine uyum sağlayarak kullanım konforunuzu artırır. Aynı zamanda beyaz renkli tasarımı ile her beyaz eşyanıza uyum sağlar. Böylelikle dekoratif kullanım imkanınızı da destekler. 60 litre kapasitesi olan bu model geniş iç hacme sahiptir. Bu sayede müşterilerinin deneyimini artırır. Kolaylıkla monte ve demonte edilebilme özelliği ile dilediğiniz zaman yerini değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda hızlı çalışma imkanından faydalanarak yemeklerinizi ve tatlılarınızı pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Siz de turbo fana sahip olarak hızlıca çalışan ve ısınan bir model satın alma istiyorsanız Kumtel turbo fanlı beyaz ankastre fırını tercih edebilir, kaliteli kullanım elde edebilirsiniz.

Avantajlı Kumtel Turbo Fanlı Beyaz Ankastre Fırın Yorumları

Avantajlı Kumtel Turbo Fanlı Beyaz Ankastre Fırın Yorumları

Ankastre fırın modellerini satın alırken dikkat edilmesi gereken özellikler arasında ürünün fiyatı ve müşteri yorumları bulunur. Kumtel tarafından satışa sunulan ankastre fırın modeli oldukça kaliteli bir kullanım vadeder. Birbirinden farklı ayarlarına ek mekanik programlanabilir saati bulunur. Zil uyarılı zaman ayarı ile dilediğiniz zamana programlayabilir ve istediğiniz lezzete ulaşabilirsiniz. Ürünü kullanan müşteriler genişliğinden ve özelliklerinden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Aynı zamanda yemeklerini ve tatlılarını lezzetli bir şekilde hazırlarlar. Bu memnuniyet derecelerini Trendyol’da ürünün alt kısmında bulunan yorumlarda belirtirler. Kumtel turbo fanlı beyaz ankastre fırın yorum kısmını okuyabilir ve müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan birbirinden farklı sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Kumtel turbo fanlı beyaz ankastre fırın fiyatının avantajından faydalanarak ürünü bütçenizi sarsmadan satın alabilir, ekonomik bir sürece sahip olabilirsiniz.