1
Elektrikli Soba kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

KUMTEL Elektrikli Mini Şömine Soba 2200w Ks-2760

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KUMTEL Elektrikli Mini Şömine Soba 2200w Ks-2760

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BORAKS Satıcı Ünvanı: BORAKS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ALIM SATIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0180044039400014 Vergi Kimlik Numarası: 1800440394
    Bu ürün BORAKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel Mini Şömine Isıtıcı 2200 W Ks-2760 Devrilme Emniyetine Sahip Olan Kumtel Ks-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı Düşme Ya Da Devrilme Gibi Beklenmedik Olaylar Meydana Geldiğinde Sizi Ve Ailenizi Korumak Için Otomatik Olarak Elektrik Bağlantısını Kesiyor. Ayarlanabilir Termostatı Ile Sıcaklığı Belli Bir Seviyeye Ayarlayabiliyorsunuz. Odanın Isısı Düştüğünde Ayarlanabilir Termostat Otomatik Olarak Devreye Girerek Sıcaklığı Eski Düzeyine Getiriyor. Ayarlanabilir Termostat Özelliği Aynı Zamanda Enerji Kaybını Önleyerek Elektrik Tasarrufu Yapmanıza Da Imkan Tanıyor. A Sınıfı Enerji Tüketen Kumtel Ks-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı Bütçenize Katkıda Bulunuyor. Kumtel Ks-2760 2200 W Mini Şömine Isıtıcı Ortalama 20 Metrekarelik Bir Alanı Oldukça Rahat Bir Biçimde Isıtabiliyor. Isıtma Gücü: 2200 W Isıtma Tipi: Quartz Enerji Tüketimi: A Sınıfı Flament (Tüp) Sayısı: 4 Ürün Ebatı: 52 Cm X 61 Cm X 20 Cm Tel Sarımı: Elipsodial 24 Ay Kumtel Garanti?li?di?r.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2200 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

KUMTEL KS2760SS 2200 W Elektrikli Mini Şömine Soba

Soğuk havalarda bulunduğunuz ortamı ısıtmak için güvenilir ve kaliteli Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı sobayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, yüksek ısıtma gücüyle sıcak ve rahat bir ortam yaratmanızı sağlar. Ürün, kış mevsimi için son derece idealdir. Düşük enerjiyle yüksek performans sağlayan Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı sobayı hem evde hem de iş yerinde kullanabilirsiniz. Ürün, ayarlanabilir yapısı ve istenilen ölçüde sıcaklık verme özelliği sayesinde istenilen her yerde rahatlıkla kullanılır.

  • Renk: Siyah
  • Güç: 2200 W ileri teknoloji ısıtma gücü
  • Ölçü: 52 cm x 60 cm x 20 cm

Kumtel Ks 2760 Elektrikli Isıtıcı Sobanın Özellikleri Nedir?

Kumtel Ks 2760 Elektrikli Isıtıcı Sobanın Özellikleri Nedir?

Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı sobayı kaliteli kılan özelliklerin başında ayarlanabilir termostat gelir. Akıllı termostat özelliği sayesinde ısıyı belli bir sıcaklıkta tutmak mümkündür. Akıllı termostat, odanın ısısı düştüğünde otomatik olarak devreye girer ve ısıyı yükseltir. Bu sayede oda, sürekli olarak aynı sıcaklıkta tutulabilir. Kumtel 2200 W elektrikli mini şömine sobanın termostat özelliği, aynı zamanda enerji kaybını da önler. Yalnızca gereken zamanlarda enerji harcayarak çalışan Kumtel 2000 W elektrikli mini şömine soba, Quartz ısınma tipiyle çalışan bir üründür. Isınma, ışınların yönlendirilmesiyle gerçekleşir. Quartz ısınma sistemi sayesinde istediğiniz her yeri kolaylıkla ısıtabilirsiniz. Kumtel KS 2760, kolay taşınabilen bir üründür. İstediğiniz her yere taşıyabilir ve güvenle kullanabilirsiniz. Ürünü çalıştırmak için herhangi bir kurulum ya da montaj gerekmez. Fişe taktıktan sonra kullanma kılavuzundaki yönergeleri takip ederek kullanabilirsiniz.

Mini Şömine Elektrikli Isıtıcı Sobanın Kullanımı Kolay mı?

Mini Şömine Elektrikli Isıtıcı Sobanın Kullanımı Kolay mı?

Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, yüksek performans sağlayan bir üründür. Sobanın sağ üst kısmında bir panel kısmı bulunur. Burada açma kapama ve ısı ayar düğmesi yer alır. İstediğiniz sıcaklığı bu düğme ile kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Kumtel KS-2760 2200 W mini şömine, yüksek ısıtıcı gücü sayesinde bulunduğu ortamı oldukça kısa bir süre içinde ısıtır. Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, fişe takılarak hemen kullanıma hazır hâle gelebilir. Isı seviyesi kolay bir biçimde ayarlanabilir ve yönlendirilebilir. Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba ürününü kapalı alanlarda güvenle kullanabilirsiniz.

Kumtel Mini Şömine Elektrikli Isıtıcı Soba Güvenilir midir?

Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, son derece güvenilir bir üründür. Bu ürünün devrilme emniyeti bulunur. Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, ayakları hareket ettiğinde ısıtıcısı otomatik olarak durur. Bu sayede meydana gelebilecek çeşitli kazaları engeller. Sobanın çalışabilmesi için ayaklarının düz bir zemin üzerinde ve eşit şekilde durması gerekir. Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, aynı zamanda elipsoidal tel sarımı ile tasarlanmıştır. Bu sayede %25 daha fazla ısı performansı sağlar. Kumtel KS 2760 elektrikli mini şömine ısıtıcı soba, düşük voltajlarda elektrik tüketerek yüksek performanslı çalışan bir üründür. Isıtıcı alanında Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Kumtel tarafından tasarlanan bu ürün, son derece kullanıcı dostudur.

Dilerseniz Trendyol üzerinden Kumtel KS2760SS 2200 W elektrikli mini şömine soba yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alabilir, kolay ve güvenli alışveriş deneyiminin tadına doyasıya varabilirsiniz.