KUMTEL Bh1800 Dikey Isıtıcı Soba

2.393 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KUMTEL Bh1800 Dikey Isıtıcı Soba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND UCUZLUK Satıcı Ünvanı: BAYRAM İRİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4800352485
    Bu ürün TREND UCUZLUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel Dikey Isıtıcı • Otomatik ısı dengeleme sistemi • Devrilme emniyetli • 2 kademeli güç ayarı (900W - 1800W) • Taşıma kulbu • Kablo sarma bölümü

Ürün Özellikleri

  • Güç 1800 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Kumtel Bh1800 Dikey Isıtıcı Kule 1800 Watt Soba Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Isıtıcılar, soğuk havalardan korunmak için kullanılan cihazlardan biridir. Ev ve iş yerlerinde portatif kullanım rahatlığı sunan Kumtel BH1800 dikey ısıtıcı soba, bulunduğu mekanı anında ısıtır ve konforlu, sıcak bir ortam sağlar. Kumtel BH-1800 ısınmış olan havanın kapalı mekan içerisinde dağılmasını ve her bölgenin aynı sıcaklıkta olmasına imkan verir. Mekandaki havanın kurumasına engel olarak kendi özel rezistanslarını kullanarak çalışır. İnce tasarımı sayesinde ofis ve ev içinde zarif bir görünüm oluşturur. Kablo sarma bölümü ile dağınık görünümü engeller. Kumtel BH 1800 dikey ısıtıcı kullanıldığı mekanda karmaşık görünümü ortadan kaldırır. Devrilmeye karşı emniyetli olması nedeniyle çocuklu ve evcil hayvanlı aileler için güvenli kullanım sağlar. Ürünün iki kademeden oluşan kullanım ayarı da vardır.

  • Alüminyum gövde
  • Devrilme emniyeti
  • 2 kademe güç ayarı

Kumtel Dikey Isıtıcı BH-1800 Teknik Özellikleri

Kumtel Dikey Isıtıcı BH-1800 Teknik Özellikleri

Soğuk mekanları güvenle ısıtan Kumtel dikey ısıtıcı BH-1800 teknik özellikleri ile öne çıkar. Yüksek ve dikey olması nedeniyle kule adını alan Kumtel BH 1800 ısıtıcı 1800 W güçle çalışarak yüksek performans gösterir. İki farklı sıcaklık ayarı sunar. Böylece sıcak ya da çok sıcak olarak ortam ısısını düzenleme imkanı verir. Hızlı ve verimli ısıtma gücü sayesinde evde veya ofiste alanları hem hızlı hem de eşit olacak biçimde ısıtır. Kompakt tasarımı ile Kumtel MH 1800 dikey ısıtıcı ofis, çalışma odası, ev, yatak odası, oturma odası ve ihtiyaç duyduğunuz her iç mekan için ideal kullanım sağlar. Devrilme ya da aşırı ısınma gibi güvenlik sorunu olabilecek durumlarda otomatik kapanma sistemi ile sizi ve sevdiklerinizi korur. Evinde evcil hayvan besleyen ya da çocuklu aileler için güvenlidir.

Kompakt Tasarımı ile Kumtel BH 1800 Dikey Isıtıcı 1800 Watt

Kompakt Tasarımı ile Kumtel BH 1800 Dikey Isıtıcı 1800 Watt

Kumtel BH 1800 dikey ısıtıcı 1800 Watt kullanım alanları açısından alternatif sunar. Kolay taşınır olması sayesinde ihtiyaç duyulduğu her yere götürülebilir. Kumtel BH-1800 kule ısıtıcı iç mekanlarda olduğu kadar dış mekanlar için de tercih edilebilir. Ev içi, kapalı balkon, sera, çalışma odası, mutfak gibi alanların dışında kafe ve restoranların yarı kapalı bahçelerinde, iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Dekorasyonun bir parçası olması amacıyla dik olarak üretilen ısıtıcı, fazla yer kaplamaz ve ortama şık bir hava katar. Kumtel BH1800 dikey ısıtıcı soba kullananlar ısıtıcının renginin siyah olması sayesinde ortam dizaynında zorluk yaşamadan mekanlarda farklı bir atmosfer yaratabilir. Kızılötesi ışınlarını yayarak ortama ısı veren soba, dışarıda yağmur ve sudan korunmalı, nemli kalmamalıdır. Kablo boyu uzun olan ürünün taşıma kulbu ile kablo sarma bölgesi bulunur. Böylece, cihaz istenilen alana taşınır.

Beğenilen Kumtel BH 1800 Fiyatları ve Yorumları

Beğenilen Kumtel BH 1800 Fiyatları ve Yorumları

Kumtel BH 1800 fiyatı ve kullanım rahatlığıyla tercih edilir. Kumtel BH 1800 özellikleri ile müşterileri memnun edebilir. Ayaklı ve dikey olduğu için yer kaplamaz. Siyah rengiyle mekanların dekorasyonuna uyum sağlar. Dekoratif ve şık tasarımı ile özellikle iç mekanlarda tercih edilir. Dış mekanlarda ise yağmur altında olmadığı sürece bahçede ya da açık alanda oturanları soğuktan korur ve geniş bir alanı ısıtır. Kumtel BH 1800 yorum yapan müşterilerin memnuniyeti ile kendini bir adım öne çıkarır. Kumtel BH1800 dikey ısıtıcı soba fiyat aralığı ise ürünün teknik özelliklerine ve tasarımına göre belirlenir. Sobanın yaydığı ısı, güç ayarları ve boyutu tercih nedenlerinden bazılarıdır. Kumtel BH1800 dikey ısıtıcı soba yorum ve olumlu geri dönüşler sayesinde ürünün sevilen bir model olduğu söylenebilir. Soğuk havalarda ısınmak için bu ürünü uygun fiyatlarla Trendyol’dan alabilirsiniz.