Kumpazar Titiz Sihirli Sünger 2li

52,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kumpazar Titiz Sihirli Sünger 2li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KumPazar Satıcı Ünvanı: SGA ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769259094500001 Vergi Kimlik Numarası: 7692590945
    Bu ürün KumPazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titiz Sihirli Sünger 2li
Geri Bildirim Ver

Etkileyici Formülü ile Kumpazar Titiz Sihirli Sünger

Standart süngerlere göre daha uzun süre dayanan titiz sihirli sünger, daha iyi temizlik kalitesi de sağlar. Bu açıdan hassas yüzeylere bulaşık ve çeşitli ürünler için hafif ve ışıltılı temizlik performansı sunar. Mükemmel su emme özelliğine sahip Kumpazar titiz sihirli sünger 2’li kp.tp.435 filigran oluşumunu da azaltır. Deterjan ile kullanıldığında mükemmel köpürme performansı sunmasının yanı sıra özel yapısı sayesinde bulaşıklara zarar vermeden inatçı lekeleri kolayca temizler. Bu açıdan bu sihirli süngerin köpürmesi kolaydır. Tezgah üstü, ocak ve aspiratör gibi temizlenmesi zor yüzeylerde mükemmel sonuçlar da sunan kumpazar titiz sihirli sünger deterjansız bir şekilde kullanıldığı zamanlarda bile mükemmel temizlik için idealdir. Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış etkileyici bir temizleme elemanı olduğu için ise son derece ergonomik ve çekici seçenekler sunar.

  • Üstün Köpürme
  • Kaliteli Temizlik
  • Kolay Yıkama

Kumpazar Titiz Sihirli Sünger

Kumpazar Titiz Sihirli Sünger

Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen titiz sünger hem görüntüsü hem de muazzam temizleme özelliği ile mükemmel bir çözüm sunar. Ankastreleri zarar vermeden temizleyen bu ürün, her alan için yüksek kaliteli bir temizleme yöntemi sağlar ve yağ oluşmasını engeller. Sert zemin, cephe ve yüzeylerde etkili olan bu ürün seçeneğini verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu yüksek kaliteli sihirli sünger, oluşan çizgileri, çizikleri ve hoş olmayan görüntüleri ortadan kaldırma özelliğine de sahiptir. Bu temizleme elemanının zarif ve özel yapısı dikkat çeker ve ergonomik ve avantajlı olarak kullanılabilir. Bu açıdan titiz sihirli sünger kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Üstelik Kumpazar titiz sihirli sünger 2’li kampanya ve indirimlerini takip ederek ürüne daha uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Az Deterjana İhtiyaç Duyan Kumpazar Sünger

Az Deterjana İhtiyaç Duyan Kumpazar Sünger

Esnek yapısı ve kullanım kolaylığı ile sert ve zor lekelerin temizlenmesinde oldukça kullanışlı olan Kumpazar sihirli sünger, mutfak başta olmak üzere evin her alanında en iyi sonuçları verir. Sihirli süngerin kullanımı oldukça kolaydır. Üstelik ergonomik bir üründür ve fonksiyonel sonuçları ile mükemmel bir temizlik sunar. Mutfağı veya banyoyu temizlik maddesi kullanmadan kullanmak isteyen veya kokulara karşı hassas olduğu için temizlik maddelerini sevmeyen kullanıcılar için geliştirilen bu sihirli sünger, kullanıcılara üst düzeyde konfor sağlar. Deterjanlı veya deterjansız kullanmak için çok uygun olan bu ürün, optimum temizliği garanti eder. Ayrıca mikrodalga fırınlar, ocak, sobalar ve ankastre ürünler, bu sihirli sünger kullanımının önemli örnekleridir. Bu ürüne ulaşmak için ise Kumpazar titiz sihirli sünger 2’li satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.

Kumpazar Sünger Özellikleri ve Fiyatları

Kumpazar Sünger Özellikleri ve Fiyatları

Kumpazar sihirli süngerlerin en dikkat çekici özelliği genellikle mikrofiberden yapılmış olmalarıdır. Bu nedenle Kumpazar titiz sihirli sünger 2’li yorum ve değerlendirmelerinin oldukça olumlu olduğunu görebilirsiniz. Çünkü bu sihirli süngerler, kullanıcısına mükemmel temiz bulaşıkları vadeder. Ayrıca bu sihirli sünger, hassas yüzeylerde ve lavabolarda kullanıma da uygundur. Derin tencere ve tavaları daha hızlı temizlemenizi sağlayan bu süngerler, su itici ve kolay köpüklenme özellikleri ile donatılmıştır. Su ile sürekli temas halindeyken dahi kalitesini koruyan sihirli sünger hem görünüm hem de işlevsellik açısından mükemmel bir üründür. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret edip dilerseniz ilk olarak Kumpazar titiz sihirli sünger 2’li fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz. Ardından yine bu adres üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde Kumpazar sihirli sünger siparişinizi oluşturabilirsiniz.