Genel Markalar Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk

276,63 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
276,55 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
297,37 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcım Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520273815
    Bu ürün Kitapcım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 'Zaten çocukluğumun çoğu günü bu Bandırma Gemisi nde geçtiği için her tarafını cin gibi bilir ve bu gemiyi çok severdim. Kaptan İsmail Hakkı Amca da beni çok severdi, her seferden dönüşte hediyeler getirirdi. Beynimde fırtınalar yaratan, hayalimde canlandırdığım bu büyük komutanı görmeden gidemezdim. Babama 'Ne olur beni Mustafa Kemal e götür' diye yalvardım. Babam önce düşündü sonra 'Gel bakalım oğlum, bir çaresini buluruz belki' deyince sevinçten kalbim uçuyordu. Kız kulesi açıklarında demirleyen Bandırma Vapuru na babamla beraber bir sandalla çıktık. Annemi rıhtıma bırakmıştık. Biraz sonra babam beni bırakıp gittiği yerden dönerek 'Gel bakalım oğlum, Mustafa Kemal e götüreceğim seni' dedi. Hayal mi görüyordum? Mustafa Kemal e ayrılan kamaraya geldik, beraberce içeri girdik, karşımda masmavi gözleriyle çakmak çakmak bakan büyük Komutan büyük asker Mustafa Kemal oturuyordu. Bize doğru seslenerek 'Hacı Bey, maşallah delikanlı cin gibi, bakışları akıl dolu, gel bakalım yanıma' dedi. Yanına nasıl gittik, elini nasıl öptüm, yanağımı nasıl okşadı ki rüya gibiydi Allahım… Bana 'Adın ne senin' diye sorunca kendime geldim 'Nurettin efendim' dedim. Bana 'Bu ülke hepimizin, ama esas siz gençlerin. Mücadeleden yılmak yok, tamam mı?' dedi. Sonra babama dönerek 'Hadi Hacı Bey, artık veda sona ersin, yolumuz uzun' diyerek bizi nazikçe yolladı...' Nuri Ulusu Nutuk a daha önce hiç bu gözle bakmış mıydınız?... 'Hatıratlarla Karşılaştırmalı NUTUK'... Mustafa Kemal Atatürk ün sadeleştirilmiş Nutuk kitabını bölüm bölüm, bizzat yaşanmış hatıralar ve yazılmış hatıratlarla anlatıyor bu eser... Ve yetinmiyor, çerçeve yazılarla hatırat sahiplerini, Milli Mücadele nin önemli olaylarını, kim kimdir i anlaşılır bir dille okuyucuya sunuyor. Roman gibi film gibi bir akışla, bir solukta anlatıyor... Milli Mücadele yi, Vatan ın nasıl kurtulduğunu, Cumhuriyet in nasıl inşa edildiğini ve Mustafa Kemal Atatürk ü anlatıyor… Ürün Adı: Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk Ürün Kodu: 9786057864840 Yazar: Mustafa Kemal Atatürk Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 1304 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver