Kuki 20 Ad. A4 Büyük Boy (kız) Kum Boyama Seti ( Kız 20 Model 1'er Ad.)

330 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
12 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345 TL333 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kuki 20 Ad. A4 Büyük Boy (kız) Kum Boyama Seti ( Kız 20 Model 1'er Ad.)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobialem - Dünya Magnet Satıcı Ünvanı: DÜNYA MAGNET MIKNATIS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631138787200001 Vergi Kimlik Numarası: 6311387872
    Bu ürün Hobialem - Dünya Magnet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • A4 Büyük Boy 20x28 cm Ebadındadır. Her Bir Kum Boyama Kartında 9 Renk Kum Bulunur. Kum Boyama, çocukların ve yetişkinlerin sevdiği parlak, renkli, eğlenceli sanat ve zanaat aktiviteleridir. , adından anlaşılacağı gibi kumun boyanması değil, bu aktivite için özel hazırlanmış kendinden yapışkanlı kum boyama kartının ya da hazırlanmış bir şablonun renkli kumlar yapıştırılarak boyanmasıdır. Özellikle çocukların ince kas becerilerini arttıran ve zeka gelişimlerini destekleyen bu etkinlik, çocukların hem eğlenceli vakit geçirmelerini sağlar hem de bu etkinliğin başarı ile bitirilmesi ile çocukların özgüvenlerini arttırır. Kum Boyama Aktivitesi, çocukların renkleri ayırt edip öğrenmesini, önceden hazırlanmış kum boyama kartlarını boyarken bir sonraki adımı düşünerek zihinsel becerilerinin artmasını, duygusal gelişimlerini birleştirerek hayal gücünü, becerilerini ve yaratıcılığını geliştirmesini sağlar. Böylelikle çocuklar dikkatini bir noktaya toplamayı ve becerilerini organize etmeyi öğrenir. , hayal gücüne bağlı olarak karton üzerine kazınmış olarak birtakım resimleri, sayıları veya harfleri sırayla renklendirmesine olanak verir. Çocuğun karton üzerindeki resim veya yazıları istediği sırada ve istediği gibi boyaması, onun plan yapma kabiliyetine yardımcı olmakla birlikte, sanatsal faaliyetlere yatkın olmasını sağlamakta ve hatta gelecekteki seçimlerinde sağlıklı kararlar almasına imkân vermektedir. Anne ve babayla ya da aileyle birlikte yapılan Kum Boyama ise, çocuğun ailesiyle geçirdiği zamanın kalitesini kat kat artırır. Çocuk yaptığı resmi özel jelatin poşetine koyarak muhafaza eder ve evdeki bir duvarda ya da odasında sergileyebilir. Eserini sergilemesi çocuktaki özgüveni artırır ve mutlu olmasını sağlar. dediğinizi duyar gibiyiz, sizler için sırasıyla ve basitçe nasıl yapılması gerektiğini yazıyoruz. Bir kürdan yardımı ile kartındaki resim üzerindeki parçalar sırasıyla, çizim yerinden çıkarılır. Açılan kısım yapışkanlıdır. İstenilen renteki kum bu alanı kapatacak şekilde serpilir. Serpme işlemi yapıldıktan sonra fazla kum çırpılır. Kalan kumlar yapışıp kaldığı için, resmin açılan o kısmını boyamış olur. Sırayla ve teker teker resmin diğer parçaları için de aynı işlem farklı renkte kumlar kullanılarak tekrarlanır. 'nın yüzeyi tamamen kumla kaplanıncaya kadar işleme devam edilir. Boyama işlemi bittikten sonra kum boyama kartı folyo içine koyup muhafaza edilir.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Kağıt Tipi Tabaka Kağıtlar
Geri Bildirim Ver