7
Saç Maskesi kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi 500 ml

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
148,90 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
167,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuaf Saç Bakım Maskesi Keratino 500 ML 8690812125132 Kuaf Saç Bakım Maskesi Keratin 500 ML Saçlarımızın da aynı cidimiz gibi önemle dikkatli bakıma ihtiyacı olduğunu buna da özen göstermemiz gerektiğini biliyoruz mümkün oldukça devam ederek uygulamamız gerekmektedir. Yıpranmış , kırık , zayıf,boya , güneş ışıklarının , yağmur , rüzgar dış etkenleri çevresel koşulların etkisinden dolayı hasara uğramış ve bakıma ihtiyaçı duyulan zamanlar da kullandığımız maskeler saç bakım kremleri dışarıdan takviye ettiğimiz besinler nem ile süreklilik özen isteyen bir durumdur. Saçlarımızın cildimiz gibi tipine şekline bakarak boyalı , yağlı , kuru , karma , kalın telli olan şekillerine göre saçlarımıza uygun maske seçimlerimizi yaparak bakımlarımızı gerekli özen ve zamana içerisinde uygulamamız gerekmektedir. Keratin saç maskesinin saçlarımızın güçlenmesinde beslenmesinde çabuk uzamasında ki onarım etkisinin beraberin de besleyici soya protein sayesinde yıpranmış bakım ihtiyacını gideren derinlemesine yoğun güzel etki eden istenilen sonuçları almamızı sağlayan saç bakım kremidir. Duşta kullanıla bilindiği gibi duştan sonra da kullanmak mümkün olan seçenekleri ile sunulmaktadır. Bir çok internet sitesinde kuaförlerden güzellik malzemesi satış noktalarında kolaylıkla temin edilebilmektedir A : Mutlaka saç tipine uygun olanı seçmeliyiz. B : Daha iyi sonuçlar için tarif ve kullanma şekline gerekli özeni göstermemiz şarttır C : Her zaman alerji riskini önemle takip etmemiz gerekmektedir D : Durulama ve kullanma miktarına önerilere dikkat etmemiz gerekmektedir

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi

Saç, her insan için çok önemlidir. Bundan dolayı bakımına da ekstra özen gösteririz. Zaman geçtikçe saçlar yıpranır ve elastikiyetini de kaybeder. Böyle olumsuz durumlarla karşılaşarak cansız saçlar elde etmemek adına çeşitli bakım kürleri uygulanmaktadır. Bunlardan birisi de Kuaf profesyonel keratin saç maskesi ürünüdür. Keratin; saçın, derinin ve tırnakların ham maddesidir. Keratin takviyesi, saça parlaklık ve güçlülük kazandırırken kopma ve kırılmaları da önler. Kuaf maskesi de bu vaatleri yerine getirmek için geliştirilmiştir.

 
  • Saçlara istenilen nem takviyesini sağlar.
  • Saçlara daha elastik olma özelliği kazandırır.
  • Saçların ihtiyacı olan keratin desteğini sağlayarak güçlü ve canlı saçlar elde etmenizi sağlar.

Kuaf Keratin Saç Maskesi Özellikleri Nelerdir?

Kuaf Keratin Saç Maskesi Özellikleri Nelerdir?

Kuaf’ın geliştirdiği bu özel maske, saçların zamanla yitirdiği keratin desteğini takviye olarak almalarını sağlar. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır. Uzun vadede kullanımı ile birlikte gözle görülür etkiler elde edilir. Yıpranmış, kırık, boyamadan kaynaklı yanık, güneş ışığına fazla maruz kalarak nemini kaybetmiş ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar için oldukça önemlidir. Her saçın da kendine ait özellikte olduğunu unutmamak önemlidir. Kuru veya yağlı saçların kendilerine göre farklı maske çeşitleri bulunmaktadır. Kuaf profesyonel keratin saç maskesi 500 ml boyutundadır. Böylece uzun süre kullanım ömrü de sağlar. İster duşta ister duştan önce veya sonra kullanıma uygundur. Alerjik reaksiyon göstermemesi adına önceden küçük bir alanda uygulama yapılması doğru sonuç almaya yardımcı olur.

 

Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi Avantajları Nelerdir?

Kuaf Profesyonel Keratin Saç Maskesi Avantajları Nelerdir?

Ürün, yıpranmış saçların eski haline gelmesi için tasarlanmıştır. Profesyonel kullanım için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Fiyat performans açısından büyük avantaj sağlar. En az haftada bir uygulama baz alınırsa 500 ml boyutu uzun süre kullanım ömrünü de beraberinde getirir. Saç tipine uygun olan çeşit tercih edilirse doğru bir sonuç elde edilir. Uzun süre kuru bir şekilde muhafaza edilebilir. Hijyenik ortamda geliştirilmiştir. Profesyonel kullanıma uygun olmasından dolayı da tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği saç maskesi türlerinin başında gelir. Kolay kullanılır oluşu ve saça nem kazandırması ile saç sağlığınızı güvence altına alır. Kuaf profesyonel keratin saç maskesi kullananlar tarafından yapılmış yorumlardan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir saç maskesinden beklenen maksimum performansı göstererek saçınıza güzel bir dokunuş sağladığını gösterir. Uygun fiyat avantajı ile her bütçeye uygundur.

 

Kuaf Saç Maskesi Fiyatı ve Yorumları

Kuaf Saç Maskesi Fiyatı ve Yorumları

Saç maskesinin içeriğinde bulunan özler, protein ve keratin saç yapısını düzeltirken kaybettiği elastikiyet ve parlaklığın yerine getirilmesinde de etkilidir. İçeriğinde bulunan bileşenler saça iyi gelen ve hücre yenileyen özelliğe sahiptir. Kuaf profesyonel keratin saç maskesi yorumlar ve değerlendirmelerine bakıldığında müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Birçok bitkisel yapıyı içinde barındırmasına rağmen fiyatı oldukça uygundur. Kendi saç tipinize uygun olan çeşidi seçmenizde yarar vardır. Fiyatı sayesinde ve kolay uygulanabilir oluşuyla da tercih sebebidir. Ayrıca size zaman tasarrufu da sağlar. Hemen uygulanıyor oluşu ile kuafördeki işlem uzunluğuna elveda diyebilirsiniz. Eğer sağlıklı bir saça kavuşmak istiyorsanız başvuracağınız maskelerden biridir. Kuaf profesyonel keratin saç maskesi fiyatı seçenekleri Trendyol’da yer almaktadır. Sağlığınızı riske atmayan güvenilir bir ortamda üretilmiştir. Daha fazlası için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.