Ktools Pikap - Çanta Pikap Nostalgie K344 - Kırmızı

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.249 TL2.195 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.343,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ktools Pikap - Çanta Pikap Nostalgie K344 - Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Plakmarketi Satıcı Ünvanı: PALERMO KÜLTÜR ÜRÜNLERİ DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720005072900013 Vergi Kimlik Numarası: 7200050729
    Bu ürün Plakmarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizi zaman tünelinde yolculuğa çıkaracak ve ses deneyimi yaşatacak olan Nostalgie K344 vazgeçilmeziniz olacak. Cihazlarınızı bluetooth özelliği ile NOSTALGIE K344'e kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Digital seslerden sıkılmış olan insanlar için mükemmel düzeyde ses deneyimi yaşatacak olan bu nostalji plak çalar ile sevmiş olduğunuz sanatçıların plaklarını dinlemenin tadını çıkartın. Fonksiyonel tuşları ile kolaylıkla müziğin sesini kısıp açabilir dinlediğiniz müzikleri ileri geri alabilir ve başlatıp durdurabilirsiniz. 2 adet sağ ve sol yan yüzeyinde bulunan hoparlör ile sesi sizi kendine hayran bırakacak. Arka kısmında bulunan Aux çıkışları sayesinde aux bağlantısı da sağlaya bilirsiniz.. Bluetooth Bağlantısı ile telefonunda bulunan müzikleri rahatlıkla dinleyebilir, arka yüzünde bulunan Rca ses bağlantı sistemine harici hoparlör bağlayarak daha mükemmel bir sese ulaşabilirsiniz. 33/45 devir plakları çalar.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kablosuz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver