Kt Grup Sevimli Yavru Hayvanlar Oda Arkadaşları Çocuk Odası Duvar Sticker Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kt Grup Sevimli Yavru Hayvanlar Oda Arkadaşları Çocuk Odası Duvar Sticker Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜNÜN PAKET BOYUTU: 100 X 120 CM Duvar sticker'ları ev dekorasyonu için özel olarak geliştirilmiş Amerikan malı vinil malzemeden üretilir. Çin malı ürünlerde kullanılan PVC ağır metaller içeren ve sağlığa zararlı kanser yapıcı solvent bazlı boyalardan değildir. Kolayca yapıştırılır, kolayca sökülür. Yağlı boya, saten boya, ahşap, cam, mobilya, plastik gibi tüm pürüzsüz yüzeylere uygulanabilir, söküldüğünde iz bırakmaz Pürüzlü, çıkıntılı ve zor yüzeylere uygulanamaz. Arkası kendinden yapışkanlıdır. Ekstra bir kimyasal yapıştırıcı kullanmanıza gerek yoktur. Çevre ve insan sağlığına zarar vermez, toksik madde içermez SGS raporu mevcuttur. Ürün, Kargoda zarar görmemesi adına Özel koruyucu Tüpler içerisinde gönderilir. NOT: LÜTFEN, ÜRÜNÜ KARGO GÖREVLİSİ KAPIDAN AYRILMADAN AÇARAK GEREKLİ KONTROLLERİ SAĞLAYINIZ. KARGODAN KAYNAKLANAN BİR PROBLEM OLMASI DURUMUNDA GÖREVLİ İLE BİRLİKTE "HASAR TESPİT TUTANAĞI" TUTUNUZ.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Kt Grup Sevimli Yavru Hayvanlar Oda Arkadaşları Çocuk Odası Duvar Sticker Seti

Ev dekorasyonu konusunda farklı fikirler ve öneriler bulunur. Özellikle çocuk odasında yapılabilecek pek çok farklılık ve uygulama vardır. Gerek kullanılacak ürünler gerekse duvarlara yapılacak renkli dokunuşlar, ortamı farklı kılar. Çocuklar, canlı ve ferah bir yapıya sahip olan ortamlardan keyif alır. Kt grup sevimli yavru hayvanlar oda arkadaşları çocuk odası duvar sticker seti sayesinde rengarenk ve cıvıl cıvıl bir oda oluşur. Farklı boyutlardaki hayvan resimleri, odaya sevimli bir görüntü katarken sıradan duvarlara canlılık getirir. Çocukların hayal dünyalarının gelişmesine katkı sağlayan bu ürün, farklı biçimlerde kullanılabilir. Bu da çocuğun özgürce karar verip kendine ait bir alan oluşturmasını sağlar. Çocuğunuza zevkle vakit geçirebileceği ortamlar oluşturabilmek adına bu sticker setini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Farklı yüzeylere uygun
  • Arkası kendinden yapışkanlı
  • Sağlığa ve çevreye zararsız

Çocuk Odası Duvar Sticker Seti ile Eğlenceli Anlar

Çocuk Odası Duvar Sticker Seti ile Eğlenceli Anlar

Evin çeşitli alanlarına dokunuşlar yaparken kullanılacak materyallerin kolay uygulanabilir olması önemlidir. Bu sayede kısa süre içerisinde işlemler tamamlanabilir. Ayrıca uygulanan farklılıkların geri alınabilmesi de müşterilerin dikkat ettikleri noktalardan biridir. Duvara yapıştırılan dekorasyon malzemelerinin bulunduğu yüzeye zarar vermeden çıkarılabilmesi gerekir. Kt grup sevimli yavru hayvanlar oda arkadaşları çocuk odası duvar sticker seti kullananlar üründe bu durumun sorun yaratmadığını belirtir. Çünkü duvar seti, kolay yapıştırılmasının yanı sıra aynı şekilde sökülebilir. Bununla birlikte, söküldüğünde herhangi bir şekilde iz bırakmaz. Duvar boyasında aşınma oluşturmayan set, içerisindeki stickerların zaman içinde farklı şekillerde konumlandırılmasına da fırsat tanır. Eşyaların yer değiştirilmesi söz konusu olduğunda bu özellik ön plana çıkar. Siz de pratik kullanıma sahip olan bu ürünü tercih ederek minimum dokunuşla büyük farklılıklar elde edebilirsiniz.

Çocuk Odası Duvar Sticker Seti İçeriği

Çocuk Odası Duvar Sticker Seti İçeriği

Kullanılan ürünlerin görünümü kadar yapısı da önemlidir. Çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen ürünlerin tercih edilmesi gerekir. Özellikle çocuk odası için kullanılacak ürünlerde bu konuya ayrıca dikkat etmekte fayda vardır. Kt grup sevimli yavru hayvanlar oda arkadaşları çocuk odası duvar sticker seti 12785603, toksik madde içermemesinin yanı sıra sağlığa zararsız bir yapıya sahiptir. Bu nedenle rahatlıkla tercih edilip kullanılabilir. Set içerisinde ceylan, aslan, zebra, zürafa, baykuş, tavşan ve palmiye ağacı bulunur. Bunlar sırasıyla; 40 cm, 26.5 cm, 37.5 cm, 40 cm, 40 cm ve 23 cm ölçülerine sahiptir. Ayrıca set içerisinde çeşitli boyutlara sahip olan bulutlar da bulunur. Birbirinden farklı boyutları ile pek çok alana uyumlu olan bu set içeriğini kullanarak çocuk odasında ayrı bir hava katabilirsiniz.

Renkli Odaların Mimarı Çocuk Odası Duvar Sticker Seti

Renkli Odaların Mimarı Çocuk Odası Duvar Sticker Seti

Kişisel zevklere göre ev dekorasyonu yapabilmek adına geliştirilen duvar sticker seti, Amerikan malı olan vinil malzemeden üretilir. Üretiminde kullanılan hiçbir malzeme sağlığa zararlı olmadığı gibi kanserojen boyalar da kullanılmaz. Kt grup sevimli yavru hayvanlar oda arkadaşları çocuk odası duvar sticker seti yorumları daha önce satın alıp kullanan müşteriler tarafından yazılır. Bu sebeple siz de ürünü satın almadan önce bu kısımdan yararlanabilirsiniz. Arkası kendinden yapışkanlı olan sticker, herhangi bir malzeme kullanmaya ihtiyaç duyulmadan kolayca yapıştırılır. Ahşap, cam, plastik gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanılır. Burada önemli olan, kullanılacak yüzeyin pürüzsüz olmasıdır. Kt grup sevimli yavru hayvanlar oda arkadaşları çocuk odası duvar sticker seti fiyatları, özellikleri ile orantılı olarak değişim gösterir. Minik dokunuşlar yaparak duvarlara hareketlilik katmak isterseniz Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturabilir, kampanyalardan faydalanabilirsiniz.