KT Decor Mutfak Kavanoz Sticker Etiketi

124,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KT Decor Mutfak Kavanoz Sticker Etiketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kt Grup Satıcı Ünvanı: AHMET ZAKİR KÜÇÜKTERZİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050515438
    Bu ürün Kt Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Desen Düz
  • Kullanım Alanı Mutfak
Geri Bildirim Ver

KT Decor Sticker Mutfak Kavanoz Etiketi 3.5x5.5 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mutfak, birçok kişi için evin eğlenceli alanlarından biridir. Yemek yaparken kullandığınız malzemeler, kişisel zevkinizi ve tarzınızı yansıtır çünkü tariflerin haricinde yemeklerinize birçok farklı dokunuş yapmanız mümkündür. Bu malzemeleri şık ve dekoratif bir şekilde kategorize etmek için KT Decor mutfak etiketini tercih edebilirsiniz. Mutfağınızı süsleyen tüm kavanozların üzerine, içlerinde bulunan ürünlerin ismini yazabilirsiniz. KT Decor kavanoz sticker ile mutfakta aradığınız tüm malzemeleri bulmanız oldukça kolay ve pratik olur. Ürünün üzerine dilediğiniz renkte bir kalem veya tebeşirle yazı yazmanız mümkündür. Kuvvetli yapışkanı sayesinde ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Özellikle yemek yapmayı yeni öğreniyorsanız, vakitten kazanmak için ideal bir üründür. Bu kullanışlı etiketleri satın alarak mutfağınızın havasını değiştirebilirsiniz.

  • Şık ve eğlenceli kavanozlar
  • Kaliteli yapışkan
  • İdeal boyut ve şekil

KT Decor Kavanoz Etiketi ile Kişiselleştirilmiş Mutfaklar

KT Decor Kavanoz Etiketi ile Kişiselleştirilmiş Mutfaklar

Ev ve mutfak dekorasyonunda bir değişikliğe gitmek için küçük boyutlu ürünler ideal seçeneklerdir. Yer kaplamayan tasarımlar, mutfakta göz yormayan bir şıklık sergiler. Özellikle bütçe dostu olması sayesinde tercih sebebi olan bu ürünler, evinizin havasını değiştirebilir. Dilediğiniz yüzeyler üzerinde kullanabileceğiniz KT Decor kavanoz etiketi, kolay uygulanmasını sağlayan bir yapışkana sahiptir. Yapıştırdıktan sonra uzun süre kolayca yıpranmaz veya kopmaz. Kendinden yapışkanlı bir ürün olması sebebiyle ayrıca bir yapıştırıcı kullanmanıza gerek yoktur. KT Decor mutfak kavanoz etiketi kullananlar, ürünü dekoratif amaçlarla tercih edebilir. Ayrıca mutfakta bulunan ürünlerin isimlerini öğrenmek için de bu ürün iyi bir seçimdir. Yeni bir eve taşınan arkadaşlarınıza verebileceğiniz küçük bir hediye alternatifidir. Bu etiket, çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen materyallerden üretilir. Bu sebeple ürünü rahatlıkla tercih ederek mutfağınızı dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz.

Mutfağı Süsleyen KT Decor Mutfak Etiketi

Mutfağı Süsleyen KT Decor Mutfak Etiketi

Mutfağınızda birçok farklı bakliyat, baharat ve kuruyemiş bulunabilir. Tüm bunları muhafaza ettiğiniz şık kavanozlarınıza farklı bir dokunuş yapmak için KT Decor mutfak kavanoz etiketi ideal tercihtir. Plastik ve ahşap gibi farklı yüzeylere de uygulanabilen bir üründür. Dilediğiniz renkte markör kalemlerle renklendirebileceğiniz bu etiketler, mutfağınıza farklı bir stil kazandırır. Düz ve sade renklerle tasarlanan bir mutfağa sahipseniz, bu ürünler oldukça dikkat çekici bir görünüm sergiler. KT Decor mutfak kavanoz etiketi yorumlarında birçok kişi, ürünün siyah yüzeyine beyaz bir yazı yazmayı tercih ettiğinden bahseder. Siz de böyle yaparak klasik ve havalı bir mutfak görünümüne kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda iddialı ve kalabalık bir mutfak ortamına sahipseniz, beyaz renkli yazılar ideal tercih olabilir. Tarzınıza ve beğeninize göre yorumlayabileceğiniz KT Decor mutfak etiketine göz atabilirsiniz.

Avantajlı KT Decor Kavanoz Etiketi Fiyatları

Avantajlı KT Decor Kavanoz Etiketi Fiyatları

Mutfakta geçirdiğiniz zamanı eğlenceli ve keyifli bir hale getirmek için tercih edebileceğiniz birçok farklı dekoratif ürün bulunur. Bu ürünlerle uyum sağlayacak çeşitli minimal dokunuşlar, mutfağınıza imza atmanızı sağlar. KT Decor mutfak sticker ürünleri, tüm baharat, bakliyat ve kuruyemiş kavanozlarını etiketlendirmeniz için tasarlanır. Bu ürünlerin tek tek isimlerini yazıp kavanozların üzerine yapıştırarak keyifli vakit geçirmeniz de mümkün olur. Ayrıca ürünlerin isimlerini çocuklarınızla birlikte yazabilir ve onların mutfak ortamına alışmasını sağlayabilirsiniz. Bu vakti çocuklarınızla geçirmek, onları kısa süreliğine oyalamak için de bu ürünler uygundur. Ayrıca bu aktivite, çocukların çeşitli mutfak malzemelerinin isimlerini öğrenmesi için de eğlenceli bir yoldur. Trendyol üzerinden KT Decor mutfak kavanoz etiketi fiyatlarını inceleyebilir ve ürünü satın alabilirsiniz. Ürün hakkında merak ettiğiniz fikirleri öğrenmek için yapılan müşteri yorumlarından yararlanabilirsiniz.