10
Puzzle Yapıştırıcısı kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Ks Games Puzzle Fix

50,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
51,90 TL
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
70,70 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
71,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ks Games Puzzle Fix

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Alan Toys Satıcı Ünvanı: BEYAZ ALAN GRAFİK TASARIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167103008400001 Vergi Kimlik Numarası: 1671030084
    Bu ürün Beyaz Alan Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ks Games Puzzle Fix T228 1 Kutu 1000 parça için uygundur .
  • Marka : Ks Games
  • Katalog Kodu : T228
  • Üretim Yeri : Türkiye
Geri Bildirim Ver

Ks Games Puzzle Fix & Yapıştırıcı

Puzzle yapmak birçok kişinin keyifli vakit geçirmek adına gerçekleştirdiği aktivitelerden biridir. Aynı zamanda her yaş grubuna hitap eden bir hobidir. Yaş grubuna göre parça sayısı, rengi, deseni gibi özellikleri farklılık gösterir. Yapboz yaptıktan sonra onun son halini koruyabilmek adına uygun koşullarda saklayabilirsiniz. Bu koşulları sağlamak için KS Games Puzzle Fix yapıştırıcısına ihtiyaç duyarsınız. Puzzle tamamladıktan sonra bu yapıştırıcı sayesinde her bir parçayı yapıştırabilirsiniz. Bitirdiğiniz ürünün altına boyutuna uygun olan bir karton parça yerleştirilerek seçilen yapıştırıcı tüm yüzeye uygulanır. Daha sonra paketin içinden çıkan karton spatula yardımıyla sıkılan yapıştırıcı tüm yüzeye eşit olacak şekilde yayılır. Bu aşama bütün parçaların aralarına yapıştırıcının iyi bir şekilde yerleşmesini sağlar. Tüm bu işlemler tamamlandıktan sonra puzzle kurumaya bırakılır.

  • Kolay uygulama
  • Kuvvetli yapışma
  • Hızlı kuruma

Ks Games Puzzle Fix & Yapıştırıcı Parlaklığı

KS Games Puzzle Fix Puzzle Parlaklığı

Puzzle yapmak birçok kişi için boş vakitleri değerlendirme yollarından biridir. Yapbozunuzu tamamladıktan sonra onu saklayabilmek için KS Games Puzzle Fix kullanabilirsiniz. Zeminini kaplayan bir karton kullanmanız gerekir. Bu karton yapıştırıcının başka yüzeylere bulaşıp zarar vermesini önler. Eşit olarak tüm yüzeyine dağıtılan yapıştırıcıya hiç dokunmadan kuruması beklenir. Kurumasını bekledikten sonra yapboz çerçevenizde yerini almaya hazır hale gelir. Bu yapıştırıcı koruyucu bir yüzey oluşturur. Oluşturduğu bu yüzey parlak olmasına ve yıllar boyunca eskimeden size eşlik etmesine imkan sağlar. Böylelikle yüzeyinde bulundurduğu renk solmaz ve deseni bozulmaz. Ayrıca yapıştırıcı solvent içermez. Müşterilerin uygulama esnasında ürünle doğrudan teması olur. Çıplak elle dokunma veya ürünü uygularken burun yoluyla soluma gibi durumlar göz önüne alındığında solvent içermemesiyle insan sağlığını tehdit etmez ve rahatlıkla kullanılır.

Ks Games Puzzle Fix & Yapıştırıcı Fiyatı

KS Games Puzzle Fix Puzzle Fiyatı

Ks Games Puzzle Fix fiyatı değerlendirildiğinde temel ölçüt ürünün içerdiği malzeme miktarı ve uygulama kolaylığı için paket içerisine dahil edilen spatula gibi birtakım materyallerdir. Ürün içerisinde biri 15 ml olacak şekilde üç tane özel puzzle yapıştırıcısı bulunur. Yapıştırıcının uygulamayı kolaylaştıran önemli özelliklerinden biri kolay ve çabuk kurumasıdır. Bu da müşterilerin zamandan tasarruf etmelerini sağlar. Spatula sayesinde rahatlıkla yüzeye uygulanan ürün yapbozun parlak ve net görünmesini sağlar. Müşteriler tarafından tercih edilme nedenlerinden biri de sağlığı tehdit etmeyen ve solvent içermeyen temiz bir içeriğe sahip olmasıdır. Yüzeye kolay yayılabilmesi için paket içerisinde bir adet spatula bulunur. Bitirmiş olduğunuz puzzle, yüzeyine yapıştıracağınız uygun boyutlardaki karton, yapıştırıcı ve spatula ile bu uygulamayı kolayca tamamlayabilirsiniz. Siz de ürününüzü yıllar boyu bozulmadan saklayabilirsiniz.

Ks Games Puzzle Fix & Yapıştırıcı Yorumları

KS Games Puzzle Fix Puzzle Yorumları

Müşteri yorumları doğru bir seçim için büyük önem taşır. Daha önce online alışveriş ile yapıştırıcı satın almamış müşteriler için ilk alışveriş deneyimi oldukça önemlidir. Bir ürünü satın alırken onun hakkındaki doğru ve güvenilir bilgiyi daha önce kullanan insanlardan alabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin paylaştığı yorumlar yeni satın alacak kişilere alışverişlerinde yol gösterici olur. Ks Games Puzzle fix & yapıştırıcı yorum kısmında değerlendirildiğinde avantajlı yönleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edildiği görülür. Uygulama kolaylığı, hızlı kuruması ve parlak bir bitişe sahip olması birçok çeşit arasından seçilmesini sağlayan bazı özellikleridir. Yüzlerce marka ve çeşit ürün olduğu göz önüne alındığında sizin için uygun olanı seçmek zor bir karar olabilir. Bu sebeple siz ihtiyacınızı göz önüne alarak kendinize uygun puzzle yapıştırıcısını Trendyol üzerinden kolayca bulabilirsiniz.