1
Kişisel Gelişim kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Kronik Kitap Var Mısın ?

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
132,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kronik Kitap Var Mısın ?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAKIZKİTAP Satıcı Ünvanı: ARİF ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530759754
    Bu ürün SAKIZKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Face2Face Intermediate Workbook 2Nd Edition With Key Cambridge Yazar: Kolektif Basım Dili: Türkçe Basım Yılı: 2022

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Doğan Cüceloğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kronik Kitap Var Mısın? 2-9786057635839

Doğan Cüceloğlu’nun çıkardığı “Var mısın?” kitabı psikolojik yönden insanı güçlendirmek ve kendisini tanımak isteyen kişiler için yazılmış bir psikoloji kitabıdır. Doğan Cüceloğlu, psikoloji kariyerinin yanında insan hayatına dokunan ve insana dair konuları inceleyerek kitaplaştıran önemli yazarlardan biridir. Türk yazarlar arasında en önemli ilim insanlarından biridir. Hayatı içerisinde yaşadığı deneyimleri ve birikimleri ile birçok insanın hayatına ışık tutmak ve kafalarındaki soru işaretlerine açıklık kazandırmaya çalışıyor. İnsan hayatını keşfetmeye ve iç savaşları anlamlandırmayı amaçlıyor. Gazeteci Deniz Bayramoğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri söyleşilerden oluşan Var Mısın? kitabı kendini keşfetmek ve hayata anlam katmak isteyenler için birçok önemli anekdot içeriyor. Yazarlar, bu kitapta bir psikolog ve bir eğitimci olmanın ilerisine giderek yaşam tecrübelerini yazıyorlar. Samimi, içten ve sohbet havasında yazılan bu kitapta sanki karşınızda oturan Doğan Cüceloğlu ve Deniz Bayramoğlu ile sohbet ediyor hissini yaşayabilirsiniz.

  • Psikolog Doğan Cüceloğlu
  • Kendisini Keşfetmek ve Daha İyi Anlamak İsteyenler İçin
  • Gazeteci Deniz Bayramoğlu’yla Söyleşileri

Var mısın? Kitap Yazarı

Var mısın? Kitap Yazarı

Psikoloji kitapları kişisel tercihlerden toplumsal seçimlere kadar hayatın birçok alanında hareketleri anlamak ve öngörmek için tercihe dilen kitap türlerinden biridir. Kendini geliştirmek isteyenlerin de tercih edeceği bu kitaplar gelişimi desteklemeye yardımcı olabilir. Psikoloji kitapları birçok konuyla alakalı olmasına rağmen kapsayıcı yapısı ile her okuyanın kendinden bir şeyler bulabileceği bilgiler de içerebilir. Var mısın? Doğan Cüceloğlu kitapta herkesin bir dönem içinde yaşadığı çatışmaların üstünden geçerek açıklamalar ile tavsiye veriyor. Dünya edebiyatında olduğu kadar Türk edebiyatında da psikoloji kitaplarını oldukça fazladır. Akıcı bir dil ve konu ile okumaya başlayabilirsiniz. “Kronik Kitap Var Mısın?” içerisinde yalnızca psikoloji kariyeri ile ilgili yazılar değil hem de insana dokunan konular sayesinde insan hayatına değinerek en güzel hikayeleri birleştirmiştir. İnsanın daha güçlenmesi ve kimliğini geliştirmesi ile kitabına değer katıyor.

Var Mısın? Doğan Cüceloğlu İçeriği

Var Mısın? Doğan Cüceloğlu İçeriği

Var Mısın? Doğan Cüceloğlu yaptığı harika gözlemler ile genelde insanların özelde ise danışanların kafalarındaki soruları yanıtlıyor. Türkiye’de yetişmiş ve birçok zorluğa rağmen kariyerini zirveye taşımış en başarılı Türk yazarlarından biri olan Doğan Cüceloğlu en güzel ve çarpıcı deneyimlerini bu kitapta anlatıyor. Söyleşiden oluşan kitap sohbet havasında ilerliyor ve aralarda düşünmenize teşvik edecek notalar veriyor. Kendinizi keşfetmeniz ve iç sağlamlığınızı geliştirerek zorluklarla başa çıkmaya yardımcı olmak için çok birbirinden çeşitli örnekler içeriyor. “Hayatın anlamı nedir?” sorusuna kendi hayat tecrübeleri ve görüşleri ile açıklıyor. Psikolojik olarak insanın yaşadıklarını hayatın çerçevesinde belli bir yere koymak adına yazdığı bu kitapta gizli kalmış ya da bilinç altında saklanan korkuları, mutlulukları ya da problemleri ile yeni bir bakış açısı sunuyor. Kronik Kitap Var Mısın? yorum ile kitap hakkında kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Var Mısın? Doğan Cüceloğlu Konusu

Var Mısın? Doğan Cüceloğlu Konusu

Var Mısın? Doğan Cüceloğlu konusu ise içerisinde birçok farklı konuya değinen yazar korku kültürü ve değerler kültürüne de değinmiş ve Türkiye’deki aile geleneğinin incelemesini bulmak mümkündür. Çocuğun hangi şartlar altında yetişip ergenlik ve yetişkinlik dönemini irdelediği çalışmasında yazısında işliyor. Dört bölümden oluşan kitabın içinde “Hayatın anlamı nedir?”, “İnsan kendini nasıl geliştirir?”, “Umutsuzluğu nasıl aşarız?” “İçimizdeki ‘Öz’ü nasıl buluruz?”, “Çevremiz bizi nasıl etkiler?”, “Kime akıl danışılır?”, “Yaşam neleri ödüllendirir?” “Nasıl eş seçilir?” vb. gibi daha birçok sorulması gereken soruları kendi bakış açısından yorumluyor. Kronik Kitap Var Mısın? satın al ile kitabı Trendyol'dan sipariş verebilir ve okumaya başlayabilirsiniz. Kronik Kitap Var Mısın? indirimeri takip edebilirsiniz. Hayatı anlamlandırmak ve korkularınızla yüzleşmek için bir kapı aralayan bu kitap ile kendinizi geliştirebilirsiniz.